Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זעם כביש (Roadrage)

שליקו99
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם אי פעם חוויתם זעם כביש?

במידה וכן, מהו זעם הכביש החריף ביותר שהיה לכם אי פעם?

אתן את שלי כדוגמא:

אני עומד ברמזור אדום, השני מאחורי הראשון, הרמזור הופך לירוק, הראשון מתקדם ואני לאט לאט מתחיל להתקדם גם כן, פתאום מהנתיב של הפנייה ימינה איזה רכב נכנס לי מאוד מהר בפלישה אל הנתיב ברמה שהייתי צריך למחוץ את הבלמים ולמשוך קצת שמאלה את ההגה כדי שלא ייכנס בי.

רתחתי מעצבים, ובאותו רגע שיגרתי את הרכב עד כדי עמידה במקביל למבצע העבירה, מסתבר שמדובר באיזו ישישה, כבת 50...

בלהט הרגע זה לא עניין אותי כלל, פתחתי את החלון, הסתכלתי עלייה במבט רצחני וצעקתי בכל כוחי: ''^&* אמא שלך יא בת !@#$%*''.

חייב לציין שאני נהג זהיר ביותר, ואפילו זהיר מדי, אבל עבירות מסוג זה שמבוצעות נגדי מרתיחות אותי מהסיבה שאני מבין באותו רגע שלא משנה כמה זהיר אתה, וכמה רגוע אתה נוסע, תמיד איזה אהבל מסוגל להיכנס לך ברכב בכל הכוח.

נדיר ביותר שדבר כזה קורה לי.

ברטרו, מן הסתם שאיני גאה במה שעשיתי, אך כפי שאמרתי, זה היה בלהט הרגע 😅.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוסע בכביש חד סטרי באיזה רחוב צדדי. הרכב שמלפניי נוסע במהירות חד ספרתית ומעכב את התנועה ואני מאחר לעבודה וגם ככה היה לי יום גרוע. העצבים שלי עולים עם כל סניטמטר נוסף שאנחנו עוברים. לבסוף מדיעים לנקודה שאפשר לעקוף, אני עוקף אך כמובן לא לפני שאתסכל על הנהג החצוף שעיכב אותי ומה עיני רואות: נהג מבוגר (לא זקן) עם עיתון פתוח לרווחה על כל הדשבורד, האוטו נוסע חופשי והאדון קורא כאילו הוא בסלון…

• אהבתי 3

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

איך שאני נכנס לאוטו אני בזעם, פשוט לא מוציא את זה על אף אחד...בינתיים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נסענו מבאר שבע לעמק יזרעאל אחרי יום שהכל השתבש בו, ויצאנו באיחור של 200 שעה מבאר שבע. גם הנסיעה לא הייתה עונג עם זוג שלקחנו טרמפ ובא לי ברע מהרגע הראשון (בעיקר בזכות החבוב, שהיה מנותק לחלוטין מהזמן שנקבע ונע באדישות מעוררת השתהות כשכולם מחכים לו).

הגיעה השעה להיפרד, ואנחנו מורידים את הזוג ביעדם בצפון, בתוך תחנת דלק. הם הצטרפו לרכב שעצר מולי מימין, וחבובי, שבדיוק פתח את הדלת כדי להיכנס, החליט שהוא אמור לדבר עם הנהגת דווקא מבחוץ, כשהוא נשען פנימה. כמובן, זה לא היה מושך את תשומת לבי אם הדלת והחבוב לא היו מפריעים לי לצאת מהתחנה. אז חיכיתי קצת, ואז נתתי הבהובון, ואז חבובי נזכר שהוא צריך משהו מחנות הנוחות מאחורה, אבל הדלת - היא יכולה לחכות פתוחה. הרגשתי איך ברגע כל שלוותי עוזבת אותי ומשאירה אותי עם חמת זעם חסרת פרופורציות (דניאל, זו דלת, תנשום). בדיוק כשאני כבר בא לצאת מהרכב, הדלת נסגרה על ידי אחת הנוסעות ברכב, אבל אני כבר זועם וזועף, יוצא בנהיגה פרועה ולא אופיינית מתחנת הדלת (אבל עומד בעצור. זכות קדימה זה קדוש).

בדיעבד, גם אני מן הסתם מתבייש ברגע הזה, אבל לפחות הוא לימד אותי לא להוציא את העצבים אל הנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 3
פורסם

קרה לי פעם שאם הייתי יודע את התוצאה למפרע הייתי יוצא אל הנהג השני.

עמדתי בפקק מטורף בשעת בוקר מוקדמת כאשר אני בנתיב השמאלי ומתכנן לפנות שמאלה. פתאום הנבלה מימיני חותך אותי ונעמד לפני. הרמזור נהפך לירוק והוא נעמד (כי הוא רוצה לנסוע ישר).

צפירות וצעקות לא הועילו. לאחר מכן הרמזור שמאלה התחלף לאדום, הרמזור ישר לירוק והנבלה המשיך ישר. הוא עקף בדיוק רכב אחד.

מה שהתברר הוא שבדיוק אז הגיעה המשטרה ותזמנה מחדש את הרמזורים כך שעמדתי 7 סבבים!!! של רמזורים עד שנעשה שוב ירוק לפניה שמאלה.

חלאת אדם.

• מבאס 2
פורסם
לפני 10 שעות, Mikelt89 כתב:

כנ"ל. אני משתדל כמה שפחות להוציא את האוטו כי בקושי אפשר לעבור קילומטר בכבישי ארצנו בלי להיתקל בעובר דרך שמקפיץ לי את לחץ הדם.

• אהבתי 2

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

הכל כמובן תלוי מי עומד ממך ומה הסיבה למעשיו. אני גם פחות מקפיד על שפשופים קטנים אבל עצה קטנה - הרבה אנשים מנסים להתחמק מאחריות או להפחית את הנזק הכלכלי.

יש לא מעט נשים שיפעילו את הדמעות שלהן וכל הסיפורים קורעי הלב האפשריים כדי לא לשלם. לא מחייב שזה מה שקרה אצלך אבל צריך לדעת שקיים.

• אהבתי 2
פורסם

היא לא ניסתה להתחמק מתשלום ולא התחננה לרחמים.
אמרתי לה כמה זה עולה והיא הייתה מוכנה לשלם באופן מיידי בביט או כל דרך אחרת. אז אמרתי לה שלא צריך לשלם ושתקח במקום קורס נהיגה מתקדמת. אז היא התחילה לבכות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קרה לפני הרבה שנים שהייתי צעיר ופחות שקול ,

איחרתי לגן לאסוף את הבן , וברחוב לפני הגן אני ניתקל בשני רכבים עומדים במקביל חוסמים את הכביש ומדברים בניהם, לאחר כמה דקות שניראו לי נצח התחלתי לצפצף להם שיפנו את הדרך , רכב אחד באמת זז ונסע אבל השני החליט שאני חוצפן וחסם את הכביש בכוונה ולא רצה לזוז , כאן כבר לא יכולתי להתאפק ויצאתי אליו ונתתי בעיטה חזקה לדלת שלו , אז הוא זז אבל נסע אחרי לגן וביקש כסף על תיקון הדלת, כיוון שרציתי לסגור את האירוע בטוב וידעתי שאני לא בסדר אז נתתי לו מזומן לתיקון ,

ניגמר בסדר אבל רק במזל 

• מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, Mikelt89 כתב:

סטייט די דומה לשלי ; המצב בכבישים מרגיש הרבה יותר לחוץ מאז שהסתיים לו הסגר הראשון.

• תוכן חדש...