Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאין לי כותרת טובה לסיטואציה,

בפשטות עמדתי בכיכר אתמול מאחורי רכב שעצר במעבר חציה ונכנסו בי ממש בקטנה מאחורה (20 קמש כזה) לצערי האוטו שלי הוא פיג'ו 107 שנת 2012 ועשוי מפלסטיק קל .. 

נשבר טמבון אחורי ויצא מהמקום בצד שמאל ליד המיכל דלק.

 

האוטו שווה במחירון יד 2 כעשרת אלפים שח 

 

אין לי שום אינטרס לנפח נזק או לקחת כסף ללא תיקון אלא להחזיר את האוטו למצבו הקודם.

אממה לפני כשנתים נכנסו בי בצורה דומה והנזק היה כ6000 שח (מוסך מרכזי)

אני חושש להיכנס עכשיו למוסך ולקבל הצעת מחיר דומה מה שיגרור להבנתי הגדרה של אובדן להלכה של הרכב.

 

פה אני צריך את עזרתכם בבקשה

 

אם אני נכנס למוסך לתקן ישר שואלים אותי אם זה מקרה של ביטוח, במידה וכן הם ישר מנפחים את המחיר (להבנתי מוסיפים את עלות השמאי) במידה ולא אז מחיר אחר להבנתי (יש לי אינטרס למצוא את המחיר הזול ביותר על מנת לתת אופציה לפוגע לשלם מכיסו ולא להפעיל את הביטוח).

האם אני יכול לבקש קודם הערכת מחיר ורק אחר כך אם סורב לתשלום מצד הפוגע לבקש תיקון על חשבון ביטוח?(קביל?)

 

אם מביאים שמאי והוא מגיע ליותר מ50 אחוז אז הדוח אוט' עובר למשרד התחבורה או שאני יכול להוציא את האוטו וללכת למוסך אחר על מנת לתקן?

 

לא רוצה להגיע למצב שאני משבית את האוטו על כלום. 

העדפה נוספת למצוא מחיר כמה שיותר ריאלי לתיקון.. 

 

 

 

 

 

 

 

פורסם

אתה יכול לבקש הצעת מחיר בלי קשר לביטוח. אם הפגוש ניתן לתיקון ולא להחלפה זה בהחלט יוכל להוזיל את התיקון.

 

שכר טרחת השמאי נפרד מחישוב הנזק וגם משולם בנפרד, המוסך מהווה לכל היותר משרד דואר כדי למסור לו את הצ'ק.

 

עניין האבדן להלכה\מוחלט הוא עניין של חברות הביטוח, וכל עוד אינן מעורבות הן לא קובעות ירידה מהכביש. מה שכן - לטובת עצמך עליך לוודא שאין איזו פגיעה מהותית. אם יש, למשל, פגיעה במתלה אחורי זה כבר סיפור יותר משמעותי, ואז אתה צריך לחשוב מחדש האם אתה רוצה לתקן את הרכב או שייפסל. 

 

החשוב הוא שאינך לבד במשחק - כיוון שהנזק מתוקן על חשבון הפוגע הרי הוא עשוי להחליט להפעיל את הביטוח (אל תשכח - גם הרכב שלו ניזוק, ואינך יודע באיזה היקף), ואם הוא יפעיל ביטוח הוא ירצה שהביטוח ישלם גם לך, והשמאי הוא זה שיקבע את גורל הרכב (אם מדובר במשהו גבולי יש מקום למו"מ בינך לבין השמאי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם (נערך)

פשוט מאוד:

אתה אומר במפורש לשמאי לפני עריכת הדוח כי אינך מעוניין להשבית את הרכב,  וכי אם הוא הולך לקבוע לרכב אובדן להלכה, שיפחית מעט את הנזק עד שיהיה פחות מאחוזי אובדן להלכה. כך תקבל כסף ללא הורדה מהכביש, אך פחות ממה שמגיע לך, מה שעדיף במקרה שלך.

במקרה זה אין ענין להביא שמאי פרטי. צריך רק שמאי שיודע חשבון. הם מכירים את הפרוצדורה.

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

זכור לי מפרסום פה שיש אפשרות לקנות רכב אובדן להלכה.

היה בחור שמכר את הרכב למגרש גרוטאות ולא הציג אישור לביטוח אז הורידו לו חלק מהסכום שהיה אמור לקבל.

×
×
  • תוכן חדש...