Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב "השכרה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בסוכנות של הרץ היום והציעו לי כמה רכבים במחיר טוב ונתונים טובים  הבעיה שזה רכב השכרה. אני לא מבין בזה ותמיד אמרו לא לקנות מהשכרה אבל בגלל המחיר והנתונים שוקל את זה ורציתי לדעת מה ההבדל השכרה מליסינג האם זה משמעותי בקנייה?

האם כדי לקנות רכב מהשכרה או שלא?

ואם כן איך זה משפיע עליי בעתיד?

או שזה לא כזה משנה לקחתי את הרכב לבדיקה והוא מצויין אז הכל בסדר.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם (נערך)

קניתי מאוטו סנטר (הרץ) 3 רכבים מהשכרה.

2 מתוך 3 מצויינים, אחת הייתה ניסאן שהלך לה הגיר אבל כנראה בגלל שהרכב גרוע ולא בגללם.

ליסינג והשכרה שניהם קורעים את הרכבים, אין מה לעשות. צריך לזכור שלרכב אין אופי ובסופו של דבר זה מכונה.

אם טופל כמו שצריך לא יהיו בעיות.

מה שכן ההשבחה שם מזעזעת , שים לב לזה.

בנוסף לגבי שאלתך מה יהיה בעתיד, אין פה קסם. קונה בזול, מוכר בזול.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הייתי מעדיף רכב מליסינג, רכב שהיה בהשכרה ננהג ע״י נהגים מרובים, ובדרך כלל לא איכפת להם.

רכב מליסינג במקרה של נהג יחיד, יהיה עדיף לדעתי, גם פה אתה לא יודע מי נהג, אבל הסיכוי גבוה יותר לרכב שלא ״קרעו״ אותו.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 29 דקות, yulianx כתב:

הייתי מעדיף רכב מליסינג, רכב שהיה בהשכרה ננהג ע״י נהגים מרובים, ובדרך כלל לא איכפת להם.

רכב מליסינג במקרה של נהג יחיד, יהיה עדיף לדעתי, גם פה אתה לא יודע מי נהג, אבל הסיכוי גבוה יותר לרכב שלא ״קרעו״ אותו.

אני דווקא חושב שרכב השכרה שנהגו בו 10 תיירים משוויץ יהיה עדיף על ליסינג עם נהג ישראלי אחד, ראה ערך השיר 'רכב חברה'.

מה גם, ברכב השכרה הנהג מקפיד על הרכב ודואג שלא יאונה לו כל רגע במסגרת זמן ההשכרה, כי הוא יודע היטב שכל שריטה שתצוץ תעלה לו.

• אהבתי 1
פורסם

^

אתה מסיק מסקנה מעניינת - שהרכב היה בהכרח בהשכרה לתייר אירופאי עדין.

אבל רכב השכרה במהלך חייו יכול להיות שבוע אצל תייר בשוויץ, חודשיים כגיבוי ציי בתור ניידת סיור של המשטרה(יש כאלה שכורות), שבוע אחרי בתור רכב שכור של חברת משלוחים כגיבוי לתקופת החגים ולבסוף כרכב גישור בליסינג.

• רעיון טוב! 1

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היום הרבה מהשוכרים משלמים ביטול השתתפות ולא מעניין אותם שריטות ולא נדבר על זה שקורעים את המנוע ואת התחזוקה המינימלית שהרכב עבר בהשכרה

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם

אני הייתי מתייחס אובייקטיבית למצבו המכני העדכני של הרכב, ואם יוצא תקין בבדיקה (נניח מוסכניק שאני מכיר או מכון) סבבה לוקח.

כמובן המחיר יהיה אטרקטיבי ביחס לקטגוריה, עקב העבר השכרה.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 6 שעות, נוסעלאט כתב:

אני דווקא חושב שרכב השכרה שנהגו בו 10 תיירים משוויץ יהיה עדיף על ליסינג עם נהג ישראלי אחד, ראה ערך השיר 'רכב חברה'.

מה גם, ברכב השכרה הנהג מקפיד על הרכב ודואג שלא יאונה לו כל רגע במסגרת זמן ההשכרה, כי הוא יודע היטב שכל שריטה שתצוץ תעלה לו.

אתה חושב שכולם בשוויץ ״ילדים טובים״?

כמו שאמרו, זה יכול להיות תייר, זה יכול להיות בחור צעיר שקורע את הרכב, או מבוגר.

כאשר שכרתי רכב לחתונה, ביואיק לה קרוס, בוא נגיד שמחוג הדלק ירד מהר ממה שהיה צריך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תלוי בהפרש מפרטי. אם מהשכרה הוא ב60 ומפרטי שמור הוא ב70 - אין טעם.

אם מהשכרה הוא ב70 ומפרטי שמור הוא ב 100. אז עושה איזשהו שכל.

כמובן דורש בדיקה של הרכב הספציפי ולוודא שהדגם הספציפי עם מוניטין אמין מספיק בשביל "מרווח ביטחון" (בעיקר כשהבדיקה יצאה מושלמת).

אישית, כמו שלא הייתי רוכש רכב שהיה מונית בעברו, לא הייתי רוכש רכב מהשכרה.

אולי אני מפספס אחוזים בודדים של מציאות אבל אני מגן על עצמי מהרוב המוחלט של נבלות שקיימות בערימת האשפה הזו.

פורסם

גם רכבים מליסינג הם לא טהורים, אבל יותר אנושיים מרכבי השכרה.

ראיתי כמה וכמה רכבי השכרה ופשוט היו שחוטים מבפנים ברמה שאי אפשר לתאר, פלסטיקים חסרים\שבורים.

רכבי ליסינג הם לרוב במצב טוב יותר וניתן לומר שהם איפשהו באמצע בין השכרה לפרטי.

רכבי ליסינג למשל בחברת אופרייט ליס שמורים יותר.

מטפלים לרוב במורשה יבואן וגם הרכבים נראים מתוחזקים יותר.

שוב - מה שכתבתי זה בדרך כלל. זה לא מציין את כלל הסטטיסטיקה, תמיד יש יוצאי דופן.

את הרכב האחרון רכשתי מפרטי. ואני חושב שפרטי זה הכי אחי 😃

פורסם

אני קניתי יוצא ליסינג נהג יחיד, רכב מושלם בלי עין הרע, נהיגה מתונה- שמור כמו פרטי.

כמובן שחסכתי כ 20 אחוזים מהמחירון.

משתדל לעזור

פורסם

רכבים מבוקשים מליסינג נמכרים קרוב למחירון(ולא המשוקלל).

אם נותנים אחריות לשנתיים-שלוש לא הייתי פוסל,כמובן כתלות במחיר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...