Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש לקנות מכנות שטיפה בלחץ לבית ולגינה. התקציב עד 8,000,  חשמלי, חד פאזי.

מתלבט כרגע בין  Karcher 6/15   ל  Karcher 6/16 .

יש הבדל של 3,000 שקל במחיר ו20 ק"ג במשקל .

ב6/16 רשום "סל"ד נמוך", לא אומר לי כלום.

ניסיתי להתקשר לחנות, הנציג טען בביטחון שההבדל הוא שהראשון חד פאזי והשני תלת פאזי, כאשר בפועל שניהם חד פאזים. לכן הבנתי שהישועה לא תבוא משם.

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

יש לך באמת צורך במכונת שיטפה תעשייתית? כמובן שזה תענוג לעבוד עם מכונה תעשייתית אך השאלה היא מה הצרכים שלך? כי לבית, K7 Karcher לדוגמה יכולה למלא את כל הצרכים ומעלה של המשתמש הממוצע. מכונה תעשייתית היא לא תמיד בעלת לחץ גבוה במיוחד או ספיקה גדולה יותר, אלא מכונות שתוכננו קודם כל לעבוד ברציפות למשך זמן ממושך. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
  • אהבתי 1
פורסם

^^^ מה שהוא אמר

לשימושים ביתיים מספיק אפילו הk5

הk7 בכלל סוגר כל פינה אפשרית

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

תודה על המענה!

אני לא יודע אם יש לי באמת צורך במכונה תעשייתית. המטרה היא גם בין היתר שיהיה תענוג להתשתמש ולא אצטרך לדאוג לכל מיני.

כמה זמן ברציפות אפשר לעבוד עם K5 K7? ומה קורה אחרי? צריך לתת לה לנוח? כמה זמן?

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

שאלת שאלה טובה ולצערי אין לי תושבה מקיפה עליה. אני יודע לדוגמה שבמכשיר שלי אפשר להפעיל ברציפות כשעה, כמה זמן מנוחה? לא יודע, מה גם שהמקסימום זמן רציף שאני משתמש במכונה זה בקושי 10 דקות כאשר אני מנקה את הדק אז מעולם לא התעניינתי. ממה שיצא לי לראות במכונות לשימוש ביתי רגיל, ההמצלה לרוב היא לא יותר מ-30 דקות של פעילות רצופה. במכונה תעשייתית זה כבר מספר שעות. 

בגדול, אתה צריך לבחור בין שני פרמטרים, לחץ וספיקה. הלחץ הוא בעצם מה שמפרק את הלכול והספיקה היא זו שמזיזה אותו מהמשטח אותו אתה מנקה. בכל המכונות זה בא האחד על חשבון השני. לשימוש ביתי "מפנק" הייתי מסתפק לחץ עבודה של 150-160 bar וספיקה של 10-11 ליטר בדקה, זה יספק לך מכונה מעולה המתמודדת עם כל דבר. 

מבחינת מה שיש בארץ, הייתי בוחר מכונה של קרנזל מסדרת K2XX או קרשר מסדרת HD 6 או 7. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

k5 מספיק

לפתוח ולבדוק שהכל תקין !!!

קניתי שם k4 אם אני זוכר נכון והוא לא היה תקין. הגעתי, הוציאו לי אחד ״תקין״ ולאחר שעשינו בדיקה שם גילינו שגם הוא עם אותה בעיה. להזהר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...