Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספריי דוחה מים מחלונות הרכב וגורם לטיפות המים להחליק על השמשות ומשפר את הראות וזמן התגובה של הנהג ,במיוחד בנהיגה בלילה שטיפות המים יוצרות החזר אור מפנסי הרכבים מסביב.

משתמש בספריי כבר מספר שבועות ומרוצה מהאפקט שהוא יוצר.

יישום החומר פשוט  - התזה על מטלית ומריחה אחידה על שמשה נקייה.

היישום מספיק אפקטיבי לכמה שבועות שימוש.

אני משתמש בו גם על חלונות הצד והחלון האחורי.

ברכבי 5 דלתות היישום מונע הצטברות של לכלוך מהכביש על השמשה האחורית כי הכל נשטף בנסיעה.

יתרון נוסף פעולה שקטה של מגבי הרכב מהקטנת החיכוך בחלון.

מגיע בבקבוק  של כ500 מ"ל עם שפריצר  עלות כ-50 ש"ח

ממליץ.

• מעניין 1
פורסם

קניתי באבי חלפים ברחובות

עוזר בחלונות הצד בפינויי מהיר של טיפות המים כתוצאה מזרימת האויר על החלון,עיקר האפקט מורגש בנסיעה, רואים את טיפות המים גולשות על השמשה במהירות.

במראות יישמתי את החומר - קיים שיפור אך הוא פחות אפקטיבי כמו בחלונות הרכב - בגלל זרימת אויר מופחתת על המראה עצמה.

פורסם

יש גם מדבקות שעושות אפקט דומה, לפחות עבור המראות, אם כי סביר להניח שאפשר למצוא גם עבור חלונות הצד. חוסך את הצורך לרסס כל פעם מחדש.

פורסם

לפני כשנתיים קניתי את החומר הנ"ל בהמלצת הפורום.

מעלות: אכן מפנה את המים במהירות - כמעט אין צורך להשתמש במגבים, גם לא בגשם שוטף.

חסרונות: עובד רק במהירויות גבוהות (~70 קמ"ש ומעלה). במהירויות עירוניות פחות מגיע לידי ביטוי. כנראה שרק אז הרוח מספיק חזקה לזה.

חסרון גדול וייתכן שאני טועה - שמתי לב שבכל פעם שאני מורח את החומר ובעיקר לאחר שהחומר "דוהה" החלון סופח אדים בצורה מוגזמת. אי אפשר להתחיל בנסיעה במשך כמה דקות עד לאחר שהמנוע מתחמם והאוויר מחמם את השמשה.

סיכום, לדעתי שווה מאוד רק למי שנוסע הרבה בכבישים בין עירוניים פתוחים (מהירויות גבוהות)

אגב, עובד מצויין גם על משקף הקסדה של אופנעונים.

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

יש גם מדבקות שעושות אפקט דומה, לפחות עבור המראות, אם כי סביר להניח שאפשר למצוא גם עבור חלונות הצד. חוסך את הצורך לרסס כל פעם מחדש.

בדיוק הדבקתי לעצמי על המראה. נראה בגשם הבא אם שוות משהו.

פורסם

פעם קניתי חומר כמו המדובר, אבל חברה אחרת.

כפי שציין חברי למעלה, זה עובד אבל רק ממהירות מסויימת, למשל 90 קמש ומעלה.

החיסרון הגדול שהיה לי, אחרי שמרחתי את החומר והייתי מפעיל מגבים, כל המים היו נמרחים על החלון והראות היה גרועה לגמרי.

החלון נהפך לסוג של שמנוני בעת הפעלת המגבים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

לפי הנסיון שלי עם החומר המדובר RAIN-X לא יודע לגבי חומרים אחרים מנסיון ב-2 רכבים

החומר משאיר את החלון נקי ללא שום מריחות .

החומר אפקטיבי גם במהיריות נמוכות 40-50 קמ"ש יתכן שזה תלויי בזוית החלון ברכב.

השיפור בראות מאד אפקטיבי לכן המלצתי על המוצר.

Rain-X 2-in-1 Glass Cleaner and Rain Repellant – כזה אני רוצה ! I Need It

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, ariel000 כתב:

פעם קניתי חומר כמו המדובר, אבל חברה אחרת.

כפי שציין חברי למעלה, זה עובד אבל רק ממהירות מסויימת, למשל 90 קמש ומעלה.

החיסרון הגדול שהיה לי, אחרי שמרחתי את החומר והייתי מפעיל מגבים, כל המים היו נמרחים על החלון והראות היה גרועה לגמרי.

החלון נהפך לסוג של שמנוני בעת הפעלת המגבים.

לא קרה לי אף פעם, הגיוני שיקרה עם ווקס אגב.

עדיפות ל RAINX או מוצרים אפשר להשיג מאיביי גם של SOFT99 לדוגמא. משתמש שנים.

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ביניים:

מדבקות - אחת עובדת מעולה וממש עוזרת בגשם, בשניה לא רואה כלום. ממש מוזר.

RAINX - יצא לי עד היום לנסוע רק בעיר במהירויות נמוכות. לא מעיף את הגשם אבל כן גורם לו להצטבר בצורה של "נקודות" ולא "פסים". מאוד עוזר לי לראות את המראה (שמתי על חלון הנהג).

RAINX ANTI FOG - קניתי כבר על הדרך. עובד מצויין על השמשה הקדמית, פחות על האחורית (אבל עדיין עוזר). צריך לשים לב שמנגבים היטב אחרי שהחומר "תופס" אחרת נוצר "HAZE" ולא רואים כלום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...