Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען למצבר רכב

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Igalz,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שהיו לי מקרים שהמצבר פשוט נגמר לי אחרי שבטעות השארתי את האורות דלוקים לכמה שעות. למדתי את הלקח וקניתי לעצמי בוסטר התנעה פשוט. הוא עושה את העבודה אבל אני לא רוצה להסתמך עליו בבקרים שלאחר מכן ופשוט להטעין את המצבר עם מטען ייעודי למצבר רכב.

ניסיתי לחפש בפורום אבל כל התוצאות הינם מלפני תקופת הקורונה ולכן קשה לי להאמין למידע הזה, מה גם הוא מאוד ישן (לפחות עשור). 

ולכן מחפש מטען למצבר הרכב. יש לי גישה לשקע בחנייה עצמה, החנייה מקורה.

מעבר קליל על זאפ מראה שיש טווח מחירים די רחב. מ300 שקל ל2000 שקל ומעלה 

אני מזהה מספר יצרנים אבל מעדיף לקבל פה המלצה למטען טוב. 

כרגע מוכן להשקיע 400 שקל למטען אלא אם תגידו לי ששווה להשקיע יותר

תודה מראש 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

משתמש כבר שנים ב CTEK שעושה עבודה מצוינת. 

יש את סדרת ג'ניוס של חברת נוקו שהם מצויינים.

לרכב שעומד הרבה, וניתן לחבר למטען מצברים, זה בהחלט מומלץ וישמור על המצבר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעתיים, Boltik כתב:

או יותר מתקדם ויותר זול - https://www.amazon.com/CTEK-40-206-5-0-12-Battery-Charger/dp/B00CD44RQO

screenshot-www.amazon.com-2022_04.12-19_25_26.thumb.png.c887e7c5814452513fb938cbccb22bb4.png

לא תומך ב220V

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

לא רוצה להשמע נודניק אבל אולי הלקח שכדאי ללמוד הוא לא להשאיר את האורות? תעשה לעצמך מן "נוהל" יציאה, זה עניין של הרגל

גם מצבר פריקה עמוקה יכול להחזיק יותר זמן ללא טעינה, טוב גם אם יש לך מערכת אודיו או משהו שצורך הרבה חשמל ברכב..

בהצלחה

• אהבתי 1
  • פיתרון
פורסם
פורסם
לפני 10 שעות, Igalz כתב:

תודה, הוזמן המטען הבא.

נמתין להגעתו ארצה ונרשום רשמים

Ready To Rock
Ready To Rumble

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עם שאלה למומחים בעניין הטענת מצבר רכב. שמעתי ממכונאי ותיק שמצבר פרוק כדאי להטעין בטעינה איטית מאוד - 1A / 2A - כדי לשמור על אורך חייו.

כך, מצבר 70 AH פרוק לחלוטין ייקח 2-3 ימים לטעינה מלאה.

מצד שני, רוב המטענים שהומלצו כאן נראה שטוענים ב-6A. גם בוסטרים סיניים שתומכים גם בטעינה "איטית" מציינים 10A כעוצמת זרם בטעינה.

אז מה עוצמת הזרם "הנכונה" ואיזה מטען כדאי להזמין??? 

האם שימוש בבוסטר להנעת רכב הורס את מצבר הרכב?

תודה

פורסם

בשביל מצבר 70ah טעינה ב5-6 אמפר זו טעינה איטית, מאוד איטית. לא רואה שום יתרון לרדת מתחת לזה. 

רק לשם השוואה, מעגל הטעינה אצלך ברכב  בכיף נותן למצבר פי 10 מזה ויותר

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

הבנתי. אני גם רואה שהמטענים שהומלצו כאן הם אוטומטיים, בעלי כמה שלבים בטעינה וכנראה משנים עוצמת זרם טעינה אוטומטית בהתאם למתח המצבר / טמפרטורה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...