Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משפחתי אמין, חסכוני וזול לאחזקה בין סכום של 30k-40k.

אשמח שתמליצו לי על רכב שמתאים לנתונים שציינתי?

פורסם

כל המשפחתיות צורכות פחות או יותר אותו דבר לא ראיתי משהו מיוחד בצריכת דלק בין הדגמים הקוריאניים, יפניים, אירופאים. ממליץ רק על הונדה סיוויק גם אם זה לרדת 2-4 שנתונים יחסית לאחרות.

פורסם

גם מזדה 3 תעשה את העבודה ביעילות . מנוע וגיר פשוטים . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אוליי שווה לברר עניין של מאזדה 3  , 1500 סמ"ק skyActive  שנת 2014 אוליי ב-43/45אל"ש. אוליי זה נותן משהו בצריכה הסקיי-אקטיב. הסיוויק טיפה חסכונית משהו כמו 1/11.

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 21:07, dorban5 כתב:

כל המשפחתיות צורכות פחות או יותר אותו דבר לא ראיתי משהו מיוחד בצריכת דלק בין הדגמים הקוריאניים, יפניים, אירופאים. ממליץ רק על הונדה סיוויק גם אם זה לרדת 2-4 שנתונים יחסית לאחרות.

ואתה ממליץ עליה כי? במה היא בדיוק עדיפה שגורם לה להיות טובה יותר גם במחיר של רכישת רכב ישן ב-4 שנים?

הדורות האחרונים של הונדה סיוויק סדאן היו בינוניים ביותר ואני לא רואה איפה הם עדיפים על יונדאי i35 או קיה פורטה, בוודאי לא ברמה שכדאי לרכוש רכב ישן יותר כדי שזה יהיה הונדה סיוויק.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...