Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יין נגד בחילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי, מגבירה סיכוי לבחילה, גם ללא שייט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תלוי בבנאדם. אם אתה רוצה ללכת על בטוח בלי ניחושים, יש כדורים מיוחדים נגד בחילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין כל כך מה לעשות נגד מחלת ים.

הגוף, יותר נכון המוח מפצה.

בתוך הסירה הגוף מרגיש תזוזה של גלים, וחוש הראיה לא רואה, כי אתה בחלל סגור. זה יוצר תגובות גופניות, בעיקר מגיע מהאוזן התיכונה, שאחרי על שיווי המשקל.

לכן בספינה גדולה עדיף להיות למעלה על הסיפון ולהביט למרחק. ולמטה להיות קרוב לקו המים, יש פחות תנועה.

יש גם הבדל גדול בהפלגה באוניה גדולה מאוד, שכמעט לא ניתן להרגיש תנועה בים, כל עוד אין ממש סערה, לבין יכטה קטנה על ים גלי.

זה גם מאוד " מדבק" לא מבחינה זיהומית, מבחינה שאנשים אחרים שסובלים ממחלת ים, וגם מקיאים, יש השפעה גדולה עליך. וגם חשיפה לריחות.

בדרך כלל מתרגלים וזה עובר.

אבל על מה אתה מתכוון להפליג?

אני הייתי על המון הפלגות וסוגי כלי שיט.

פעם אחת הייתי 3 ימים על יכטה קטנה בים גלי.

אם לא היו מחזיקים אותי הייתי קופץ לים ומסיים עם זה, בחיים לא הרגשתי כל כך רע!.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

אצלי חצי כדור טרבמין קצת לפני ההפלגה עזר למנוע בחילות והפלגתי המון, ממליץ לך את הפתרון הזה ולא יין.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך רום, לא יין. וברצינות עדיף להביא איתך כדור נגד בחילות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

צריך רום, לא יין

אם כבר, ג׳וינט.

או יותר טוב - edibles.

לא יפתור את בעיית הבחילה רוב הסיכויים, אבל אולי ישפר לך את ההרגשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתלה הידרופנאומטי?

לא תודה 🤮🤦‍♂️🤬

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...