Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני כמעט 6 שנים נוהגת ברכב הונדה סיוויק סדאן (של שנת 2007) , מאוד נהנת לנהוג עליו,
לצערי לאחרונה הוא התחיל עם התקלות ואני רוצה להחליף אותו..

עברתי לאחרונה למרכז ולא פשוט למצוא חניה עם רכב בגודל כזה, אבל קשה לי להתרגל לרעיון של רכב קטן...

למרות שמבחינת חניה וחיסכון בדלק משתלם מאוד.

מתלבטת לגבי סוגי רכבים:

מאוד תפס לי את העיין- הונדה האצ'בק 2016 או בעיצובו החדש 2017/18-  חוששת מבחינת הגודל וצריכת הדלק

בין

סיאט איביזה/ טיוטה יאריס/ פולקסווגן

אני יכולה להשקיע עד 80,000

אשמח לעצתכם מה מומלץ?

יש לכם המלצה לדגמים אחרים?

ועוד שאלה- האם ניתן להתאים את דשוות הרכב לנהג, אני ייחסית נמוכה ולחלק מהרכבים קשה לי להגיע לדוושה בנוחות..

תודה :)

פורסם

אפשר לכוון דוושות,אך אופציה הזאת קיימת רק ברכבים יקרים מאוד.

שקלת אולי לרכוש רכב מיני? יהיה מעולה לעיר, חסכוני ואמין כיוון שיהיה חדש אם מדובר מ ק"מ.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם החשיבות היא לאמינות וחיסכון יאריס הייבריד מאוד עונה לדרישות 

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...