Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

לגבי "פרופגנדה מערבית", בינתיים AP מיהרו לקבוע כי מדובר בטילים מרוסיה, אבל בכל פניה של גורם תקשורתי לכל גורם רשמי אמריקאי- האמריקאים עדיין לא מאשרים כלום והעמדה הרשמית היא ש "העניין בחקירה", דבר שלא ממש נשמע לי כמו פרופגנדה.

קודם כול, שיניתי את המשפט של גבריק, אם אנחנו לא יודעים - אז אנחנו לא יודעים משני הצדדים. זה שכולם רצו לדווח על זה שאלה טילים רוסים... פה זה כמובן שוב העיניין שלי עם העיתונות וזריעת הפאניקה. זה שהעיניין בחקירה לא פוסל את זה שמפמפמים שזה של הרוסים.

וכן, אני מאמין שכמו שיש את התעמולה הרוסית הבלתי פוסקת, ככה גם מאכילים אותנו בתעמולה מערבית בלתי פוסקת. וראינו את זה המון בחודשים האחרונים.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

*אני לא יודע מה העמדה הרשמית של הקרמלין בנוגע לתקרית הזו מעבר ל "לא אנחנו".

ממה שנראה - זה מה שיש בינתיים. אפילו נכנסתי לRIA וTASS בשבילך. "לא אנחנו, לא ירינו לגבול, זאת פרובוקציה".

-----

לגבי ה S-300, וזה שזה S-300 רוסי. קל ללכת לגוגל, לבדוק מהר מה הטווח של ה S-300, בטח במצב של הקרקע-קרקע, ואז לצייר עיגול יפה באותו הרדיוס מהכפר הזה ולראות מה הסיכויים שזה טיל S-300 רוסי...  

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, David32 כתב:

וכן, אני מאמין שכמו שיש את התעמולה הרוסית הבלתי פוסקת, ככה גם מאכילים אותנו בתעמולה מערבית בלתי פוסקת.

ברור שתעמולה היא דו צדדית. אבל אי אפשר להשוות כמויות וארסיות של תעמולה רוסית עם מערבית.  אפילו מרחוק. ברוסיה זה שעות על גבי שעות יום יום בערוצים המרכזיים. ולא משנה מה הן העובדות. בלי ללכת רחוק הפלה של מטוס רוסי על ידי סורים. חוץ מזה במערב אפשר להביא גם דעה שונה בלי להסתכן בכנסות כבדים או שנים בכלא.  

פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 21:43, vadim6385 כתב:

אני אנסה לענות ברצינות על זה:

א) זה לא כזה קל. פוטין, כמו דיקטטור עשיר שמכבד את עצמו, שומר סביבו את כל היחידות הטובות (לחזית שולחים את הברארה), ויש לוגיסטיקה מטורפת סביב האבטחה שלו. די בטוח שבאיזשהו שלב היו להם גם מדריכים ישראלים.

ב) בשביל מה? הרי ישר יידעו מי עשה את זה, ואתה תצטייר כבחור הרע. לא רק אתה, כל המדינה שלך. פוטין מפחיד את הרוסים שהמערב רוצה להרוס את סגנון חיים שלהם - עכשיו המערב בא וליטרלי מחסל את הנשיא שלהם. והרבה עדיין מעריצים אותו שם. מבחינתם הוא הביא יציבות למדינה.

ג) מי מבטיח שבמקומו לא יעלה אחד עוד יותר גרוע? כמו שאומרים ברוסית - "מקום קדוש לא נשאר ריק". אותו אחד גם מסוגל באמת ללחוץ על הכפתור מתוך נקמה.

כמו באפריקה.

יש דיקטטור, עושים הפיכה, נבחר נשיא בבחירות דמוקרטיות, לא עוברים שנים ארוכות וגם הוא נהפך לדיקטטור

אם מסתכלים קצת אחורה רוסיה לא היתה אף פעם דמוקרטיה אמיתית

גם במדינת ישראל שהיא מדינה דמוקרטית והוקמה ככזאת עדין מחפשת בעצמה את הדרך לשלטון דמוקרטי

פורסם (נערך)

ההערכה ברשת שהגיוס האחרון של מילואים ברוסיה: חוסל  (כנראה שהיה קטן מהמוצהר, אבל מספרים מעולם לא היה הצד החזק שלהם).

הצבא הרוסי יאלץ לגייס עוד כמיליון חיילים חדשים כדי להחזיק את רצועת הביטחון לאורך שנים. 

לכן כבר בינואר, לאחר הרחבה ושיפוץ מרכזי הגיוס , יתחיל סבב גיוס חדש.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני שעה, save כתב:

ההערכה ברשת שהגיוס האחרון של מילואים ברוסיה: חוסל

זה לא נכון, חלק מהיחידות עדיין נמצע במחנות אימונים ואפילו לא היגיע לחזית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אורסולה פישלה קצת ושיחררה סרטון עם מספרים של הרוגים (אולי התבלבלה עם נפגעים - לכו תדעו) שהם לא סקסיים לאוקראינה (100K+).

מהר הורידו וחתכו את הקטע הזה מהנאום שלה. 

- By lifting money bags

פורסם

זה די הגיוני שיהיה להם שיעור כזה של אבידות, לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המספר עצמו לא משנה לי.

העובדה שפירסמו ומחקו מהר - על זה ההודעה שלי. שכחו שצריך להראות שהכול טוב.

- By lifting money bags

פורסם

אאל"ט המודיעין האמריקני/בריטי פרסם שנתוני אבידות בצבא בקרב האוקראינים דומה לרוסים, כל אחד והערכה שלו.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 40 דקות, David32 כתב:

המספר עצמו לא משנה לי.

העובדה שפירסמו ומחקו מהר - על זה ההודעה שלי. שכחו שצריך להראות שהכול טוב.

רוסים הפסיקו לפרסם ב-1500 (אם אז היו 1500). אוקראינים כבר דיברו על מאות הרוגים ופצועים ביום. ברור שב-9 חודשי מלחמה כזאת ישנם עשרות אלפי הרוגים.

• תוכן חדש...