Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז 2022 / Mazda cx5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לבחור רכב ממקום העבודה ושתי האופציות הנ"ל.

שווי מס די זהה

צריכת דלק לא רלוונטית-דלקן.

הרוב נסיעות עירוניות.

מדובר על דגמי הבסיס.

משמש בבית לסופש כרכב לזוג+2.

המאזדה מרשימה ומרגישה פרימיום בפנים כבר בגרסת הבסיס אבל בתוך הרכב לספורטאז יש יתרון עם  מולטימדיה ופיצצרים נוספים לעומת המאזדה שקצת מיושנת .

אשמח לחוות דעת ממכם

פורסם

דגם מיושן בן 6 או דגם חדש עם מנוע חזק יותר (במיוחד שהדלק לא עלייך) מה ההתלבטות פה בדיוק?

היתרון היחיד שאני יכול לחשוב במאזדה זה שהוא מהנה יותר לנהיגה ספורטיבית ויותר מתקשר אבל נראה לי שזה פחות מה שאתה מחפש.

פורסם
בתאריך 28.7.2022 בשעה 07:33, TZR84 כתב:

דגם מיושן בן 6 או דגם חדש עם מנוע חזק יותר (במיוחד שהדלק לא עלייך) מה ההתלבטות פה בדיוק?

היתרון היחיד שאני יכול לחשוב במאזדה זה שהוא מהנה יותר לנהיגה ספורטיבית ויותר מתקשר אבל נראה לי שזה פחות מה שאתה מחפש.

יכול להיות שבקיה מציעים לו את ה-2 ליטר אורבן שגם הוא יחסית מנוע מיושן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...