Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

אני רוצה לחבר את הדיבורית לרדיו דיסק שבעת שיחה המוזיקה תושתק אוטומטי, שמתי לב שיוצא חוא אחד מהרדיו דיסק, אך אני לא יודע לאן לחבר אותו בדיבורית.

תודה לכל העוזרים

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בד"כ חוט בצבע שחור או צהוב או שחור צהוב. כנ"ל לגבי הרדיו דיסק.

על הכבל צריך להיות כתוב, בעזרת תוית שהדביקו על הכבל - MUTE.

חבר את שניהם ויש לך מערכת שותקת בזמן שיחה!.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

PIONEER 7450

דיבורית של NOKIA

תודה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ראלימן

אני מראש מצטער אני בדר"כ לא אוהב לחלוק על אנשים אבל בחיים לא ראיתי מיוט של דיבורית בצבע שחור.

לגבי הדיבורית אם יש לך דיבורית נוקיה מקורי(על היחידות רשום נוקיה) אז החוט הוא צהוב, ואם יש לך דיבורית תחליפית של נוקיה (רשום על הרכיבים סאני תקשורת) אז החוט הוא לבן ולגבי הרדיו החוט הוא אכן צהוב שחור ורשום עליו tel mute או אחד מהמילים בנפרד.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

ראלימן

אני מראש מצטער אני בדר"כ לא אוהב לחלוק על אנשים אבל בחיים לא ראיתי מיוט של דיבורית בצבע שחור.

לגבי הדיבורית אם יש לך דיבורית נוקיה מקורי(על היחידות רשום נוקיה) אז החוט הוא צהוב, ואם יש לך דיבורית תחליפית של נוקיה (רשום על הרכיבים סאני תקשורת) אז החוט הוא לבן ולגבי הרדיו החוט הוא אכן צהוב שחור ורשום עליו tel mute או אחד מהמילים בנפרד.

כתבתי את זה לפני שידעתי שמדובר בנוקיה, לדוג' באריקסון T28 בדיבורית כבל הMUTE הוא בצבע שחור.

לגבי הענין של לחלוק על אחרים, כל זה בטעם טוב ובמקום זה מבורך! :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...