Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקציב סביב ה 300 א׳ ש״ח .

מרצדס הבסיסית עולה כ 350000 שח

וולוו הבסיסית עלה כ 260000 שח 

עצות ? 

תודה

עריכה אחרונה על ידי ronen7
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דוד שלי, לפני שנים רבות היה צריך להחליט בין שתי מכוניות - שברולט קווליר (אם אני זוכר נכון את הדגם) ומזדה 6.  שתיהן עלו אותו דבר +-.

השיקול שלו היה פשוט - בחברה אחת זו היתה התחתית.  בחברה השניה דובר על הטופ. 

המזדה 6 אצלו עד היום.

ואצלך, במסגרת התקציב, ב S60 אתה לא חייב ללכת על הבסיס.  במרצדס אתה צריך לוותר על הגלגלים.

פורסם
לפני 1 דקה, dani666 כתב:

דוד שלי, לפני שנים רבות היה צריך להחליט בין שתי מכוניות - שברולט קווליר (אם אני זוכר נכון את הדגם) ומזדה 6.  שתיהן עלו אותו דבר +-.

השיקול שלו היה פשוט - בחברה אחת זו היתה התחתית.  בחברה השניה דובר על הטופ. 

המזדה 6 אצלו עד היום.

ואצלך, במסגרת התקציב, ב S60 אתה לא חייב ללכת על הבסיס.  במרצדס אתה צריך לוותר על הגלגלים.

תודה. 

בכל מקרה ברמות הבסיס של כל דגם הפרש המחירים גבוה כאן בישראל. 

בחו״ל ( לפי השוואות באינטרנט ) ההפרש זניח. 

פורסם

ממליץ לך לרכוש את הדגמים החשמליים וליהנות מחווית נהיגה משופרת.

יש לך את המרצדס 250 EOA עם סוללה של 414 ק"מ. המחיר החל מ-300,000 ש"ח

ויש את הוולוו XC40 עם סוללה של 414 ק"מ. המחיר החל מ-300,000 ש"ח

• רעיון גרוע 2
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 14 דקות, Gopher כתב:

ממליץ לך לרכוש את הדגמים החשמליים וליהנות מחווית נהיגה משופרת.

יש לך את המרצדס 250 EOA עם סוללה של 414 ק"מ. המחיר החל מ-300,000 ש"ח

ויש את הוולוו XC40 עם סוללה של 414 ק"מ. המחיר החל מ-300,000 ש"ח

תודה. 

הפרש המחירים בקנייה בנזין מול חשמלי כל כך משמעותי שאני לא אחסוך בדלק. מה גם שאינני נוסע הרבה. 

פורסם

מחזק את ההמלצה על s60 מאותה סיבה שכתבו מעלי. 

ב 300k אתה מרגיש שקנית רכב פרימיום כשאתה קונה וולוו ולא גירסת בסיס ערומה של מרצדס. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 9 שעות, ronen7 כתב:

תודה. 

בכל מקרה ברמות הבסיס של כל דגם הפרש המחירים גבוה כאן בישראל. 

בחו״ל ( לפי השוואות באינטרנט ) ההפרש זניח. 

אבל אתה קונה בישראל, אז מה יש בחו"ל לא רלוונטי.

גם לדעתי במסגרת התקציב עדיף את הS60 קצת מאובזרת על C180 בסיסית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העצה הכי חשובה שאפשר לתת אותה היא תבצע נסיעת מבחן

מכיוון שלא רשמת מהן דרישותייך, חשבתי שאפשר לפזול לכיוון יד 2 וליהנות מהאחיות הגדולות יותר שלרוב יציעו יותר בכל תחום. 

אם תבחר בדרך הזו תוכל לבחור בין מגוון רכבים טובים, כגון: ב.מ.וו סדרה 5 פלאג-אין הייבריד, וולוו S90, מרצדס E-CLASS.

רכבים ממודל 2020 אמורים להיות בתקציב שהגדרת.

פורסם (נערך)

יש כל הזמן פרסומים בפייסבוק  של רכבים כאלה חדשים לחלוטין מבייבוא אישי סביב ה350.

הכוונה ל530E.

אני שמתי לב לזה בגלל שאחי גם מעוניין להחליף את הרכב בב.מ.וו סדרה 5.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם (נערך)

משני אלה בוודאי שהייתי בוחר ב S60 מהסיבות שכבר כתבו, אתה מקבל רכב יותר מפנק ויותר מנהלים מאשר כביכול "לעלות מדרגה" מבחינת המותג אבל לקבל את אחד הדגמים הפשוטים ביותר (ואולי הכי פשוט?)

אבל מה שכן... אם היו לי 300K להוציא על רכב, לא חושב שהייתי קונה S60 חדשה, פשוט כי הרכב מאבד מחיר בצורה אקספוננציאלית (טוב אני מגזים אבל כמו כל הסגמנט, זה נופל די מהר ובתור חדש זה הכי גרוע), אולי הייתי מחפש רכב יותר מפואר עד גיל 2-3 או משהו כזה (אני בכלל הייתי הולך על 4-5 שנים אחורה ואו חוסך כסף או מתפרע עם איזו סדרה 7, אבל זה כבר שיקול של כל אדם לעצמו).

עריכה אחרונה על ידי yonisi

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 1 דקה, yonisi כתב:

משני אלה בוודאי שהייתי בוחר ב S60 מהסיבות שכבר כתבו, אתה מקבל רכב יותר מפנק ויותר מנהלים מאשר כביכול "לעלות מדרגה" מבחינת החברה אבל לקבל את אחד הדגמים הפשוטים ביותר (ואולי הכי פשוט?)

אבל מה שכן... אם היו לי 300K להוציא על רכב, לא חושב שהייתי קונה S60 חדשה, פשוט כי הרכב מאבד מחיר בצורה אקספוננציאלית (טוב אני מגזים אבל כמו כל הסגמנט, זה נופל די מהר ובתור חדש זה הכי גרוע), אולי הייתי מחפש רכב יותר מפואר עד גיל 2-3 או משהו כזה (אני בכלל הייתי הולך על 4-5 שנים אחורה ואו חוסך כסף או מתפרע עם איזו סדרה 7, אבל זה כבר שיקול של כל אדם לעצמו).

תודה רבה. 

אולי שינוי כיוון. …

אשתי רוצה כעת רכב גבוה יותר ונוח. 

התענינו ב קדילאק XT4 אפתח שירשור חדש בעניין זה. 

פורסם
לפני שעתיים, yonisi כתב:

משני אלה בוודאי שהייתי בוחר ב S60 מהסיבות שכבר כתבו, אתה מקבל רכב יותר מפנק ויותר מנהלים מאשר כביכול "לעלות מדרגה" מבחינת המותג אבל לקבל את אחד הדגמים הפשוטים ביותר (ואולי הכי פשוט?)

אם כבר שיתפרע ויקנה אודי S8, חיים רק פעם אחת, לא ?

צחוק צחוק אבל הרכב נכנס בתקציב ואפילו משנת 2015. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...