Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, colauti 9 כתב:

ברור שלא,אבל איך לכל השדים והרוחות הוא כותב שהמנוע תקין ? 

אם אורן מצא שיש סימני התפוררות רצועה ובמכון לא היו מתעצלים ופותחים לפחות פקק מילוי שמן היו מוצאים שבבים, לא ? 

מעניין מאוד,אם עוד 3 חודשים היה הולך מנוע מה מכון הבדיקה היה אומר..

אבל כיוון שזו בדיקה מוזמנת אין ממש למה לצפות.

נקודה נוספת למחשבה- זה לא מגרש סוג ג' והלאה,אלא טרייד אין של היבואן והם מכירים את המחלות של הרכב- לא עלה בדעתם לפני מסירת רכב ללקוח לבדוק את מצב הרצועה או שהם סאדיסטים ונהנים לראות את הלקוחות שלהם סובלים ? 

מנקודת מבט כלכלית הרכבים האלה הם מכרה זהב עבורם, כרגע נמצא אצלם רכב עם פוטנציאל לבעייה ברגע שמוכרים אותו הבעייה עוברת ללקוח, אם לא עושים כלום ונסתמת משאבת השמן בשאריות הרצועה  והרכב כבר לא באחריות הם בכלל הרוויחו, צריך לנקות , להחליף טיימינג  אולי אפילו מנוע, סכומים לא מבוטלים ללקוח האומלל, אם הרכב עדיין באחריות, מחליפים את הרצועה שעולה להם בסך הכל פחות מ 400 שקל, שגם אותם הם בטח מזדכים מול היצרן.

פורסם
לפני 7 שעות, FixTrics כתב:

מנקודת מבט כלכלית הרכבים האלה הם מכרה זהב עבורם, כרגע נמצא אצלם רכב עם פוטנציאל לבעייה ברגע שמוכרים אותו הבעייה עוברת ללקוח, אם לא עושים כלום ונסתמת משאבת השמן בשאריות הרצועה  והרכב כבר לא באחריות הם בכלל הרוויחו, צריך לנקות , להחליף טיימינג  אולי אפילו מנוע, סכומים לא מבוטלים ללקוח האומלל, אם הרכב עדיין באחריות, מחליפים את הרצועה שעולה להם בסך הכל פחות מ 400 שקל, שגם אותם הם בטח מזדכים מול היצרן.

אני מדבר על הרמה המוסרית והפגיעה שלהם ברמת האמינות והאמון  מול הצרכן.

חבל שהם רואים רק כסף לנגד עיניהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במוסך הם הראו לי דרך הפתח של מיכל השמן את ה"פירורים", לא היה צורך לפתוח עוד.

לטענת מוסך אורן מדובר ברצועה הישנה על אף שכתוב בהסטורית טיפולים שבוצע הריקול.  הסביר לי אחד העובדים שבריקול החליפו רצועה רק אם העובי שלה היה קטן מגודל מסויים ולכן ייתכן שעבר ריקול ללא החלפה. זה באמת ככה?

פורסם

אכן, לא לכולם הרצועה הוחלפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...