Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי רכב ללא חיבור aux וusb

מעבר לפיתרון נפתר ע"י shellcase,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמתי לב שאין לי חיבור aux וusb ברכב ואני מאוד אוהבת לשמוע מוזיקה שלי 

האם יש דרך להשמיע שירים ולא להחליף  את כל הרדיו ? 

פורסם

יש לך מתאמים ״שמתלבשים״ על תחנה ברדיו ואת יכולה דרכם להשמיע את המוזיקה בטלפון שלך.

אבל האיכות רחוקה ממושלמת ויש הרבה רעשי רקע.

פורסם

בהרבה רכבים ה-usb לא נמצא ישירות על היחידה הראשית, אלא בתא הכפפות או באחד מתאי האחסון. וגם אז הם בדרך כלל סגורים על ידי כיסוי פלסטיק כלשהו.

קשה לי לחשוב על רכב בן פחות מ-10 שנים ללא USB 

פורסם

היי יש לי מיצובישי לנסר ספורט 2008 

הסתכלתי ביוטיוב על איפה יכולה להתחבא החיבורים ואני פשוט לא מוצאת , זה מתסכל 

פורסם

אמור להיות מאחורי הידית הילוכים 2 חיבורים - לבן ואדום, יכול להיות שהם מוסתרים מאחורי פאנל ואז תצטרכי להוריד אותו

תמונה תעזור כאן

• פיתרון
פורסם

תראי,
בסופו של דבר בשביל לפרק את המערכת המקורית לא צריך יותר מלמשוך בכמה פלסטיקים ולפתוח כמה ברגים.
ללחוץ שני פינים על שני חוטים זה גם לא סיפור ענק.
אם בחיים לא 'עשית דברים עם הידיים' ואת לא מכירה מישהו כזה שיכול לעזור לך - אין מניעה אלא להחליף את המערכת. 
בעליאקספרס יש מערכות בסביבות 300-400 ש"ח, קצת מחקר (מוזמנת להתייעץ בפורום אודיו כאן) ותגיעי לאחת מומלצת, תוסיפי התקנה (אין לי מושג כמה זה עולה, יכולה לברר אצל מתקין מערכות בסביבתך) ותקבלי מערכת עם מסך מגע, BT וניווט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפתרון עבורך הוא  מכשיר בעל חיבורי USB+AUX+Bluetooth שמשדר את המוזיקה לרדיו של הרכב.

מחברים USB/AUX/Bluetooth למכשיר, בוחרים תדר רדיו, את אותו התדר בוחרים ברדיו של הרכב, וכך שומעים את המוזיקה.

זה לדוגמא: https://he.aliexpress.com/item/33001323205.html?spm=0.productlist.0.0.26463c58Ww1UOL&algo_pvid=30dfaae9-ff50-47e9-a576-11dfacef2965&algo_exp_id=30dfaae9-ff50-47e9-a576-11dfacef2965-22&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"66919051579"}&pdp_npi=2%40dis!ILS!!55.65!!!3.7!!%402100bb4a16589254935424045e93b3!66919051579!sea

• רעיון טוב! 1
פורסם

משדר FM לשקע מצית זו אופציה מצויינת ואני גם ממליץ עליה, אולי אין שם איכות שמע ברצה גבוהה אבל לרוב האנשים זה מספיק.

היתרן הוא שלא צריך לפרק ולהתקין שום דבר והעלות מינימלית. 

פורסם
לפני 11 שעות, SixthGear כתב:

אם אין כבל מוסתר בתא כפפות, יש אפשרות לחבר אחד בעצמך

https://www.evolutionm.net/forums/lancer-audio-security-all-models/297461-how-installing-mitsubishi-aux-mp3-cable.html

לא נעים, אבל גם לא מסובך מדי

איך מחברים את החוטי חשמל של הaux לרדיו ? זה לא מסוכן ? יש מדריך להראות לי ? 

• תוכן חדש...