Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה CHR חדשה, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצורך ברכישת רכב באופן די מיידי בתוספת בעיית השבבים מאלצים אותי לנדוד למחוזות שלא תכננתי לנדוד אליהם ואני מוצא את עצמי מתעניין בטויוטה (אחרי שעברתי כמעט אצל כל מותג אחר).

מודה שאני לא מחובב הטויוטות והcup of tea שלי זה יותר לכיוון תוצרת VAG.

הדרישות שלי מהרכב: מערכות בטיחות אקטיביות, אבזור נדיב ולפחות 140 כ״ס. חשוב במיוחד גם בידוד רעשים.

נראה שהטויוטה הנ״ל נותת לפחות חלק מהחבילה אם לא את כולה (מודה שאני לא זוכר את הפרטים ואני עוד אבדוק ואעשה נסיעה מבחן גם).

מה דעתכם על הרכב? יענה על הדרישה? 

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לא תרגיש "בהאצה" חזקה ושקט מיוחד

רכב סביר, שנוסע יפה לא שקט במיוחד, תאוצות של משפחתיומטיות רגילות,

זה מתאים לך תאם נסיעת מבחן.

מחפש וואגיות תתאזר בהרבה סבלנות.

פורסם

צפוף , מיושן ורועש , הייתי נוטה לכיוון הנירו היברידי ואו פלאג אין , טוב משמעותית מהטויוטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הוא לא מרגיש חזק במיוחד והמנוע רועש. מעבר לרעשי המנוע בידוד הרעשים דווקא לא רע ונוחות הנסיעה טובה. לדעתי הוא לא ממש עונה לדרישות שלך.

פורסם

אם יש לך אפשרות לעמדת טעינה לרכב חשמלי אל תחשוב אפילו על רכב היברידי יקר ומיושן עם מנגנון מורכב של מנוע בנזין בשילוב מנוע חשמלי.

רכב חשמלי יחסוך לך הרבה כסף על דלק שמחירו עולה מידי חודש, טיפולים יקרים במוסך ואגרת רכב יקרה.

פורסם

תודה על העצות. אחרי שיטוט באתר ובדיקת עלויות היום היינו אצל היבואן. שיטוט של חמש דקות בעולם התצוגה וקריאת חוות הדעת פה וירדתי מהרעיון

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כן באולמות התצוגה שלהם לא ממש עושים חשק לקנות. גם לי יצא לבקר שם השבוע כדי להתעניין ביאריס קרוס ו-CHR, הספיקו 10 דקות כדי להבין שזה לא ילך.

פורסם
לפני 4 שעות, Gopher כתב:

אם יש לך אפשרות לעמדת טעינה לרכב חשמלי אל תחשוב אפילו על רכב היברידי יקר ומיושן עם מנגנון מורכב של מנוע בנזין בשילוב מנוע חשמלי.

רכב חשמלי יחסוך לך הרבה כסף על דלק שמחירו עולה מידי חודש, טיפולים יקרים במוסך ואגרת רכב יקרה.

זה שתחזור באינסוף שרשורים על כך שרכב היברידי הוא מיושן לא יהפוך את המכוניות ההיברידיות החדשות למיושנות.
רכב היברידי נותן פתרון למי שרוצה לחסוך בדלק (ובזיהום) אך לא רוצה לקנות רכב חשמלי מסיבות שונות.

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם אתה מחבב את הסגמנט היחסית חדש הזה של ספק קרוסאובר ספק משפחתית האצ׳בק אז למה לא קיה xceed? נראית הרבה יותר טוב לדעתי וגם חזקה, כנל לגבי מזדה cx30. 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Gopher כתב:

ירצה להתעניין ברכב חשמלי, או ישאל לגבי אופציות שכוללות רכב חשמלי, יקבל תשובות ענייניות.

אתה סתם מיסיונר שמטיף לכל אחד בלי קשר לצורך שלו לרכוש רכב חשמלי.

השנאה שלך למנועי בעירה פנימית פשוט מוגזמת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
  • תוכן חדש...