Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להחליף את שני הצמיגים האחוריים שלי בקרוב, ולשם כך בדקתי כמה אפשרויות באתר טייר דיל - tiredeal.

אחת האופציות היא צמיגים של סאבה (SAVA).

יש באתר מה שעל פי השם נראה כאותו צמיג בדיוק (Sava Intensa HP TL).

משום מה במקום אחד (בו אני מאמין שמצויין בכותרת שהצמיג מ-2019?) הצמיג מופיע עם דירוג של שמן C ורטיבות B עם רעש של 68 דציבל:

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=26442&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

במקום אחר, לכאורה אותן צמיג עם דירוג של - שמן F, רטיבות C, ורעש - 69 דציבל:

https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=26441&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

מה פשר הדבר??

פורסם

הצמיגים אינם זהים - לאחד קוד מהירות  V ולאחר H.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעניין, לא שמתי לב לכך. *עריכה: בכותרת הם שמו לשניהם H ורק למטה הם כתבו*

ובעניין צמיג מתחילת 2019 (אני מניח שהכותרת מסווגת אותם ככאלו) זה כדאי?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

קודם כל, בדוק ברשיון הרכב האם קוד H בכלל מספיק לרכב שלך , או שאתה חייב V ומעלה.

שנית - בדוק האם בכלל הצמיג הזה מומלץ. איני יודע.

ושלישית - בהנחה שהצמיג בקוד H מתאים לרכב - האם הפרש של 48 ש"ח לרביעיה זה מה שישבור אותך? הצמיג הזול הוא גם בקוד יותר נמוך ( מה שחשוב הוא האם הוא מתאים לרכב, לפי הרשיון). וחוץ מזה - הצמיג הזול הוא כמעט בן 3, ואינך יודע באיזה תנאים אוחסן. אני לא הייתי משחק עם זה,  בכל זו הבטיחות שלך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני דווקא רוצה לקחת את ה-V בגלל הדירוג הטוב יותר, זה האחד שיוצר ב-2019.

אני מתכנן להחליף רק מאחור כי הצמיגים הקדמיים הוחלפו לפני 6,000 ק"מ (- 11 חודשים).

הנסועה שלי היא כ-6,000 ק"מ בשנה, אמנם רובה בכבישים בין עירוניים, אבל כמעט ולא בכבישים מהירים.

יש לך אולי המלצה לזוג צמיגים טובים יותר?

עריכה: רק להבהיר, זה לא הכמה שקלים שצריך להוסיף, אני פשוט מעדיף צמיג עם דירוג יותר טוב. וה-V מ-2019 הוא עם דירוג טוב יותר משמעותית.

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם

חיפשתי את הדגם ולא מצאתי. יש Sava Intensa HP ויש HP2 אבל לא HP TL.

מציע שתתקשר לספק ותברר באיזה דגם מדובר, ואז חפש ביקורות ברשת - יש אתרים של גופים שמבצעים מבחנים לצמיגים ומפרסמיםמאותם במרשתת.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...