Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה איזה מטען עם איזה מתח יכול להתאים לבוסטר הזה?

צירפתי תמונה תודה רבה לעוזרים

IMG_20220929_151151.jpg

פורסם

איזה שקעים יש לו? מה כתוב בחוברת ההוראות? איזה כבל טעינה הגיע בערכה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני מנחש שעם המכשיר הגיע כבת micro USB , והוא זה שמתאים לטעינה, באמצעות מטען רגיל של טלפון. כך זה עם מכשיר דומה שיש לי כמה שנים.

על האריזה (הקרטון החיצוני) של המכשיר אמורות להיות הוראות שימוש, וסביר שיש גם חוברת קטנה בתוך המארז. נהג לפיהם, לא לפי ניחושים. ואם אין לך החוברת צור קשר עם החנות בה רכשת את המכשיר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כאן רשום שהמטען הוא מיקרו USB...

https://www.21.tv/p-266164/סוללת_חירום_ניידת_Miracase_MJS8000

יש שם כניסת Micro USB?

כל מטען מיקרו USB שנותן לפחות 1 אמפר.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

14-15V זה לא מטען סטנדרטי - צריך להגיע עם המכשיר. לכן החשד שיש כאן טעות בסימון. 

חיפשתי את מספר הדגם MJS8000 שמופיע על המדבקה. המספר הזה הוביל אותי דרך גוגל לדגם של Miracase שנראה דומה מאוד למכשיר שאני מכיר, ושנטען באמצעות מטען רגיל של טלפון. אבל, כאמור, כיוון שמדובר בסוללה נטענת אל תעשה ניסיונות בלי לבדוק בהוראות השימוש או לשאול את מי שמכר לך אותו. ככל הנראה היבואן הוא בנדא מגנטיק, אם החנות לא עוזרת לך נסה ליצור קשר איתו.

אני מציע שתעלה תמונות יותר שלמות של המכשיר ושל האריזה, אולי מישהו יזהה ויוכל לענות מתוך היכרות קרובה. האם מדובר במכשיר הזה?

והערה לגבי המתחים והזרמים שצוינו על המדבקה: סיפור ה-14-15 וולט לא ברור לי, יתכן שזו יציאת ההתנעה. ה-5 וולט מתאים ליציאת USB שנועדה לשימוש לטעינת טלפונים וכו' דרך יציאת USB שנפוצה במכשירים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לא הגיוני בעליל שבוסטר כזה ייטען במתח כזה גבוה 

(יש מחשבים ניידים שנטענים במתח הזה)

מה גם שלא הגיוני המתח ההתנעה של הרכב יהיה 5 וולט, לדעתי כמו שכתבתי בהתחלה והיה פה מישהו שהסכים איתי מדובר בטעות במדבקה

יש לי בוסטר קצת יותר גדול שנטען במטען קלאסי והטעינה לא לוקחת נצח

יש לי מטען נייד 16MHA (כלומר פי 2 מהבוסטר שלו) והוא נטען במטען 2 אמפר 5 וולט ב8-10 שעות 

• תוכן חדש...