Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לעובדה שלקחת את הרכב לבדיקה במוסך מורשה שגם לעתים יעשה תרמית עם מוכר הרכב ויגיד שהכל תקין כדי שהרכב יימכר והוא יקבל את העמלה שלו על ידי מוכר הרכב

מזמן הייתי רוצה לקנות רכב יד 2 אבל אין לי אמונה במוכרים ומוסכים אז מה צריך לעשות מעבר?

שברולט ספארק 22 

פורסם

בתקציב נמוך עד 15K לא חייב לעשות בדיקה רק לבדוק היסטוריית טיפולים, לסוע על הרכב לראות שאין משהו חריג בשמן או בנוזל קירור ולקחת אותו למכונאי שאתה מכיר או מוסך שתסגור איתו שאתה מביא את הרכב שיסתכל שאין נזילות או משהו חריג בשסי.

מעל 15K אותם בדיקות + מכון בדיקה מקצועי לבחירתך + לבדוק בביטוח אם היו תאונות.

פורסם

תיקח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו.

או לקנות רכב מחבר פורום שהסיכוי שיעבוד עליך יותר נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

לפני שעה, dorban5 כתב:

בתקציב נמוך עד 15K לא חייב לעשות בדיקה רק לבדוק היסטוריית טיפולים, לסוע על הרכב לראות שאין משהו חריג בשמן או בנוזל קירור ולקחת אותו למכונאי שאתה מכיר או מוסך שתסגור איתו שאתה מביא את הרכב שיסתכל שאין נזילות או משהו חריג בשסי.

מעל 15K אותם בדיקות + מכון בדיקה מקצועי לבחירתך + לבדוק בביטוח אם היו תאונות.

לפני כשעה, yulianx כתב:

מכיוון שזה רכב ראשון שלי ולא היה לי רכב בעבר אני לא מכיר מוסמכים ואני לא בקיא במערכות הרכב ככה שזה קשה לי 

שברולט ספארק 22 

פורסם

אם יש לך זמן וסבלנות הכי טוב ללמוד על תהליך רכישת רכב בין היתר בפורום (כמו כאן וכאן), ביוטיוב ועוד.

עוד אפשרות זה לבקש מחבר או קרוב משפחה שקצת יותר מתמצא לעזור לך בחיפושים ובקנייה.

אפשרות נוספת היא להשתמש בשירות מומחים שעושים בשבילך את העבודה מהחיפושים דרך הבדיקות ועד הרכישה. זה כמובן עולה כסף ולא מעט. אחד מנותני השירות הזה הוא חבר הפורום 'הלוחש למכוניות', לא מזמן קיבל כאן המלצה טובה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגמרי, לפעמים חלק מחברי הפורום מעלים סיכומים אז יש מעין היסטוריה.

עוד אופציה היא להיעזר ביועץ רכישה, בפורום יש מלווה:

הלוחש לרכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...