Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

מדובר בקיה פיקנטו 2013.

כאשר אני מפעיל את המזגן, אני שומע רעש שנשמע כמו פססססס שנמשך מספר שניות ונעלם.

בזמן הנסיעה מדי פעם הרעש חוזר בעוצמה חלשה יותר.
נשמע שהרעש ממש קרוב לדשבורד.

ביצעתי מילוי גז לפני מספר שנים והמזגן עובד טוב ומקרר חזק.
פילטר מזגן הוחלף לפני כשנה וחצי, אבל אני מנקה אותו עם שואב אבק והוא עדיין במצב סביר.

מה יכולה להיות הסיבה ?

עריכה אחרונה על ידי beatman1
פורסם (נערך)

על פניו, זו תופעה נורמלית. אם הוא חלש מאוד, ובקושי ניתן לשמוע אותו, וזה לא לוקח יותר מ 2-3 שניות, לאחר שהרכב עמד זמן מה בשמש בקיץ.

BUKI

מעניין מה שאתה מתאר בשרשור הישן.

כי, בכל הרכבים שהיו לי עד עכשיו בעשור האחרון, חדשים כולם מהיבואנים, מיצרנים שונים, הרעש החלש הזה היה בכולם, בתנאים שתיארתי מקודם. כ-3 שניות מקסימום בקיץ עם תחילת עבודת המזגן.

קשה לי להאמין שבכולם היה חסר גז, ולו בכמות הקטנה ביותר. הרעש תמיד היה מופיע, [ במהירות מפוח נמוכה, שאפשר היה לשמוע אותו], גם תוך כניסת המדחס לפעולה, וגם תוך כדי נסיעה. 

לפעמים, מרוב שהיה חלש, בקושי הייתי שם לב, שהוא ישנו. 

ובכלל,  אפילו אצל יצרני הרכבים, ממלאים גז לפי כמות מדוייקת, עד לגרמים בודדים? או שיש להם טווח של "+ - " מסויים ?

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

יתכן שרעש חלש קיים במצב תקין.

כשיש חוסר גז זה הופך להיות רעש חזק שאי אפשר לפספס. 

אחרי מילוי גז לכמות הנכונה הוא נעלם. 

היצרנים מגדירים כמות גז עם טולרנס מסויים. לדוגמה 600 גרם +/- 50 גרם. 

מניסיון רעש "פססס" חזק מתחיל כשיש חוסר של 200-300 גרם מתוך אותם 600 גרם. 

• תוכן חדש...