Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה אוקטביה 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לקחתי היום אוקטביה 2019 1.5 עם 41אלף ק״מ לבדיקה,

אלו התוצאות. מה דעת המומחים?
(ההדגשה בטופס היא שלי)

תודה!

Screen Shot 2022-02-23 at 14.07.01.png

עריכה אחרונה על ידי Yury
פורסם

הייתי בודק במוסך את עלות התיקון ומוריד בהתאם, כמו כן משאבת מים.

מעבר לכך אין משהו חריג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק במוסך את עלות התיקון ומוריד בהתאם, כמו כן משאבת מים.

מעבר לכך אין משהו חריג.

קודם כל תודה על ההתייחסות 🙏.
זה רכב מליסינג, החברת ליסינג לוקחת את הרכב למורשה לתקן את הרג׳קטים ואני אקח את הרכב לבדיקה חוזרת לאחר מכן.

מדאיג אותי העניין שהבוחן ציין: ״רטיבות שמן בין המנוע לגיר״, זה לא משהו שראיתי בבדיקות אחרות, נגיד חבר לקח i30 לאוטו מכון שבוע שעבר (מצורף תמונה), רכב הרבה יותר זקן
ולא היה לו שום דבר מהדברים האלה. זה לא אומר בעיה עתידית\ש״קרעו״ את האוטו?

photo1645622864.jpeg

פורסם

בגלל זה חשוב לראות שתיקנו את זה.

זה לא אומר שקרעו את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף למה שצוין, צריך לבדוק שלא גרמו נזק בהחלפת השמשה הקדמית. בדוק שהריפוד על הקורות הפנימיות מוחזק היטב למקום ולא נשברו קליפסים.

מבחוץ וודא כי אין שריטות בגג הרכב או על הקורות מפירוק השמשה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

יכול להיות שהרכב בעברו עבר החלפת מצמדים ולא הקפידו ליישם את האטם כמו שצריך. 

רעשים מכאניים ב DSG יבש תמיד יש. השאלה רק אם המצמדים תקינים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...