Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 שנת 2016. הלך המנוע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיג'ו 308 שנת 2016. נקנתה ישירות מיבואן, רק אני נוהג ברכב, טופלה תמיד בזמן במוסך מרכזי של פיג'ו.

לפני כמה ימים, באמצע הנסיעה האוטו נעצר ללא שום סיבה. לא הצלחתי להניע, גררו למוסך שלי (שאני שם יותר מעשור וסומך עליהם). עכשיו נאמר לי שהלך המנוע! כאמור טופלה תמיד בזמן, נסעה רק 84000 ק"מ וכמובן כבר לא באחריות. מה עושים במקרה כזה? האם יש דרך לתבוע את חברת הביטוח? האם באמת "הלך המנוע" זה גזר דין מוות או שכן יש מה לעשות? אם הרכב היה תחת פיקוחו המלא של מוסך מרכזי ואנשי פיג'ו מוסמכים האם הם לא אמורים לקחת על זה אחריות (למרות שהוא מחות לאחריות היבואן)?

אשמח לשמוע כל עצה.

תודה מראש

ודים

• מבאס 1
פורסם

שלום ודים.

אתה חדש בפורום,אז ברכות.

האם אתה מוכן להעלות לשרשור את דו"ח הטיפולים שהרכב עבר ? לפי דבריך הרכב טופל תמיד בזמן ורק במורשה.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מפתיע, חפש ערך " רצועת תזמון מתפוררת " כאן בפורום.

אם תרצה מחיר אטרקטיבי מאוד למנוע כזה, נשמח לתת לך שירות 

Www.orencars.co.il 

פורסם

כן.

הc3 אופציה חזקה להחלפת הספייס סטאר של אישתי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רומז כלום, אבל ודימוס מצטרף לפורום, אתמול בשעה 09:48, הספיק לשים תמונת פרופיל, אחרי דקה בדיוק הוא מפרסם פוסט, כתוב היטב, ללא רבב עם כל המספרים. פוגע בדיוק בנקודות הנכונות. יפה מאוד. נשמע כמו קופי-פסטה קלאסי

'Just sayin

מצד שני, אם זה אמיתי אז באסה

פורסם
לפני 3 שעות, חושב טוב כתב:

מעניין אם יש מישהו מהפורום שיעז לקנות אי פעם רכב צרפתי אחרי כל מה שכותבים פה 

יש 

קוראים לו yulianx

אחרים אין

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, חושב טוב כתב:

מעניין אם יש מישהו מהפורום שיעז לקנות אי פעם רכב צרפתי אחרי כל מה שכותבים פה 

פראיירים לא מתים

אפילו אורן שירותי רכב שלכם נוסע על סופרב 😂

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

אם הייתה רצועת דור ראשון מותקנת גם כיום, היית

צודק. כי אנשים יקנו רכב עם סיכוי גדול לבעיה.

אבל המצב כיום שונה.

אפשר להגיד את זה גם למי שקונה רכב חדש עם dsg, האם אנשים הם פרייארים?

לא, הגרמניות אחלה רכבים והמכירות מראות את זה.

כנל המכירות של רכבים צרפתים באירופה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי קונה רכב עם המנוע הזה וגם המלצתי למשפחה (אחרי שקיבלו רקע) לקנות 3008 עם מנוע 1.2 משנת 2021.

בישנים לא הייתי נוגע אבל אני מאמין שרב הבעיה נפתרה כבר ובכל מקרה לא צפויות בעיות בנסועה ממוצעת, באחזקה של 4 שנים בממוצע עד שהרכב ימכר. מדובר במנועים חזקים וחסכונים בישלוב עם גירים מעולים.

ובלי קשר נראה שהמחירון והשוק יחסית שומר עליהם בסדר ואין צניחה מטורפת במחירים של הצרפתיות כמו פעם.

פורסם

אגב, משיחה עם אורן, ברגע שעברו בארץ לתקן 2297 מאמצע 2019,הבעיה נפתרה כמעט לחלוטין.

• תוכן חדש...