Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בכביש 5 לפני שבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בתאונה הזו:

https://m.ynet.co.il/Articles/61320700

בתאונה היו 2 הרוגות. להבנתי היה רמזור/פקק ונהג משאית לא עצר ופשוט הוריד את מי שהיה לפניו.

בדרכ זה מסתכם בזה שרואים את הכתבה, מרגיש קווץ' בלב על המשפחות שנהרסו, וממשיכים בחיים.

אז הנקודה היא שזו פעם ראשונה (ואמן שאחרונה) שמישהי שהכרתי נהרגה בתאונת דרכים. מישהי שנכנסה ללב וידעתי שנמשיך להיות בקשר(ופעם אחרונה שדיברנו הייתה לפני שנה, ועדיין זה הרגיש קרוב). זה פתאומי, תופס אותך בהלם. ובעיקר - זה לא משחרר.

כל יום אני חושב על המקרה (ורק בעבודה, שבה הכרנו, אני מוצא עצמי מועסק יותר מדיי בלי זמן לחשוב על זה). חושב על כמה החיים האלו שבריריים ובכמה שטויות אנחנו מתעסקים ביום-יום במקום להנות מכל רגע שלנו כאן.

רק הרגשתי צורך לפרוק ובאמת להגיד לכולם - סעו בזהירות. תהיו ערניים. תהיו סבלניים.

תהנו מכל רגע בחיק המשפחה, תעריכו כל רגע. הכל כאן שברירי ויכול להימחק, גם לא באשמתכם.

ואני? אני אמשיך בחיי, אבל להפך מהכתבות המזעזעות שבדרכ קוראים, הפעם הכתבה הזו לא תעלם. היא תישאר בזכרוני לנצח. אני מניח שהזמן קצת יקהה את החושים בהקשר הזה, ומתישהו יהיה יום שלא אכנס לפייסבוק או אקרא הודעות בוואטסאפ וארצה להגיד תודה שהכרנו.  אני לוקח לתשומת ליבי(וגם מממש, בפתרון סכסוך משפחתי כגורם מתווך) את כל מה שרשום כאן למעלה.

פשוט פוסט פריקה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • אהבתי 1
פורסם

נוראי! ממש רצח בכביש!

יש הרבה נהגי משאיות שמשתוללים בכבישים , נצמדים למכוניות , צופרים בפראות על כל שטות , עוקפים בצורה מסוכנת.

והמדינה לא עושה שום דבר בנידון! הנהגים ממשיכים להשתולל , המעסיקים ממשיכים להלחיץ אותם , אין אכיפה על הגבלת שעות הנהיגה , ושוב מחכים לאסון הבא!

פורסם

לצערי גם ההרוגה המבוגרת יותר מוכרת לאישתי וחברותיה. מזדהה עם התחושה הקשה של פות"ש.

לא פורסמו פרטים אודות הגורמים האמיתיים וההשערה ככל הנראה הגיונית ונכונה. עברתי שם כשעה וחצי לאחר התאונה כשאני בכיוון מזרח.

לפי מה שראיתי וגם לפי התמונות, המזדה הכחולה ממש עפה ונחתה על הגג, לכן אפשר להניח שהמשאית נגחה בה במהירות גבוהה. הרכב האפור ככל הנראה הסתחרר מהפגיעה . המשאית הייתה חבוטה בחזית אבל תא הנהג היה שלם. 

דברים אחרים ששמתי לב היו  שהתנועה בכיוון מזרח נעה באיטיות כי "כולם" צריכים לראות מה קרה ואז מאיצים כאילו אין מחר.

והמשטרה חסמה את הכביש ממזרח למערב רק בקטע שאחרי הירידה לכביש 6, במקום לחסום לפני העליה לגשר. ולכן היו נהגים שהמשיכו ישר מבלי לדעת שלא יוכלו להמשיך ישר. וכמובן נותרו לעמוד ולחכות.

תנהגו בזהירות. הכביש זה לא מסלול ואין restart אחרי game over. אנשים נהרגים גם כשרכבם עומד.

• מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...