Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות את הג'אנט המקורי של הרכב שלי,על הג'אנט מתלבש 195/55/13 ,אפשר למצוא איפשהו כזאת מידה בארץ?

נ.ב. אני לא מעוניין לעלות מידה בג'אנט אני מעדיף 13 רחב,וכן זאת המידה המקורית ברשיונות.

פורסם
יש לי אפשרות לקנות את הג'אנט המקורי של הרכב שלי,על הג'אנט מתלבש 195/55/13 ,אפשר למצוא איפשהו כזאת מידה בארץ?

נ.ב. אני לא מעוניין לעלות מידה בג'אנט אני מעדיף 13 רחב,וכן זאת המידה המקורית ברשיונות.

ניתן להשיג הכל אבל לא הכי משתלם וגם מאד קשה אחרי הרבה מאמצים אני התפשרתי על 185/60/13

כדי להשיג את המידה שאתה רוצה אתה צריך למצוא פנצ'ר מאכר נחמד פלוס שלא ישחט אותך יותר מידיי ויהיה מוכן להזמין לך רביעייה מחו"ל...אם וכן תמצא זה כרוך בהמתנה לא קטנה רוב הפעמים אבל זה כבר שיקולך וכמובן שצריך להשאיר סכום קטן על החשבון

בהצלחה

ערן.

פורסם

צמיגי סעדייה בבת ים ייספקו לך את הסחורה ובזול. יש להם מבצע 2+2 והם יבואנים גדולים. ביררתי טלפונית. המידה הזו קיימת שם. המחסן הראשון בא"ת בת ים.

פורסם

לא נראה שיש באמת מידה כזו 195 55 13 ואני די בטוח בכך וחוץ מזה מידה כזו תראי כמו ג'נט של אופניים מספיק שהג'נט 13 כל כך קטן וגם להלביש עליו חתך נמוך נשמע מזעזע

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

יש מידה כזאת תאמין לי,ואני בטוח שהמהנדסים של רנו מבינים יותר ממני וממך איזה צמיג מתאים לרכב הזה,ולדעתי זה ממש לא מזעזע,הוספתי את הפרוספקט של הרכב,שים לב לאיפה שמסומן באדום מה המידה של הצמיג.

ד"א תודה לכל המגיבים ,מחר בבוקר אני אתקשר לכל המקומות שהזכרתם למעלה.

page8.jpg

פורסם

טעיתי מודה בזה ותודה על התיקון ועל ההוכחה על כך

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

• תוכן חדש...