Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התייעצתי פה לפני מספר ימים על ה-2008, שהיה גבוה ברשימה אצלי. אזכיר: רכב שני, לאשתי, נסועה עד 10000 ק"מ. שוקל כעת ברצינות גם קאמיק. בעיקר כי פוחד מהסחירות של הפיז'ו לאחר 3-4 שנים.

שאלות:

מה מוניטין האמינות שלו? בעיות גיר למשל?

האם המנוע בגרסת 1.0 115כו"ס מספיק למרכב הזה? מצד אחד אשתי מ א ד רגועה בנהיגה, ביצועים זה לא הקטע, אבל אנחנו גרים באיזור עם קצת עליות (משגב, כרמיאל והסביבה).

מבחינת מרווח פנימי, אבזור בטיחות נוחות נסיעה: נראה לי שהאוטו יותר ממספק. 

אשמח  לדעת מה דעתכם.

תודה! 

פורסם (נערך)

יכול לומר לך שהארונה, שהיא המקבילה מבית סיאט, לא מתלוננת בעליות של חיפה (כלומר נוסעת בשמחה), ונסעה לצפת יותר מפעם בלי שום תלונות.

לגבי אמינות - זו שלי עדיין צעירה מכדי להוות מדד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ארונה FR עם אותו מנוע וגיר,

שנתיים ו-38 אלף ק"מ , 0 בעיות בנושא של מנוע וגיר.

הרכב סוחב נהדר, נסעתי איתו בעיקר מחוץ לעיר, אין בעיה של זמינות כוח בעליות (הייתי עם הרכב בצפון ובאילת יותר מפעם אחת), עקיפות בכביש מהיר, זריז למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 25 דקות, dorsht כתב:

הרכב סוחב נהדר, נסעתי איתו בעיקר מחוץ לעיר, אין בעיה של זמינות כוח בעליות (הייתי עם הרכב בצפון ובאילת יותר מפעם אחת), עקיפות בכביש מהיר, זריז למדי.

מנוע 1.0 ל'?

פורסם

כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

כל רכב מהשנים האחרונות עם מנוע טורבו, גם קטן יותר, מספיק לגמרי לצרכים שאתה מתאר. אני מניח שאתה ״מתפשר״ על התצורה הזאת מכיוון שלחכות לקאמיק 150 זה כמה חודשים טובים...והיבואן המקביל מחזיק במלאי את ה 115. אישית, הייתי מאוד רוצה את ה 150 גם בגלל האבזור, אבל זו תקופה די זוועה לקנות רכב - גם חדש, כי אין שום הנחות והמחירים מלכתחילה גבוהים, וגם יד שניה - רכבים שבעבר היו נשארים בלוח שבועות ארוכים, נמכרים מעל המחירון. אגב, הפאביה החדשה שהוצגה ותגיע לישראל בעוד מספר חודשים, תגיע רק עם ההספק החלש יותר, אבל בעתיד תקבל גם את ה 150 ומעניין אם תעשה עליה ארצה (רכב מעניין בלי קשר, והסופרמיני שהוא לא ג׳יפון היחיד שיהיה פה עם פתחי מיזוג לנוסעים מאחור).

פורסם
לפני 10 שעות, dorsht כתב:

ובנושאים אחרים היו תקלות?

פורסם
לפני 5 שעות, dr6633 כתב:

כל רכב מהשנים האחרונות עם מנוע טורבו, גם קטן יותר, מספיק לגמרי לצרכים שאתה מתאר. אני מניח שאתה ״מתפשר״ על התצורה הזאת מכיוון שלחכות לקאמיק 150 זה כמה חודשים טובים...והיבואן המקביל מחזיק במלאי את ה 115. אישית, הייתי מאוד רוצה את ה 150 גם בגלל האבזור, אבל זו תקופה די זוועה לקנות רכב - גם חדש, כי אין שום הנחות והמחירים מלכתחילה גבוהים, וגם יד שניה - רכבים שבעבר היו נשארים בלוח שבועות ארוכים, נמכרים מעל המחירון. אגב, הפאביה החדשה שהוצגה ותגיע לישראל בעוד מספר חודשים, תגיע רק עם ההספק החלש יותר, אבל בעתיד תקבל גם את ה 150 ומעניין אם תעשה עליה ארצה (רכב מעניין בלי קשר, והסופרמיני שהוא לא ג׳יפון היחיד שיהיה פה עם פתחי מיזוג לנוסעים מאחור).

מי זה היבואן המקביל שמחזיק מלאי של ה 115? אני צריך רכב די דחוף. אספקה אצל היבואן כ 4 חודשים...

פורסם

אני משער שאוטומקס, אבל תבדוק היטב את ההפרשים ברמות הגימור בין היבואנים.

פורסם

הדגם של הקאמיק שאוטומקס מוכרים כרגע הוא ללא מערכות בטיחות מקוריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אוטומקס מוכרים המון דגמים ללא מערכות בטיחות - סופרב, קארוק, טיגואן.

לדעתי בעתיד יהיה השפעה במחירונים על רכבים מייבוא מקביל.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל מי שרשם ארונה.. הן לא באותה קטגוריה. הקאמיק יותר גדולה. איכות החומרים שלה די נמוכה ביחס לסקודה ומנוע ליטר די יספק אתכם.. מה שכן המחירים עליה ביד 2 מטורפים וכחדשה המחיר שלה גם עלה. קרוב משפחה מחפש חודשים ולא מצליח למצוא משהו במחיר סביר מעל המחירון..

פורסם

הן בהחלט באותה קטגוריה. הקאמיק והארונה מבוססות גם על אותה פלטפורמה.

פורסם

שני הדגמים משתמשים באותה מערכת הנעה, משקלם דומה (הקאמיק שוקלת כ-40 ק"ג נוספים), ופות"ש שאל לגבי "סחיבה" של המנוע הצנום לכאורה. כיוום שהארונה דגם הרבה יותר נפוץ במקומותינו הוא קיבל תשובה של מי שנוהג בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקאמיק מרווחת משמעותית במושב האחורי, בשל בסיס גלגלים ואורך כללי נדיבים יותר, יש לה איבזור בטיחות מרשים ומקיף יותר מאשר בארונה, מעבר לאלו מדובר כפי שנכתב כאן בכלי רכב שיושבים על אותה פלטפורמה, מצוידים במערכת הנעה זהה ובסה"כ די דומים.

• תוכן חדש...