Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדרש - שואב אבק אלחוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב ושבת שלום .

מעוניין ברכישת שואב אבק אלחוטי שיעשה עבודה טובה ולא במחיר של דייסון , מקריאה קצרה ברשת ראיתי שקיימים כמה דגמים של המותגים הנ"ל - DREAME , SHARK , XIOMI , VIOMI ועוד כמה מותגים נוספים . מעוניין לשמוע כאן מחברי הפורום שאולי יש להם כזה מה מומלץ לשימוש בייתי ?

תקציב עד 1000 ש"ח

תודה :)

פורסם

שימוש ביתי זה מושג רחב.

מה שטח הבית?

האם יש שטיחים עבים?

האם יש חיות מחמד?

האם זה יהיה השואב היחיד/עיקרי?

מה חשוב לך יותר? משקל? עוצמה? זמן סוללה?

יש דרישות שהן סותרות כך שצריך לתעדף לפי מה השימוש שלך, ומה חשוב לך (עוצמה חזקה תבוא על חשבון משקל).

אני קניתי לפני כמה חודשים ובחנתי כתבות השוואה של דגמים שנמכרים בארץ כדי להבין מה החסרונות והיתרונות של כל דגם, ולבחור את זה שמתאים לי לפי הדרישות שלי, ואחרי זה וידאתי כאן בפורום שהדגם שעליו כיוונתי הוא אכן זה שעונה על הדרישות.

אני קניתי את ה-Dreame V9 בכ-600 שח. הוא קל משקל ולא מפזר פירורים גדולים. אלה שתי התכונות שהיו חשובות לי. אין לי שטיחים ואין לי צורך בזמן סוללה ארוך, אז החסרונות שאולי יש לו לא רלוונטים לי. הוא קל לתפעול ותחזוקה, בנתיים הוא מספק את הסחורה.

פורסם

תודה על התגובה חבר , אני אמקד את הדרישות שלי - בית קרקע כ80 מר + גינה והשואב ישמש כשואב יחיד , יש גם כלב בבית ואין לנו שטיחים בבית . האמת פחות קריטי לי המשקל שלו אבל חשוב שיהיה זמן סוללה סביר ושלא יידרוש טעינה אחרי כל שימוש יחיד ובנוסף עוצמת השאיבה חשובה מאוד .

מה דעתך על הדגמים החדשים יותר של דרימי? למשל V10 ? קראתי קצת ביקורות ואנשים רושמים שהעוצמת שאיבה שלו יחסית נמוכה 

פורסם

למי שרוצה עוצמת שאיבה ולא לעבוד פי 3 על כל אזור, ממליץ להמנע משואבים אלחוטיים ולרכוש שואב חוטי טוב.

פורסם

לי יש את השארק ואני מבסוט מאוד. יתרון משמעותי הוא שהוא מגיע עם 2 סוללות אז תמיד אחת בטעינה (לא שצריך, הוא מספיק לאיזה שבוע אצלנו)

• רעיון טוב! 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם עצמת שאיבה הכי חשובה לך - אין ספק שאתה צריך שואב עם כבל חשמל. ההבדל מובהק.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא מזמן ראיתי את המבצע הזה על שואב אבק שהוא גם שוטף רצפות  שנמכר ב KSP ב 846  שח (זה היה מבצע שפורסם בערוץ הטלגרם של KSP )

835287245_.thumb.jpeg.85f91e029f24f091e3d7865122ba10a3.jpeg

פורסם

לפני מספר חודשים רכשתי xiaomi G9 ב-515 ש״ח כולל משלוח עד הבית.

סביר להניח אחת הרכישות הטובות שביצעתי.

עובד כמעט כל יום ומדי פעם גם עובר בתוך הרכב.

בד״כ עוצמה בינונית מספיקה מעל ומעבר.

פורסם (נערך)

אם אין שטיחים, עוצמת שאיבה היא פרמטר הרבה פחות קריטי, כל שואב יתמודד טוב עם שאיבת רצפה, כשאין לאבק ולשערות במה להאחז.

בית של 80 מ"ר זה שטח לא גדול.

שני אלה  משליכים על ענין הסוללה, כי עוצמה חזקה יותר מרוקנת את הסוללה מהר יותר. אז גם זה הוך להיות פרמטר לא קריטי.

ובשלב האחרון זה משליך על המשקל, סוללה קטנה יותר אומרת משקל מופחת. אתה אולי אומר שזה לא חשוב לך, אבל אחרי שאתה מנסה לעבוד רבע שעה עם שואב כבד ומגושם, אתה מרגיש בהבדל לעומת מתחריו הקלים יותר. היד מתחילה להתעייף, התמרון למקומות קשים מאתגר.

כך שלהערכתי אתה יכול להסתפק בשואב קל, עם עוצמה סבירה ואתה תהנה מהיתרונות שלו.

המקרה שלי דומה לשלך, דירה בגודל דומה, כלב ושני חתולים ,בלי שטיחים. לדרימי v9 יש 3 עוצמות שאיבה, את רוב הבית הוא עושה עם העוצמה הבינונית, ורק לספה, שעליה שמיכת פליז שאוגרת שערות אני אעביר לעוצמה החזקה.

ההבדל היחיד שאצלי זה לא השואב היחיד, והוא לא משמש גם לשאיבת אבק מרהיטים, מדפים, וילונות. אז יתכן ואתה תרצה בכל זאת אחד עם סוללה מעט גדולה יותר, או לקנות שואב עם שתי סוללות והחלפה מהירה.

אין לי הכרות עם הדגמים הקיימים היום, כשחקרתי ידעתי לדקלם את ההבדלים, אחרי שקניתי מחקתי את הזכרון :-).

יש שרשורים קיימים בפורום, חלק גדול מהדגמים מוזכר שם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

קניתי לפני כמה חודשים את הXIAOMI VACCUM CLEANER G10

הוא מעולה וחזק..

החסרון שהגימור פלסטיק והמתכת שעל גבי המוט טלסקופי נשרטים מכלום...

עריכה אחרונה על ידי Matan1515
פורסם

בתקציב שלך ה dreame v11 יתן תמורה מעולה למחיר.

היה לי את ה v9 (נמסר הלאה) והוא עשה אחלה עבודה בדירה קטנה וגם בשטיחים (עם המברשת הייעודית לשטיחים)

הv11 עוצמתי יותר אז אני מניח שיהיה אפילו טוב יותר עבורך.

פורסם
לפני כשעה, HellCat כתב:

הדרימי זה לא השיאומי? אני מבולבל לגמרי !

לא רק אתה, יש להם המון ליינים שונים ומשונים שמיועדים לשווקים שונים וכמובן שאנחנו מקבלים הכל לכן הבלבול, תתרכז בליין של DREAME ותקנה את ההכי גבוה שהתקציב מאפשר, שואבים מצוינים.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 21 שעות, Matan1515 כתב:

קניתי לפני כמה חודשים את הXIAOMI VACCUM CLEANER G10

הוא מעולה וחזק..

החסרון שהגימור פלסטיק והמתכת שעל גבי המוט טלסקופי נשרטים מכלום...

מחזק

אחרי דייסון v8, קניתי את השיואמי הזה - פצצה של שואב ובמחיר שפוי. 

הדבר היחיד שהוא נחות מהדייסון , זה שאיבת שטיחים. לא בגלל העוצמה אלא בגלל הראש המיוחד החובט של הדייסון. לזה יש ראש אחד רחב, אוניברסלי גם לשטיחים וגם לרצפה. 

עוצמה מצויינת. סוללה טיל. בית של 130 מטר, על עוצמה אוטומטית - מרוקן בערך חצי סוללה. יודע גם להעביר ניגוב קל עם המיכל מים המצורף.

לדעתי שווה. 

הדייסון יקר בלי טעם. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...