Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לחברי הפורום,

אני טס לאירלנד ומבצע קונקשן בטורקיה, עד כאן הכל בסדר.

גיליתי היום שבחזור, אני צריך להחליף נמלי תעופה באיסטנבול. מהנמל הראשי של איסטנבול לנמל סביחה גלצ'ן.

האם מישהו מכיר את הפרוצדורה? זה משהו מסובך שדורש התכוננות מסויימת?

חשבתי להשכיר רכב - העלות שם ממש סבירה, ובמקום לסמוך על איזה נהג מונית שאני לא מכיר, אסע בעצמי. בדקתי וראיתי שאפשר להשכיר רכב בין הנמלים בשעות שאני צריך במחיר שלגמרי שווה לי את השקט. ושהרשיון הישראלי חוקי בטורקיה.

השאלה היא האם אתם ממליצים להשכיר רכב לכמה שעות לעבור בין הנמלים או שעדיף לקחת מונית? אם מישהו מכיר מנסיון בנמלי התעופה ההשכרה היא בנמל, ללא התעסקות מיותרת? ויש תחנת דלק קרובה לנמל סביחה שאפשר לתדלק את הרכב לפני שמחזירים?

איך כבישי האגרה שם עובדים? האם יש מדבקה על הרכב והעלות יורדת דרך החברת השכרה?

אשמח לכל פרט מידע שיש לכם לגבי הנושא.

המון תודה!

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם (נערך)

אין לי מושג. אבל בודק עם חברת התעופה ובאתרים של השדות האם יש איזה שאטל ביניהם.

מה שמטריד אותי יותר הוא המטען - האם הוא עובר בנפרד או שעליך לבצע צ'ק אאוט וצ'ק אין מלאים, והאם יש לך מספיק זמן לכך הפרוצדורות + ההעברה.

דרך אגב, האם מדובר בכרטיס אחד או שניים נפרדים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ההגעה עצמאית. להבנתי המטען בא איתנו.

יש לי 6 שעות בערך מהנחיתה להמראה.

2 כרטיסים.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי ts1

זה שאתה אוהב את זה, לא אומר שאתה טוב בזה .

אם תשקיע בזה מספיק זמן תהיה מצויין.

פורסם

קח בחשבון: זה סביב השעה וחצי עד שעתיים וחצי נסיעה והשדה תעופה יכול להיות מפוצץ ואיטי ב2 הקצוות + השכרת רכב + לעבור בידוק שלם מחדש.

נשמע לא כיף.

מכיוון שמאיסטנבול מהשדה הראשי - יש טיסות נונסטופ לארץ - במקומך - הייתי בודק פשוט את העלות של לקנות כרטיס נפרד ישיר או לשנות את הכרטיס הנוכחי.

לטורקיש ועוד המון חברות היו טיסות שעושות את הקו הזה בערך כל שעה שעתיים בזמנו.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תחליף טיסה. השדות רחוקים מאד ואיסטנבול היא עיר פקוקה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

זה לא קונקשן. אלו שתי טיסות נפרדות לחלוטין. 

אתה למעשה מסיים את החלק הראשון במסע חזרה באיסטנבול ונכנס לטורקיה ( דרכון/מכס מזוודה איתך) יש אוטובוסים בין השדות, הזמן כמו שאמרו מעלי ,לא קצר, התנועה באיסנבול עמוסה. 

בסביחה אתה נכנס רגיל לטיסה אחרת ועשה צ'ק-אין חדש כולל המטען. (ביטחון/דרכונים וכל השאר) . 

במקומך, הייתי מחליף טיסה . בעיקרון תמיד להיכנס ולצאת באותו שדה. 

נתקלתי בעבר בשאלות האלה, למזלי , נישאלתי לפני, ופעם אחת סופר לי בדיעבד (התאפקתי לא לצחוק) על נוסעים שעברו דרך "לונדון" נכנסו להית'רו ויצאו מסטנסטד (תבדוק במפה תראה מרחקים) ובכאלו שטסו דרך ניו-יורק , נכנסו בלה-גרדיה ויצאו מקנדי. 

https://istanbul-international-airport.com/transportation/airport-transfer-to-sabiha-gokcen-airport/

The total distance from the new Istanbul Grand Airport (IGA) to Sabiha Gökçen Airport (SAW) is approximately 84 km.

Therefore, a ride with a car should last about 60-70 minutes if the traffic conditions are normal.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

DD' בימים אלה, לא שווה. החיסכון של 100-150 דולר לעומת הסבל והטירטור, זה למזוכיסטים. אמנם יש לפות"ש 6 שעות בין הטיסות אבל המונית זה $80 בערך , אז כבר עדיף טיסה יקרה יותר. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

ניו-יורק , נכנסו בלה-גרדיה ויצאו מקנדי.

זה דווקא דיי מקובל - המרחק הוא בערך 15 קילומטר באוטו - רבע שעה בלי פקקים , חצי שעה עם. לא דוגמא טובה.

jfk לניוארק בזמן פקקים - זו דוגמא יותר טובה (פחות המרחק - יותר התנועה)

לפני כשעה, D_D כתב:

לפעמים הפערים במחיר משמעותים עד כדי כך שזה שווה.

זו טיסה שאם קובעים מראש עולה 100-200 דולר (לכרטיס חד כיווני) , אם עושים את התכנון כראוי - זה כנראה 50-100 דולר יותר כחלק מכרטיס ארוך.

עדיין - הייתי משלם את זה כדי לא להיכנס להרפתקאה הזו.

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

ליביור, הטירטור והתנועה, לא שווים את ההרפתקאה. אבל ארצות הברית לא דוגמא טובה, אכן, כי ממילא אתה בכניסה חייב לעבור דרכונים ומכס ואז מעביר את המזוודות למסוע לטיסת המשך.

לונדון ושדות התעופה המשרתים אותה(הית'רו, גטוויק,סטנסטד ולוטון)  זה אכן דומה למה שקורה באיסטנבול 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

פורסם

כל דבר שכולל חילוף שדה תעופה + טיסה בינלאומית זה כאב ראש. את החילוף הספציפי הזה יצא לי לעשות פעמיים - גם בטיסת פנים וגם בבינלאומית. כיף זה לא היה - אבל בהחלט לא בסדר גודל של מה שמדובר פה.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...