Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוגיות וכסף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

"שכונת היוקרה" שאתה גר בה והואגיו של איציק הגדול הביאו לך זוגיות מאושרת?

ומה יקרה לזוגיות כזו אם חו"ח תרד מנכסיך?

סליחה אבל מה שאתה מתאר זו לא זוגיות אלא צריכת שירותי ליווי.

אפשר להגיד את זה על כל דבר בחיים

כשהיינו ילדים היינו רואים מישהו עם רכב יקר יושב עם בחורה יפה לידו והכי התאים לנו להאמין שהיא איתו בגלל הכסף, זה בדיוק מה שאתה מרגיש כרגע

אבל תתפלא

יש המון בחורות שנראות מאוד טוב ויכולות להשיג כל מי שבא להן וכסף זה לא המדד היחיד מבחינתם, אם לא כיף איתו ואין חיבור איתו הן יעברו לבא בתור.

אז בעצם ההצעה שלך:

1. להרוויח משכורת מינימום, כי אם ארוויח יותר מזה וחס וחלילה אגור בשכונת יוקרה אז כל מי שאומר לי שלום אומר את זה מתוך אינטרס

2. לא להתקרב לבחורות שנראות טוב כי אין שום סיכוי שהן רוצות אותי , אלא רק את הכסף שלי

סבבה שיכנעת אותי

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

המשפט הראשון נכון. השאר כרגיל פייספאלם. אתה תצטרך מתישהו להפנים שבפורום כותבים בעיקר אנשים ממוצעים וסבירים. לא מעמיסי דוגמניות גולד דיגריות, שחושבים שזוגיות זה כמו אימוץ חיית מחמד או משהו. והעולם של רובינו, כנראה כולנו, נראה קצת שונה. מכיר הרבה אנשים שהתגרשו בשלבים שונים בחיים מסיבות שונות. באף מקרה זה לא היה בגלל ש"מי שלא יכול שיחק במגרש של הגדולים". 

...

שופוני ובעיות מהסוג הזה בצד, פערים כלכליים או חברתיים גדולים מדי יכולים להיות מתכון לצרות - תלוי אופי. אם הצד שמרוויח יותר מחשב בראש כל שקל שהוא מוציא יותר על הצד שמרוויח פחות - זה לגיטימי ואנושי. רק שצריך להבין שזה לא יעבוד לטווח ארוך אם לא נגמלים מזה. כנ"ל גם לצד השני. אם הצד שמרוויח פחות מוריד ופוגע באיכות החיים של בן או בת הזוג כי לא נעים לו או לה שמשלמים עליו - גם זה לא ואו.

אני דווקא בטוח ששנינו מכירים סיפורים על זוגות שהתגרשו כי הבינו שהצד השני לא מושך אותם, לא יכול לספק את הצרכים שלהם, חלק בגלל כסף וחלק בגלל צרכים אחרים.

זה בכלל לא קשור לשופוני

יש לי טעם מסוים בנשים, אני רוצה להמשך לבחורה שלידי ולא לשכנע את עצמי ש"יש לה לב טוב וזה מה שחשוב כי אם תצא עם דוגמנית היא גולדיגרית"

אם אני לא נמשך אליה או ההפך, אחד מאיתנו בסוף יקום וילך, או ישאר ויבגוד.

אם אחד מאיתנו מצפה לרף כלכלי מסוים מהצד השני והצד השני לא יעמוד בזה, זה כנראה יגמר

מי אמר שהזוגות שאתה מכיר והתגרשו לא התגרשו בגלל שהם מלכתחילה התחתנו עם חוסר משיכה וחוסר עניין ?

כשהצד השני לא מעניין אותך ואתה נשאר איתו רק כי רוצה כבר להתחתן אז בסוף הגירושים יגיעו. זה יכול להיות בגלל כסף, מראה, סקס טוב ועוד.

זה שבסוף הם התווכחו על הצבע של הספה בבית וזה הוביל  לריב גדול ולגירושים, זה לא באמת הסיבה. הרצון לוותר על הצד השני הגיע הרבה לפני הריב הזה, פשוט משכו בכוח עד שהתפוצץ

לפני 3 שעות, Potato כתב:

אנשים מאוד עצובים עם בעיות בטחון אם הם צריכים להראות את כל מה שיש או אין להם.

אין לי בגיל 25 איך להתחרות עם מישהי שאבא שלה סמנכל,אנחנו לא באותו קטגוריות שכר ומצב כלכלי,לצפות למשהו כזה זה לא ריאלי ברוב המקרים אלא אם כן גם אני חולב את ההורים בשביל זה.

בגיל 25-30 אנשים רחוקים מלמצות את היכולת הכלכלית.

כשאני מדבר עם מישהי אני רוצה לשמוע שיש לה שאיפות ושהיא רוצה להתקדם ולהצליח.

זוגיות זו ריצה למרחק והשאיפה היא למצוא מישהי שתרצה להישאר איתי גם כשאני מובטל כי היו קיצוצים ולא מישהי שאיתי רק כשאני בתקופה טובה ויכול להרשות לעצמי לבזבז.

אם אין לך איך להתחרות בה אז יש לך 2 אופציות

1. לנסות לכבוש אותה עם האופי שלך ולהסביר לה מראש שלא תוכל לספק לה שהאקס המליונר שלה יכול. אולי היא תקבל את זה ואולי לא. אולי היא בהמשך היא תבין שפחות מתאים לה איתך

2. לוותר ולעבור לאחת אחרת שכן מתאימה לך.  מי אמר שאתה חייב לצאת עם מישהי שרגילה לחיים הטובים?

ד"א מי שאמר שמי שרגילה לחיים הטובים היא לא בסדר? נצלנית? לא יכולה לאהוב? ברור שנוח לחשוב ככה ולהגיד "טוב שאני לא איתה"

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

לא רק זה. אישה שיפה בעיניך בזכות מי שהיא תישאר יפה אותו הדבר גם בגיל 60 אחרי לידות וציצים שמגיעים לברכיים.

בטח ברור

שמענו על המשפטים האלה

כדי להחזיק איתה עד גיל 60 אתה צריך להמשך אליה גם בגיל 40 וגם בגיל 30 כשהכרתם

כל המשפטים שאתה זורק פה מסרטים של דיסני זה טוב ויפה לסרט.

במציאות אתה יכול לצאת עם בחורה שנראית מליון דולר, ממש החצי השני שלך, אישה לחיים והכל טוב ויפה, אבל מה לעשות בסקס היא פחות טובה \ פחות אוהבת, אז יבוא היום ותבגוד בה.

זה נכון לגבי כל פרמטר בזוגיות.

זה לא משנה אם זה סקס, כסף, אופי כזה או אחר שמפריע לאחד מכם ואתם מדחיקים.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

באמת, נהג לילה. אתה עדיין לא יודע שיש לנו כאן מישהו שמודד הכל בספרות בחשבון הבנק?

לא סתם שאלתי אותו על ילדים (וכנראה שלא סתם לא קיבלתי תשובה לשאלה זו)

טרנספורטר - אשה תשאר יפה באותה מידה גם אם לא תצא ממרצדס אלא ממאזדה.

ממתי ילדים זה סממן?

גבר שיש לו ילדים אוהב יותר? בוגד פחות? להוכיח לך שאתה טוען?

מה זה קשור מאיזה רכב היא יוצאת?

פורסם

אני אחזור על שאלתי: יש לך ילדים או יש כאלה בתכנון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלת כבר כמה פעמים ואמרתי לך שכרגע לא מתאים לי. משקיע את רוב הזמן שלי בדברים חדשים שאני עושה

לפני 4 שעות, Shmelov כתב:

פותח השרשור תנסה למקד את השאלה,

רשמת פעם שאבא של חברה שלך שווה 100 מליון ש"ח.

זה מצב שונה לגמרי ממה שענו לך פה כי לא הסברת את כל הסיטואציה.

זה לא אומר שהיא לא יכולה להיות איתו

הכל תלוי מי הוא,  מה הוא משדר, איך הוא מתנהג

פורסם (נערך)

כלומר, מבחינה אבולוציונית אתה dead end.  נכשל בהעברת הגנים שלך

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מצחיק 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבחינה אבולוציונית אני לא מתכווון להביא ילדים ולא לגדל אותם

כרגע יש לי מעט מאוד זמן והרבה דברים שאני צריך להוציא לפועל והתעכבו בגלל הקורונה ועכשיו אפשר להתפנות אליהם

פורסם
לפני 3 שעות, Pavlik כתב:

אמר לי שאשתו מרוויחה 26 אלף נטו בכל חודש ושזו זכותה להחליף

זה לא שכר של ״אני לא רעב״ , אולי זה מה שהוא מספר והיא מכניסה הרבה יותר.

במיוחד לא בשלב של בית וילדים

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, Legend כתב:

מנצל את השרשור.

אתם מכירים מערכות יחסים ארוכות שבהן האישה מרוויחה משמעותית יותר מהגבר, ואלה מערכות יחסים בריאות? שאפשר להגיד עליהן שזאת זוגיות מוצלחת? שהם הרבה שנים ככה ביחד.

לא מצב שבו חלילה בריאותו של הגבר הדרדרה ולא יכול לעבוד, או היי סקול סוויטהרט שהגבר הוא סטודנט, או שפשט רגל וירד מנכסיו,

אלא זוגיות שבה האישה היא המפרנסת העיקרית וזה מצב קיים לעוד הרבה זמן.

שואל כי עדיין לא יצא לי לראות כאלה בסביבה הקרובה שלי.

אנחנו זוג מעל 30 שנים ומאז שזוגתי סיימה את התואר השני שלה היא מרוויחה יותר ממני. ולא, אין לה חברה והיא לא מנהלת אף אחד. סתם שני שכירים שאחד מרוויח יותר והשני פחות. היו תקופות שזה היה בערך 65:35 בהכנסות המשותפות, היום אנחנו קרובים יותר, אבל היא עדיין מרוויחה יותר.

אם היו לנו חיכוכים הם מעולם לא היו על כסף.

אני מאחל לכל אחד, שרוצה מערכת יחסים, שתהיה כמו שלנו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 22 דקות, sperial כתב:

כלומר, מבחינה אבולוציונית אתה dead end.  נכשל בהעברת הגנים שלך

🤣

אני מת.

והכי מצחיק שהוא מלמד אבות לעשות ילדים.

אשכרה. ככה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

אפשר להגיד את זה על כל דבר בחיים

כשהיינו ילדים היינו רואים מישהו עם רכב יקר יושב עם בחורה יפה לידו והכי התאים לנו להאמין שהיא איתו בגלל הכסף, זה בדיוק מה שאתה מרגיש כרגע

ממש לא. אתה זה שטענת שצריך כסף כדי למשוך בחורה. אני טוען שאני לא רוצה בחורה שתהיה איתי בגלל מה שיש לי למרות מי שאני.

אבל תתפלא

יש המון בחורות שנראות מאוד טוב ויכולות להשיג כל מי שבא להן וכסף זה לא המדד היחיד מבחינתם, אם לא כיף איתו ואין חיבור איתו הן יעברו לבא בתור.

נכון. בשביל כאלה לא צריך לתחזק אורח חיים ראוותני.

אז בעצם ההצעה שלך:

1. להרוויח משכורת מינימום, כי אם ארוויח יותר מזה וחס וחלילה אגור בשכונת יוקרה אז כל מי שאומר לי שלום אומר את זה מתוך אינטרס

2. לא להתקרב לבחורות שנראות טוב כי אין שום סיכוי שהן רוצות אותי , אלא רק את הכסף שלי

זו הלוגיקה שלך. הלוגיקה שלי היא לצאת עם מי שיש לך קליק איתה.

לדייט הראשון שלי עם אשתי בגעתי עם רום כרמל. היא לא ידעה אז שזה האוטו שלי ומה מצבי הפיננסי.

לפני 55 דקות, Transporter כתב:

בטח ברור

שמענו על המשפטים האלה

כדי להחזיק איתה עד גיל 60 אתה צריך להמשך אליה גם בגיל 40 וגם בגיל 30 כשהכרתם

אתה צריך להימשך אליה בהתחלה ולאהוב אותה בהמשך. יש עוד דברים בחיים חוץ מסקס.

לפני 55 דקות, Transporter כתב:

כל המשפטים שאתה זורק פה מסרטים של דיסני זה טוב ויפה לסרט.

במציאות אתה יכול לצאת עם בחורה שנראית מליון דולר, ממש החצי השני שלך, אישה לחיים והכל טוב ויפה, אבל מה לעשות בסקס היא פחות טובה \ פחות אוהבת, אז יבוא היום ותבגוד בה.

זה נכון לגבי כל פרמטר בזוגיות.

זה לא משנה אם זה סקס, כסף, אופי כזה או אחר שמפריע לאחד מכם ואתם מדחיקים.

אם אתה אוהב אותה אתה תדחה סיפוקים.

אלרי שתנהל זוגיות אמיתית של יותר משלוש ארבע שנים תבוא ללמד אותי איך נראית זוגיות אחרי 25 שנה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בחזרה לנושא המקורי שהעלה פותח השרשור-

אנחנו חיים היום במדינה שמספקת חינוך ובריאות כמעט בחינם. זה אומר שנשאר רק לקנות אוכל, רכב ולשלם משכנתא, משמע לא צריך שתי משכורות הייטק כדי לחיות. לכן השאלה הכלכלית היא ברוב המקרים לא קיומית אלא עניין של תחושת סטטוס (למי יש יותר גדול).

מיותר לציין שאין טעם להתחתן עם מחפשי סטטוס למיניהן כי זה מתכון לצרות, ההוצאות יתפחו והבעיות איתן. המתכון הכי טוב זה מינימליזם בגבול הטעם הטוב.

אם יש שני אנשים שפויים במערכת היחסים, פשוט יושבים, סוגרים דיל וזורמים איתו. מבחינה פרקטית זה אומר שהאישה מחליטה בסופו של דבר על כל ההוצאות הגדולות ;)

אצלינו במשפחה המצב חריג, יש הפרדת נכסים מוחלטת בהסכם ממון. אין חשבון משותף ונכסים משותפים. בשבילנו זה עובד מעולה ומונע המון חיכוכים פוטנציאליים כי לכל אחד ברור בדיוק על מה הוא צריך לשלם ואין על מה להתחשבן כמעט. בכסף הפנוי כל אחד קונה מה שהוא רוצה ולא צריך לשאול רשות מאף אחד.

אם מי מאיתנו צריך כסף השני נותן לו אבל אין עניין של חובה משפטית ותחושת מגיע לי.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 16 דקות, edward כתב:

בחזרה לנושא המקורי שהעלה פותח השרשור-

אנחנו חיים היום במדינה שמספקת חינוך ובריאות כמעט בחינם. זה אומר שנשאר רק לקנות אוכל, רכב ולשלם משכנתא, משמע לא צריך שתי משכורות הייטק כדי לחיות. לכן השאלה הכלכלית היא ברוב המקרים לא קיומית אלא עניין של תחושת סטטוס (למי יש יותר גדול).

חינוך טוב רחוק מאוד מלהיות כמעט בחינם וכנ"ל בריאות.

לפני 16 דקות, edward כתב:

• אהבתי 2

פורסם
לפני שעתיים, Transporter כתב:

זה בכלל לא קשור לשופוני

אבל אתה לקחת את זה לכיוון של "אם אין לך איך אל תשחק במגרש של הגדולים".

לפני שעתיים, Transporter כתב:

יש לי טעם מסוים בנשים, אני רוצה להמשך לבחורה שלידי ולא לשכנע את עצמי ש"יש לה לב טוב וזה מה שחשוב כי אם תצא עם דוגמנית היא גולדיגרית"

שוב, הפוך, אתה הצגת הכנסה כתנאי להצלחה בקשרים בעולם שלך.

צא עם מי שאתה רוצה ומי שעושה לך טוב. אבל אם מה שלדעתך גורם לזה לעבוד זה שאתה נמשך לבחורה והיא איתך כל עוד יש לה כסף - חבל. זה לא נשמע כיף.

שוב, לא בקטע מעליב או משהו, אבל אתה מנהל את כל הדיונים מאותה הפוזיציה. אתה מסביר איך הדברים נראים מהזווית שלך ובעולם שאתה חי בו ואז מופתע או לא אוהב את התגובות. כנראה שהחיים שלך נראים מאוד שונה משל כולנו, באמת. אבל הבעיה הזו של "לא לשחק במגרש של הגדולים" זו כנראה לא חוויה שמישהו מאיתנו חווה. למרות שיש פה כמה מגיבים שהם כנראה לא פחות מוצלחים ממך כלכלית.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אבל הבעיה הזו של "לא לשחק במגרש של הגדולים" זו כנראה לא חוויה שמישהו מאיתנו חווה. למרות שיש פה כמה מגיבים שהם כנראה לא פחות מוצלחים ממך כלכלית.

כשאתה "גדול" (המרכאות הן כי כסף הוא אמצעי ולא מטרה. הוא לא עושה את האדם.) אתה בוחר באיזה מגרש לשחק. פשוט הרוב בוחר לא לשחק במגרש של השופוני ששמור בדרך כלל לכאלה שרוצים לחשוב שהם גדולים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...