Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע פיג'ו 208 2016 active

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי לאחר שהבנתי שהאוטו שלי זולל שמן באופן לא נורמלי לקחתי אותו לבדיקה בצמרת ומתברר ששמן נכנס למנוע והוא דורש שיפוץ. נאמר לי שהמחיר לשיפוץ מנוע אצלם הוא 12 אלף ש"ח.

הייתי שמח לדעת מה האופציות שלי באיזור חיפה או השרון. איפה כן כדאי לעשות, יש המלצות? ומה צריך להיות המחיר?

בנוסף האוטו יימחר בשנים הקרובות, אז אשמח גם לדעת מה ההשפעה על המחירון.

תודה רבה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל - עבור על השרשור הזה :

וכמה שאלות :

היכן הרכב שלך מטופל, וכיצד (במועדים הנדרשים?  בחומרים הנדרשים?).  איזה קילומטרז' כבר עבר? האם יש לך את כל הסטורית הטיפולים שלו?

בכל מקרה - 12,000 לשיפוץ?  הם אומרים לך (לא) בעדינות - אנחנו לא מתעסקים עם זה.  אם אין ברירה והעלות עליך - המוסכים המומלצים הם במרכז.

אבל בוא תתחיל עם תשובות כדי שאפשר יהיה לראות אם יש טעם לפנות ליבואן.

פורסם

תודה על השיתוף

אני קניתי את הרכב כיד שנייה באוקטובר,

לפני הרכישה עשיתי לו בדיקה והכל היה בסדר.

הוא עכשיו עם 88 אלף ק"מ.

הבעלים הקודם טיפל ברכב בצמרת והכל מתועד, טיפולים בזמן ובנוסף החלפה של רצועת תזמון.

מאז שקניתי אותו החלפתי לו שמן 3 פעמים במוסך מורשה.

אם יש עוד משהו שיעזור לך בלעזור לי אשמח :).

ככל הנראה אין לי יותר מידי ברירה בשיפוץ. אז איפה מומלץ לעשות את זה ומה המחיר ההגיוני?

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תוך 5/6 חודשים החלפת 3 פעמים שמן ?  היו בעיות מההתחלה?

החלפות השמן בוצעו ב"מורשה לובינסקי" (כמו צמרת) או ב"מורשה משרד התחבורה" ובמקרה שכזה - האם השתמשו בשמן העומד בתקנים שקבע היצרן ?

לדעתי, אם היתה החלפה של רצועת התזמון אצל הבעלים הקודם - יש מקום לפנות ליבואן ולדרוש שישלם על החלפת/שיפוץ המנוע.  האם בקשת ממוסך צמרת לבדוק "רצון טוב" אצל היבואן (מותנה שהחלפות השמן שבצעת בוצעו במורשה לובינסקי)?

מוסכים מומלצים לרכב צרפתי הם מוסך גבע בת'א ומוסך אורן בחולון.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

תודה על ההבהרה בנושא

עשיתי ב"מורשה משרד התחבורה" אבל השמן הוא כן לפי היצרן. ביקשתי מצמרת שיבדקו לי את ה"רצון טוב" אבל היבואן לא הסכים לצערי.

תודה שוב על כל האינפורמציה!

פורסם

הרצועה הוחלפה במסגרת הריקול בסוף 2020 או בגלל נורית תקלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מתייעץ עם מוסך גבע או אורן שירותי רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מבקר מה זה אומר "שיפוץ מנוע". מה מחליפים? מה מנקים? כמה עולה החלפה למנוע חדש או משופץ אחר?

בושה שהיבואן מתנער מרצון טוב על רכב של 88 אק"מ. 

יש סיכוי שישנה גישה אם תהיה קצת יותר תוקפני.

פורסם
בתאריך 30.3.2022 בשעה 16:37, רפי לין כתב:

מה בכלל צריכת שמן המנוע שמדדת?

בברכה  -  רפי לין

4 ליטר כל 3 אלף ק"מ בארך

בתאריך 31.3.2022 בשעה 22:25, gollu כתב:

אני הייתי מבקר מה זה אומר "שיפוץ מנוע". מה מחליפים? מה מנקים? כמה עולה החלפה למנוע חדש או משופץ אחר?

בושה שהיבואן מתנער מרצון טוב על רכב של 88 אק"מ. 

יש סיכוי שישנה גישה אם תהיה קצת יותר תוקפני.

דורש אוברהול קומפלת, החלפת כל החלקים, והרכבה של החורים,

לפי הבנתי הקטנה

פורסם (נערך)

לצערי האופציה הכי טובה שלך היא למכור את הרכב כמו שהוא בכל מחיר שיהיו מוכנים לתת לך באופן פרטי או בטרייד. כמובן שאתה חייב לספר על המצב ושתחתמו על הסכם מכירה שרשום בו במפורש שהקונה מודע לצריכת שמן גבוהה.

^^

מניסיון אישי וזה בדיוק מה שעשיתי

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

אולי אני תמים, אבל ניסית לפנות ל-PSA באופן  ישיר ולהסביר להם את המקרה? לא נשמע לי תקין שרכב שטופל כפי שצריך (בתקווה שאכן השתמשו בשמן בתקן הנכון) יפגין כזה בלאי לאחר 90 אלף ק"מ.

ניסית לקבל חוות דעת נוספת ממוסך מתמחה בפיג'ו, לדוגמא ממוסך גבע? ייתכן שהם יצליחו לאתר את הבעיה באופן נקודתי ולהציע פתרון יותר מתקבל על הדעת.

האם חוץ מצריכת שמן, הרכב מפגין בעיות נוספות?

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

אין מה לנסות לפנות ליצרן. ניסיתי את זה במקרה שלי. לא רק שלא קיבלתי תגובה היבואן גם ״התנקם״ בי והורידו מהפרק הנחה שהציעו למנוע מחודש .

• תוכן חדש...