Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"נופש" בחול עם 2 ילדים קטנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Mech Morphix כתב:

חוויה ישראלית סך הכל, תראה מי כותב את הביקורות כדי לקבל קונטקסט לכמה זה נורא

דווקא רוב התגובות האלה הם מאירופאים ולא ישראלים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
בתאריך 24.6.2023 בשעה 23:53, dany כתב:

שוב מקפיץ!

מתלבטים בין רזורט הכל כלול בקפריסין או באנטליה אבל פתוחים לכל יעד שיתן את האירוח המתאים במרחק של שעתיים וחצי טיסה.

בטורקיה רוב המלונות עם דירוג נמוך בבוקינג (פחות מ-8) למרות שנראים מושלם בתמונות,

לא שירותיים, מלא רוסים שיכורים וכו.

כיום הילדים בני 2 ו-3.

אשמח לשמוע המלצה ליעד\מלון ספציפי באחד מהיעדים.

מה עם רודוס? ורנה (בחולות הזהב)?

אם קפריסין משכה אותך תנסה את פאפוס, אנחנו אמנם בהרכב שונה משלכם (זוג) אבל בהחלט היה נראה לנו כמו יעד שמאוד מתאים עם ילדים, מלון טוב עם מגלשות מים וכו'.

אפילו במלון שהיינו בו (Mayfair) היו הפעלות לילדים בבריכה, סופר מרקט די מאובזר ובמחירים סבירים יחסית, מסעדה של המלון, משחקי ארקייד ומכונות כביסה ומייבשים (אם נוסעים להרבה זמן או משהו מתלכלך לילדים נראה לי כמו אחלה פתרון), בטוח שיש אפילו מלונות יותר טובים עם ילדים.

יש גם את הטיילת, נחמד להעביר שם ערב (אבל לא יותר מזה) ואולי לאכול באיזו מסעדה אם זה מתאים עם ילדים בגילאים האלו.

מה שכן היה לנו קשה להשיג מוניות, אמנם היה לנו רכב שכור, אבל לא רציתי לנהוג בערב כי יצאנו ורציתי לשתות. גם בבולט וגם ב-CABCY היה די קשה להשיג מוניות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חזרנו משבוע הכול כלול באנטליה, היה מושלם,

מלון SELECTUM FAMILIY RESORT BELEK.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

באפריל אני ואשתי החלטנו שאנחנו טסים לבד לבטומי בגיאורגיה. השילוב של מזג אוויר קריר יחד עם מספר ימים יחסית מועט (4 ימים) והרצון לקצת שקט מהילדים גרמו לנו להשאיר אותם אצל גיסתי וטסנו לנו לבד. הייתה התאווררות טובה ומתבקשת.

באוגוסט השנה החלטנו לצ'פר את הילדה הגדולה שלנו (גיל 7) וטסנו עימה לבקר חברים בבולגריה. על הקטנצ'יק (2.9) השגיחה אימי אצלנו בבית כדי לא לשבש לו יותר מידי את השגרה. היה לנו קצת קשה להשאיר אותו בארץ אבל הילדה שלנו הייתה זקוקה למעט זמן איכות עם הוריה ולכן הוחלט שהיא תצטרף לטיול. כשחזרנו אחרי 6 ימים הקטנצ'יק לא דיבר ולא התייחס אלינו בערך שעה מרגע שנכנסנו הבייתה. לאחר מכן הוא רץ  וטיפס עליי ונתן לי חיבוק חזק. בשלב זה כמעט נשברתי.

לגבי שנה הבאה, אנחנו כנראה נצא שוב פעמיים לחול, פעם אחת לבד, אני ואשתי ובפעם השניה ניקח את כולם (אולי איזה קרוז שיצא מאירופה).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה מאוד תלוי באופי הילדים. השנה שלחנו את בת ה-6 לסבא וסבתא בישראל למשך שלושה שבועות. הבקשה הראשונה שלה אחרי שהיא חזרה זה שהיא רוצה שנה הבאה ל-4 שבועות לפחות…

פורסם
לפני 30 דקות, garicho כתב:

זה מאוד תלוי באופי הילדים. השנה שלחנו את בת ה-6 לסבא וסבתא בישראל למשך שלושה שבועות. הבקשה הראשונה שלה אחרי שהיא חזרה זה שהיא רוצה שנה הבאה ל-4 שבועות לפחות…

גם גיל 3 וגיל 6 זה לא דומה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

גם גיל 3 וגיל 6 זה לא דומה...

היא הייתה ככה גם בגיל 3, כשהשארנו אותה לשבועיים עם הסבים.

פורסם

לפני 4 שעות, Shmulik_Miata כתב:

באפריל אני ואשתי החלטנו שאנחנו טסים לבד לבטומי בגיאורגיה. השילוב של מזג אוויר קריר יחד עם מספר ימים יחסית מועט (4 ימים) והרצון לקצת שקט מהילדים גרמו לנו להשאיר אותם אצל גיסתי וטסנו לנו לבד. הייתה התאווררות טובה ומתבקשת.

חשוב מאוד !

לפני 4 שעות, Shmulik_Miata כתב:

באוגוסט השנה החלטנו לצ'פר את הילדה הגדולה שלנו (גיל 7) וטסנו עימה לבקר חברים בבולגריה.

חופשת קלאב בארץ או בחו"ל, בטן גב - זה לא חופש, זה בשביל הילדים להשתכשך בבריכות, סה טו.

חופש אמיתי זה נסיעה לחו"ל שהיא טיול אמיתי, לראות עולם.

(דעתי כמובן) 

את בני ה 8 שלי (היום) לקחתי כבר מספר פעמים לחו"ל ואף פעם לא בטן גב, תמיד טיול טיול, הקטן כבר היה בחול פעמיים.

אני חושב שזה קונספט אחר לגמרי ולמרות שאני מוציא על כך לא מעט כספים, זה שווה את זה.

הם מתים לסוע לחו"ל וכל פעם שאנחנו סוגרים משהו הם קופצים מאושר. הם כבר מחכים לנסיעה הבאה ומתלהבים כשיש כזאת.

מעבר לכך לדעתי זה מבגר אותם וזה עושה BONDING לכל המשפחה (למרות שלפעמים בא לך להחזיר אותם לשדה תעופה)

אני אף פעם לא נוסע בקיץ (א. מחירים, ב. חום, ג. אני לא רוצה לשמוע עברית בכל פינה) ואף פעם לא לקלאבים או בטן גב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מחזק את @phpclub. התחלתי טיולים משפחתיים כשהבכור היה בן 9 והקטן בן 3. תמיד תוכניות עמוסות, מדי פעם איזו אתנחתא בפארק מים או שעשועים. החינוך פעל, היום הם בונים בעצמם את הטיולים מההמראה עד הנחיתה, עם תוכניות עמוסות. 

אגב, לאחיינית שלי תינוקת בת פחות משנה שכבר היתה באירופה פעמיים. טיולים ולא נופש. ההורים לא מוותרים על טיולים ממש, עושים התאמות ונהנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בא לי על זה (יש אפילו מסלול קארטינג)

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...