Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלנטרה 2006 עם 300K ב-4000 ש"ח - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי שבוע שעבר לקנות ארון מיד 2, הגב' מספרת שהם מוכרים בגלל שהם עוברים לחול, אז התחילו למכור את כל החפצים לאט לאט.

שאלתי אותה מה עם הרכבים בחוץ, היא אמרה שאחד זה ליסינג והם מחזירים אותו, והשני זה יונדאי אלנטרה שהם רוצים למכור בעוד כחודש וחצי.

הרכב נסע קרוב ל300K שנת 2006 הוא היה נראה במצב מאוד טוב מבחינה חיצונית וגם מבפנים הכל היה נראה במצב מאוד שמור.

אציין שהיא לא חשבה שיבואו לראות את הרכב, זה היה ממש ספונטני.

היה שם כבלים שאלתי אותה למה הכבלים בחוץ, היא אמרה שלא השתמשו ברכב בתקופה האחרונה והוא לא מניע, והיא רוצה לקחת אותו למוסך לתיקון וגם הרכב צריך טסט עכשיו, אז היא רוצה לקחת אותו לטיפול.

היא אמרה שהיא תעביר אותו טסט ואם אני רוצה לקנות אותו, שאני ידבר איתה בעוד חודש כרגע הם צריכים את הרכב.

היא רוצה על הרכב 4000 שח.

חשבתי להשתמש ברכב חצי שנה ולמכור אותו. רק אני לא רוצה להיתקע אח"כ עם הרכב או שילך מנוע (אולי אפשר לבדוק את זה). בכל אופן 300K זה הרבה.

אציין שאני לא מבין בזה ואין לי רכב, השאלה אם זה הרפתקאה שווה או שזה שטות לקנות את הרכב (לכלות את הכסף שאין לי, על תיקונים).

פורסם

אם הוא יעבור טסט וטיפול, הסיכון סביר. אבל תתייחס לכל סכום שתקבל עלייו בעת המכירה כבונוס. וכן, יכול להיות שתהיה לך תקלה שלא יהיה שווה לתקן. יש פה הימור, אבל עם סיכון לא מאד גבוה.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע לי קצת חשוד המחיר הזה , גם השנתון הזה כבר "זוכה" לצורך באישור בלמים לפני טסט , שבהרבה מקרים המוסך יגיד שצריך גם לחרוט בלמים קדמיים או אחוריים (או להחליף),

ככה שכולל הטסט הם צריכים להוציא עליו לפחות 2000 ש"ח כנראה וזה עוד לפני ליקויים נוספים שעשויים להתגלות.

לא בטוח שהמוכרים מודעים לכך.

אם האוטו יעבור טסט וטיפול במוסך , אז מדובר בעסקה טובה מאד, כמובן שלוקחים בחשבון שעלולות להיות הוצאות נוספות לא קטנות בכלל בהמשך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

היי

לדעתי אחרי שהיא תעביר טסט ותתקן את הליקויים אפשר לבצע כאן עסקה טובה אבל במחיר הנכון.

לדעתי אפילו בכיוון 3,000-2,500 שח - בוא נאמר תנסה ללחוץ בגבול הטעם הטוב כמה שיותר למטה.

ולאחר חצי שנה גם אם אתה תיפטר ממנו ב2,000 שח זה יהיה שווה.

בוא נגיד שהם יצטרכו למכור כך או כך, ועל נתונים כאלה המחיר לא יהיה גבוה מכך.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...