Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זעם כביש (Roadrage)

שליקו99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשהייתי בגילאי ה-20, היו לא מעט התקפי זעם שנבעו מהתנהגות של נהגים אחרים שנתפסה בעיניי כבריונית/זלזול בחוקי התנועה/גזל על הכביש. הייתי צופר, מהבהב, מניף אצבע משולשת, מנפנף באגרופים, חותך את הנהג השני וחוסם אותו בכוונה, ובשני מקרים ממש יצאתי מהרכב וצרחתי על הנהג השני ונתתי מכת אגרוף על הפח.

בדיעבד היה לי מזל *גדול* שבאף אחד מהמקרים האלה לא הסתבכתי עם עבריין כבד או פסיכופט, או פשוט חוטף תלונה במשטרה (כבר היו חבר׳ה שבילו לילה במעצר).

בדיעבד אני מבין שבחלק מהמקרים האלה התנהגתי כמו אידיוט משולח רסן, ו*ממש* לא גאה בזה ומתחרט שכך היה.

אומרים שמגיל 25 וצפונה, רמת הטסטוסטרון אצל גברים יורדת בהדרגה, זה מרגיע טיפה את המערכת. מי שיש לו משפחה וקריירה גם מבין שיש לו מה להפסיד.

כיום אני מאוד רגוע על הכביש. למעשה, אשתי הרבה יותר חמומת מוח ממני על ההגה.

לפני 5 שעות, tzvipper כתב:

לכעוס זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים. לנסוע בעצבים זה לגרום לעצמך סטרס מיותר, אדרנלין, התשה ולעשות טעויות.

מסכים מאוד!

עריכה אחרונה על ידי Lt. Dan
  • אהבתי 3

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדרך לצפון . רכב עם בני דודים ביצע עקיפה על פס לבן ומולו הגיע רכב והוא כמעט נכנס בי . מזל ששמתי לב וחתכתי לשוליים . מהמהירות כמעט הרכב שלי התהפך. הם הוציאו את היד ועשו אצבע משולשת.

פורסם

יצאתי מתחנת דלק ל-2 נתיבים, אופנוע הגיע בנתיב השמאלי ואני נכנסתי לימני ונסעתי.

הגענו לרמזור והאופנוע החביב הגיע אלי:

תפתח את החלון!

הוא שם את הקסדה על המצח.

הוא שאל אם אני יודע מי הוא

הרעיף עלי הרבה אהבה ומחמאות מכל טוב.

והזהיר אותי שלא לחתוך אותו עוד פעם.

ירק על החלון.

נתן גז ונסע באדום.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
לפני 19 דקות, netanel1014 כתב:

בדרך לצפון . רכב עם בני דודים ביצע עקיפה על פס לבן ומולו הגיע רכב והוא כמעט נכנס בי . מזל ששמתי לב וחתכתי לשוליים . מהמהירות כמעט הרכב שלי התהפך. הם הוציאו את היד ועשו אצבע משולשת.

קרה לי משהו דומה, רק שהבני דודים זרקו לי כוס מלאה בירה על השמשה ויצאו כולם מהרכב ואיימו לתת לי מכות כשנעצרנו ברמזור הבא. נשארתי באוטו היכן שאני מצולם וחמוש, והמצב לא התפתח מעבר לכך

• לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 דקות, yotams4 כתב:

קרה לי משהו דומה, רק שהבני דודים זרקו לי כוס מלאה בירה על השמשה ויצאו כולם מהרכב ואיימו לתת לי מכות כשנעצרנו ברמזור הבא. נשארתי באוטו היכן שאני מצולם וחמוש, והמצב לא התפתח מעבר לכך

שמע הצפון והדרום (ב"ש) נהפכו למערב הפרוע. גיסי נוסע לעבודה בב"ש , עוצר בצומת רמזור אדום ..ואז..בום נכנס בו בן דוד מאחורה ריסק לו חצי מהרכב.

ההוא יוצא אומר לגיסי ..שמע אין לי ביטוח..גיסי צועק עליו איך אתה נוסע בלי ביטוח?! הוא אומר לו לא נותנים לעשות ביטוח!! כי אין לי רישיון!. אמיתי לגמרי.

גיסי רק הסתובב ההוא ברח..מזל שזה היה רכב של העבודה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אני נוסע כהרגלי במחלף פולג ולא נותן למניאקים להדחף מהנתיב השמאלי. אחד שהתעצבן על שקיפחתי את זכותו לעקוף את התור, הרעיף עליי שלל קללות, נופף באגרופים ופטיש (!). אני לא מתרגש. עולים לכביש החוף, האידיוט מאחורי. אני רואה במראה שהאידיוט ממשיך לצעוק לעצמו באוטו. נוסע לאט למדי בנתיב הימני. האידיוט צמוד מאחורי. מגיע למחלף הסירה ויורד (בדרכי לעבודה), האידיוט עדיין צמוד אליי מאחורה. מחליט לשנות כיוון, פונה שמאלה להרצליה, האידיוט עדיין אחריי. פונה שוב שמאלה, להרצליה ב', האידיוט נצמד אליי מאחורה. מחייך, מאותת שמאלה, ופונה לתחנת המשטרה. האידיוט עושה פניית פרסה ונעלם אל האופק.

• אהבתי 8
  • מצחיק 7
  • רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני שעתיים, ariel000 כתב:

יצאתי מתחנת דלק ל-2 נתיבים, אופנוע הגיע בנתיב השמאלי ואני נכנסתי לימני ונסעתי.

הגענו לרמזור והאופנוע החביב הגיע אלי:

תפתח את החלון!

הוא שם את הקסדה על המצח.

הוא שאל אם אני יודע מי הוא

הרעיף עלי הרבה אהבה ומחמאות מכל טוב.

והזהיר אותי שלא לחתוך אותו עוד פעם.

ירק על החלון.

נתן גז ונסע באדום.

וואו, רמות הזעם שהייתי חוטף באותו רגע...

אין ערבות לכך שלא הייתי מדביק את הדוושה ומרים את הבן %^&* באוויר כמו אווירון.

לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

שמע הצפון והדרום (ב"ש) נהפכו למערב הפרוע. גיסי נוסע לעבודה בב"ש , עוצר בצומת רמזור אדום ..ואז..בום נכנס בו בן דוד מאחורה ריסק לו חצי מהרכב.

ההוא יוצא אומר לגיסי ..שמע אין לי ביטוח..גיסי צועק עליו איך אתה נוסע בלי ביטוח?! הוא אומר לו לא נותנים לעשות ביטוח!! כי אין לי רישיון!. אמיתי לגמרי.

גיסי רק הסתובב ההוא ברח..מזל שזה היה רכב של העבודה.

דבר ממש דומה קרה לחבר שלי לפני מספר חודשים!!!

הוא לומד בבן גוריון, בשעות הצהריים כשהיה בדרך הביתה ביציאה מבאר שבע, נעצר ברמזור אדום, פתאום בדואי/ערבי נכנס בו מאחור די מהר.

הוא הפציר... לא, התחנן בכל תוקף מחבר שלי לא לערב את הביטוח, כמובן כי הוא לא מבוטח ואין לו רישיון נהיגה!!!

כמובן שחבר שלי עירב את הביטוח כי הוא לא טיפש, מעבר לזה לא ממש המשכתי לשאול אותו על ההתרחשויות אבל אני מניח שהוא נכנס לצרות לא קטנות.

• אהבתי 1
פורסם

הרבצתי בבוקר זה הדליק נהג להרביץ גם והוא חתך אותי בקטע שנאלצתי ליבלום רדפתי אחריו חסמתי אותו ויצאתי אמרתי לו בוא תהרוג אותי וזהו הוא אמר מצטער אחי שתינו בוגרים עשיתי טעות בוא נמשיך את היום ונשים את זה מאחורנו.אם הוא היה בא לריב זה היה ניגמר רע.למדתי לא להתחרות יותר כי ברגע שזה יוצא משליטה זה יכול להיגמר רע שזה ממש ממש לא שווה את זה

• אהבתי 1
פורסם

יוצא לי להתעצבן הרבה מנסה לשלוט בזה כי טוב זה לא יגמר.. 

יוצא לי לנהוג בעיקרון בשני רכבים סילברדו ופיגו 107.

דווקא עם הפיגו אני חווה את הבעיה הכי גדולה מהצד הסובל.

אני על כביש שש נוסע בימני על 110 לא רוצה לקרוע את האוטו מגיע לנקודת עקיפה של משאית רואה בשמאלי רכב מגיע אבל שיש טווח שלפחות 50 מטר ויוצא לעקיפה הרכב בלי לחשוב פעמים מאיץ כדי לא לתת לי להספיק לעקוף כתוצאה מזה שלא הספיק בכלל נצמד לי לאוטו מרחק של יריקה מתחיל לצפצף ולהבהב עם האורות ואני באמת מנקודה הכי עמוקה של עצבים (הוא רואה שאני עוקף ורואה שאני מאותת לחזור ונשאר לי כמה מטרים) נוגע  בברקס כדי לנער אותו.

רואה אותו במראה לוחץ על הברקס מתרחק ממני ונותן לי לסיים את העקיפה.

איך שהוא מגיע למצב שהוא מקביל אלי מסתכל עלי במבט של רצח ושובר את ההגה לתוך הנתיב שלי .. כמעט נכנס בי אני אישית לא זזתי הבחור שבר בכוח חזרה לנתיב שלו וכמעט נכנס במעקה בטיחות.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מתעצבן בעיקר בגלל פקקים, שונא לעמוד במקום בלי לזוז. לא בגלל התנהגות של נהג ספציפי. פעם הייתי מתעצבן מזה כשנהג אחר היה עושה משהו מפגר שמסכן אותי, היום אני רק סקרן לראות את הבנאדם, אם הוא נראה דפוק כמו שאני מדמיין אותו.
לפני המון זמן היה לי מקרה בכביש 75 לכיוון חיפה עם איזה סתום אחד בפיקנטו שלא נתתי לו להשתלב כי הוא עקף פקק מהשוליים. התחיל לצפור ולהבהב אז בטפשותי הוצאתי לו אצבע משולשת מהחלון. אחרי זה הוא השתגע, עקף אותי (תוך כדי שהרכב משמאל בולם בלימת חירום בגללו) ודפק ברקס כשהוא לפני ונסע בכוונה ממש לאט, עיכב את כל התנועה. בא לעקוף אותו - זזה שמאלה ולא נותן. ואז הוא מאיץ קצת, אני מאיץ קצת והוא שוב דופק ברקס. אחרי 3 פעמים כאלה נמאס לי, ברגע שהוא דפק ברקס שוב אני לא וקצת "דחפתי" אותו. הוא כולו מתחרפן לגמרי מנפנף בידיים לסמן לי לעצור בצד, הוא יורד לשוליים כדי לעצור ואני גם מאותת לרדת אחרי אבל בסוף המשכתי ישר ועברתי אותו. בגלל שזה היה בפקק, ולרכב שאחרי כבר נמאס מהמשחקים המפגרים האלה הוא נצמד אלי ולא נתן לו להשתלב חזרה, וככה גם הרכב שאחריו. אחרי כמה מטרים הפקק השתחרר. לא שמעתי ממנו. לא היה נזק ניכר לעין כמה שהצלחתי לראות.
היום בחיים לא הייתי נכנס למצב כזה, פשוט נותן להם להשתלב וזהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Road RAGE, אני?? בחיים לא! 🤣

או במחשבה שניה, על איזה ימים בשבוע לספר?

מקרה שקרה לי לפני שנתיים בערך, אני יוצא מקניון הנגב לכיוון הכביש הראשי בבאר-שבע (שדרות רגר, יש יציאה אחת מהקניון ישירות לכביש), ביציאה פקק רציני (במגבלות הקניון, ז"א 3-4 דקות עמידה), איך שאני מתקרב 2 רכבים מהמחסום ליציאה, מצד שמאל שלי ז"א בנתיב הנגדי שאמור להיות פנוי לבאים ממול, מופיעה טויוטה קורולה תכלת (דגם של 2008-2012 כזאת) עם בן מיעוטים צעיר בפנים, מסתכל עלי וכאילו בא להידחף לפני... עשיתי לו פרצוף של "לא יקרה גם אם מוחמד יחזור לחיים עכשיו", הקיצר ניסה להידחף בכוח, פתחתי חלון והוא פתח גם והתחלתי לצרוח עליו בכיף, בינתיים מגיעים רכבים ממול כמובן והוא תוקע אותם האדיוט, הריצר שישו ושמחו, כמובן שהוא בסוף נדחף אחרי לפני איזה רכב אחר.

• אהבתי 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לפני שנים היציאה ממתחם הלחי בבני ברק היתה כמו משפך ענק שמגיעים אליו מכל הכיוונים

ומתנקז לנתיב אחד, שממנו צריכים להשתלב בתנועה העמוסה שבאה מכיוון צ'מפיון והסביבה.

מי שלא שועל דרכים יכול היה להישאר שם שעות...

אני במסחרית גבוהה קולט ביריון מצוי שנדחף ומצפצף, ועוד שנייה הוא מכניס את הטמבון שלו

בסנטימטר שביני לבין הרכב שלפני.

התחיל לצאת לי עשן מהאוזניים, ושנייה לפני שיצאתי מהרכב "לטפל" בו איכשהו,

קלטתי את הבחור המגודל שהסתובב בתוך הפקק הזה וניקה חלונות מבלי שהתבקש

ואז ברוב חוצפתו דרש 5 או 10 שקלים. עוד אחד שיכול להפוך לי את הראש לקומקום חשמלי עם מכסה פתוח...

פתחתי חלון וקראתי לו. נתתי לו 5 שקלים והצבעתי על הבריון שנדחף לידי.

הוא מיד קלט את הסיטואציה, ותוך שנייה החלון הקדמי של הבריון היה מלא מים מטונפים

ובריון אחר מורח לו את זה עם מגב קרוע, ואגב כך לא נותן לו להתקדם.

את הצפצופים והצרחות שלו אני לא אשכח, ועדיין אחרי שנים זה מעלה לי חיוך גדול.

ומכיוון אחר -

עם האופנוע מעלים לי את הסעיף הנהגים הסלולאריים, שמסכנים אותי בצורה מוחשית כמעט בכל רכיבה.

אבל ברכיבה אני לא יכול להרשות לעצמי את הלוקסוס הזה של להתעצבן. אני צריך 100 אחוז ריכוז לקראת האידיוט הבא.

סיגלתי לעצמי מנטרה: "שכח! שכח!! שכח!!!" - מסכל את הסיכון וברגע שעברתי אותו - מדחיק בשנייה שבכלל קרה כאן משהו.

קצת תרגול מנטלי וזה עובד ביעילות מדהימה!

• אהבתי 4
  • מצחיק 3
פורסם

העצה הכי טובה שקיבלתי מאופנוען ותיק היא: תדמיין שכל מכונית בכביש מנסה באופן אקטיבי להרוג אותך. 

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפני 20 שאלתי קרוב משפחה שנוהג על אופנוע איך הוא נמנע מתאונות. הוא ענה לי "או שאני עוקף (עצר לחשוב כמה שניות) או שאני עוקף). זו העצה הכי טובה.

אתמול נסעתי בכביש בן עירוני, בדיוק שטח המת שלי נסע אופנוען עם מהירות זהה לשלי.

המראות שלי מכוונות היטב, תמיד אני משנה זווית לפני מעבר נתיב (מתכוףף לכיוון ההגה כדי לראות זוויות נוספות במראה) ועדיין ראיתי בערך את הקצה של הקסדה שלו. אני מעריך ש95% משאר הנהגים לא היו רואים אותו.

אופנוען שנוסע במקביל לרכב באותה מהירות פשוט מסכן את עצמו.

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...