Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיגו 308 שנת 2017 עם 58 אלף קמ.

אלה התוצאות שנתנו לי בלובינסקי טרייד. אני אבדוק את הרכב אצל אורן בכל מקרה, השאלה האם התוצאות (הלא אמינות מלכתחילה משום שבוצעו על ידי החברה) בעייתיות.

לפי הבדיקה השלדה לא תקינה?

IMG_20210929_114323.jpg

פורסם

הפגיעה במשמעות נמוכה, בד"כ לא פגיעה מהותית - צריך לבדוק לגופו של עניין

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זו 308 עם מנוע 1.2 טורבו- מציע לך לקרוא על עניין רצועת הטיימינג.

אם זה אכן הדגם הזה,בדוק היטב הסטורית טיפולים ואם אין החלפת תזמון אז זה די סוג של הימור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפחות לפי הבדיקה הזאת אין פגיעה בשילדה, אבל צריך לבצע בדיקה משלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת למכון בדיקות רק כדי לבדוק תאונות, אם הרכב נקי ללכת למוסך מתמחה בפיג'ו(אני אישית הייתי בגבע) שיבדוק את הרכב מבחינה מכנית וייתן לך את האוקיי הסופי והיותר מרגיע, הם גם בודקים את רוויזיית הרצועה ומה מצבה 

הבדיקה שהוזמנה נקייה מאוד ובסבירות נמוכה מאוד תקבל תוצאה זהה אם הבדיקה היא מטעמך. הריג'קט היחיד הוא מכות קלות שאתה יכול כנראה לראות בעיניים - שזה משמעות נמוכה

פורסם

עדכון:

לפני בדיקה במכון הלכתי לאורן ושם באמת הוא הראה לי שהרצועה כבר התפוררה במיכל השמן.

משם כבר לא הייתה סיבה להתקדם אז ביטלתי והמשכנו הלאה.

תודה בכל מקרה.

פורסם

הוא ידע להגיד האם זאת הרצועה הישנה או חדשה?

הוא בדק את מצב הרצועה דרך פתח מילוי שמן?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זאת הרצועה הישנה זה צפוי, אולי הק״מ נמוך, אבל הרצועה בת 4 או 5.

כאשר חיפשתי קקטוס, היה מודל 2017 עם 40 וקצת אלף ק״מ, עם נורת מנוע שנדלקה והבעלים החליף רצועה.

פורסם
בתאריך 30.9.2021 בשעה 11:27, ברז כתב:

עדכון:

לפני בדיקה במכון הלכתי לאורן ושם באמת הוא הראה לי שהרצועה כבר התפוררה במיכל השמן.

משם כבר לא הייתה סיבה להתקדם אז ביטלתי והמשכנו הלאה.

תודה בכל מקרה.

חסכת 500 ש"ח במיידי והרבה עגמת נפש קדימה -עשית בשכל.

בתאריך 30.9.2021 בשעה 13:22, outnex כתב:

58 אלף קילו..
איזה קזינו הרכבים האלה.

הכי מצחיק שסימנו את המנוע תקין- מוכן לשים 2 משכורות שלי על השולחן ואומר,שאין מצב בעולםפ שמישהו במכון הבדיקה פירק את הרצועה/הסתכל בכלל וראה את מצבה האמיתי

פורסם

מכון בדיקה לא בודק רצועת טיימינג.בטח לא יפרק שום דבר.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

מכון בדיקה לא בודק רצועת טיימינג.בטח לא יפרק שום דבר.

ברור שלא,אבל איך לכל השדים והרוחות הוא כותב שהמנוע תקין ? 

אם אורן מצא שיש סימני התפוררות רצועה ובמכון לא היו מתעצלים ופותחים לפחות פקק מילוי שמן היו מוצאים שבבים, לא ? 

מעניין מאוד,אם עוד 3 חודשים היה הולך מנוע מה מכון הבדיקה היה אומר..

אבל כיוון שזו בדיקה מוזמנת אין ממש למה לצפות.

נקודה נוספת למחשבה- זה לא מגרש סוג ג' והלאה,אלא טרייד אין של היבואן והם מכירים את המחלות של הרכב- לא עלה בדעתם לפני מסירת רכב ללקוח לבדוק את מצב הרצועה או שהם סאדיסטים ונהנים לראות את הלקוחות שלהם סובלים ? 

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

פותח השירשור לא ענה כיצד אורן בדק,  האם דרך פקק מילוי או שהנציג נתן אישור לפתוח את הקרטר, ואז מי שילם על העבודה?

• תוכן חדש...