Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני (ראשון) עד 15K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותב גם כאן כי אני לא יודע אם לפרסם את זה בקנייה מכירה או ביעוץ.

אהלן חברים מה נשמע מקווה שתןכלו לעזור לי,

אני עכשיו הוצאתי רישיון ידני ורוצה להתחיל להיכנס לתחום הרכב תמיד משך לי את העין אבל לא הייתה לי שום אינטרקציה בתחום אני לא מבין בכלל ברכבים חוץ מדגמים ומושגים.

מעוניין לקנות רכב ראשון בתקציב נמוך יחסית כי כרגע אין הרבה כסף, התקציב שלי הוא כרגע בסביבות ה10,000 מאמין שיכול לעלות במקסימום ל15,000 מעדיף שלא.

אם אפשר שתמליצו על רכבים שמתאימים לרכב ראשון ידני זולים נותנים ביצועים ואמינים.

אשמח גם לטיפים איך לקנות רכב מה לבדוק ומה שעולה לכם לראש שיכול לעזור אני אשמח.

אני חשבתי ללכת על סיוויק 3 דלתות אבל לא יודע איך לקנות ולדעת אם פירקו את האוטו או שהאוטו סבבה, קיצר אשמח לטיפים 

פורסם

אתה מחפש רכב יותר חיסכוני או זריז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מתחיל עם פיאט פנדה, הוא פשוט מאוד מכנית וזול לתחזוקה, בנוסף שמעתי דברים טובים מאוד על ההתנהגות שלו(יחסית למתחרות כן...)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אם רוצים לתקוף את נס הרים יש מיני עדיפות. לפנדה יש יחסית זווית גילגול, לעומת 107 למשל, אבל הפנדה נוחה יותר, מנוע 4 צילנדרים לעומת 3, שקטה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ללא קשר לנס הרים אני הייתי מחפש גם ספלאש ידנית אמינה וחסכונית וגם זריזה,

ג'אז ידנית גם תעשה עבודה יעילה ואפורה באמינות וחסכנות.

I20 תהיה יותר יקרה באחזקה אבל יותר מרווחת.

פורסם

שברולט ספארק- 2011 ואילך- מחירי רצפה, עקב שוק נמוך, באיזור ה7 עד 11 אלף. אם אחת שטופלה היטב יכולה להיות מדהימה.

משתדל לעזור

פורסם

מדהימה לא הייתי אומר על הספארק דור ראשון,

שים לב שם לדוושת קלאטצ' שנוטה להשבר מידי פעם, היא צפופה יחסית ונוחות נסיעה בינונית מינוס.

פורסם

היה ריקול בנושא המצמד.

מצד שני, היא הזריזה בקטגוריה.

פורסם
לפני 5 דקות, llaavvii כתב:

מדהימה לא הייתי אומר על הספארק דור ראשון,

שים לב שם לדוושת קלאטצ' שנוטה להשבר מידי פעם, היא צפופה יחסית ונוחות נסיעה בינונית מינוס.

רוב רובם של הדוושת הוחלפו מזמן במסגרת הריקול.

למה מדהימה כי שנתון מתקדם עם מע' בטיחות סבירות, עיצוב צעיר ודינאמי = תמורה טובה לכסף.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

אתה מחפש רכב יותר חיסכוני או זריז?

שמע הכל בסוף בשקלול אני רוצה רכב שנותן ביצועים אבל לא מוגזם ולא ישתה לי את המשכורת

לפני 6 שעות, ik3 כתב:

הייתי מתחיל עם פיאט פנדה, הוא פשוט מאוד מכנית וזול לתחזוקה, בנוסף שמעתי דברים טובים מאוד על ההתנהגות שלו(יחסית למתחרות כן...)

חשוב לי גם המראה של הרכב לא ברמה מוגזם כי בכל זאת אני בתקציב אבל מוכן לרדת קצת מהחיסכון בדלק לטובת ביצועים

פורסם
לפני שעתיים, PASHUT כתב:

רוב רובם של הדוושת הוחלפו מזמן במסגרת הריקול.

למה מדהימה כי שנתון מתקדם עם מע' בטיחות סבירות, עיצוב צעיר ודינאמי = תמורה טובה לכסף.

מה מיוחד במערכות הבטיחות שלה?
כ"א וABS סטנדרטי לחלוטין, אין לי שום דבר נגדה אבל מדהימה היא בטוח לא.

פורסם

הייתי בודק סקוקה פאביה לקראת גבול התקציב או איביזה למשל עם מנועי 1.4.

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

הייתי בודק סקוקה פאביה לקראת גבול התקציב או איביזה למשל עם מנועי 1.4.

לא היית ממליץ על סיוויק 97/95?

פורסם
לפני שעתיים, צעיר כתב:

לא היית ממליץ על סיוויק 97/95?

ביטוח לנהג חדש (ואני מתאר לעצמי גם צעיר) על רכב ישן יעלה לך הרבה מאוד כסף, אתה יכול להתקשר לקבל הצעת מחיר לפני שאתה קונה רכב שתדע כמה תצטרך

קח בחשבון גם את עלות הביטוח ויישור קו אחרי הקנייה, לא רק את המחיר של הרכב

אם אתה לא יודע לבחון רכב קח איתך מישהו שמבין (חבר\קרוב משפחה) ואחרי שרכב עובר את הבדיקה שלך תקח אותו למכון בדיקה (למרות שלא יודע כמה הייתי משקיע בבדיקות על רכבים בפחות מ10 אלף..)

היה לי בעבר 206 שנת 2001, 5 דלתות ידני 1600 סמ"ק (16v), הייתה קלה זריזה וחסכונית, אם אתה נתקל בכזאת תבדוק אותה, הם הולכות באיזה 5 אלף היום, לא נראה לי תתאכזב (אולי משנתון קצת יותר מתקדם שיהיה יותר זול הביטוח)

פורסם

הסיוויק כבר ממש ישנה,  בנוסף בגלל שהוא נחשב מיושן אתה צריך לבצע שני טסטים.

• תוכן חדש...