Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, אני מחפש רכב משפחתי בגודל מלא (סדאן), אנחנו זוג+1 שאוהבים לטייל ככה שצריך שהבגאז יהיה גדול,

הלכנו קצת למגרשי מכוניות וכמה המליצו לנו על פיאט טיפו, מצאנו אחת סוף שנת 2017 (דצמבר) עם 50K, יד ראשונה הייתה ליסינג פרטי, טופל במוסך מורשה (יש תיעוד להכל) במחיר של 40K, בנוסף קיבלנו הטבה של אחריות ל36 חודשים/60K על עשרת המכלולים העיקריים של הרכב).

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והאמת? הוא הרגיש לי ממש אחלה (נסעתי על שברולט ספארק עד עכשיו וגם היא לא הייתה לי רעה מידי)

מה הקאצ' פה? האם הרכב נחשב אמין ? מה דעתכם? ומה אתם הייתם לוקחים ב40K?

תודה רבה לכולם 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, airwolf1980 כתב:

רכב לא רע , מעט קילומטרים מטופלת ובמחיר טוב נשמע עסקה טובה.

תודה רבה על התגובה !

זאת בדיקה שעשיתי באופן פרטי בקומפיוטסט (בניגוד לבדיקה שלהם שהכל היה רק וי פה זה לא המצב) מה דעתכם עליה ?

בהקשר של המנוע- הבן אדם אמר שחסר בערך חצי ליטר של שמן מנוע, ואת המספר של המנוע אפשר לבדוק רק במוסכי פיאט מורשים 

2CB58FB8-EDBB-471B-B115-852C9A41A94A.jpeg

עריכה אחרונה על ידי ThinkAboutChange
פורסם

רכב עם סחירות בעייתית.

אם אתה מתכנן להשאר אתה הרבה זמן זו קניה מוצלחת.

כדי להנות ממנה הרבה שנים תחפש מוסך מומחה לפיאט באזור שלך (אני לא מכיר מוסכים של פיאט) השקעה במוסך טוב תחזיר את עצמה בהמשך השנים.

פורסם
לפני 10 דקות, דוב המערות כתב:

רכב עם סחירות בעייתית.

אם אתה מתכנן להשאר אתה הרבה זמן זו קניה מוצלחת.

כדי להנות ממנה הרבה שנים תחפש מוסך מומחה לפיאט באזור שלך (אני לא מכיר מוסכים של פיאט) השקעה במוסך טוב תחזיר את עצמה בהמשך השנים.

תודה רבה, אני אישית מסתכל הרבה שנים קדימה (מחליף רכב כל עשור בערך), מה דעתך על תוצאות הבדיקה שעשיתי במכון באופן פרטי? (תגובה אחת למעלה)

פורסם

כול עוד מספר המנוע לא מסודר ברשיון לא הייתי ממשיך.

אין שטר מכר למוכר? 

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

כול עוד מספר המנוע לא מסודר ברשיון לא הייתי ממשיך.

אין שטר מכר למוכר? 

זה רכב של אלדן (יש מספר מנוע ברישיון) אבל הבודק במכון אמר שאי אפשר לבדוק בפיאט טיפו בלי לפרק חלקים מהמנוע והם לא מורשים לפרק .

פורסם

בחלק גדול של רכבי פיאט לא ניתן לראות באופן גלוי את מספר המנוע. הוא מוטבע בתוית בצד הפנימי של הבלוק התחתון. לא צריך לפרק שום דבר כדי לראות. למוסכים מורשים יש כלי ייעודי שהוא מעין מקלון ארוך עם מראה שמשמש לצורך זה. 

כשאני מגיע עם רכבים כאלו למכון רישוי לטסט הם כבר יודעים שלפיאט אין גישה קלה ומרימים באופן סמלי את מכסה המנוע לשניה, סוגרים ומסמנים שנבדק....

לגבי הטיפו - אם כפי שציינת יש תיעוד מלא לטיפולים במוסך מורשה פיאט פשוט בחן היטב את ההיסטוריה לחריגים אם יש. 

פורסם
לפני כשעה, orankohn כתב:

בחלק גדול של רכבי פיאט לא ניתן לראות באופן גלוי את מספר המנוע. הוא מוטבע בתוית בצד הפנימי של הבלוק התחתון. לא צריך לפרק שום דבר כדי לראות. למוסכים מורשים יש כלי ייעודי שהוא מעין מקלון ארוך עם מראה שמשמש לצורך זה. 

כשאני מגיע עם רכבים כאלו למכון רישוי לטסט הם כבר יודעים שלפיאט אין גישה קלה ומרימים באופן סמלי את מכסה המנוע לשניה, סוגרים ומסמנים שנבדק....

לגבי הטיפו - אם כפי שציינת יש תיעוד מלא לטיפולים במוסך מורשה פיאט פשוט בחן היטב את ההיסטוריה לחריגים אם יש. 

יש לי ספר טיפולים, הרכב לא עשה כל 15 אלף אלא כל שנה, אבל הייתה פעם אחת שהוא עשה אחרי קצת פחות  משנה וחודשיים (ו10 אלף קילומטר)

פורסם

לפי כל הנתונים שציינת נשמע שזה רכב שמור ותקין שיתאים היטב לצרכיך. זה רכב עם מכלולים פשוטים ועמידים שאמור לגלות אמינות טובה מאוד. קיבלת גם אחריות ארוכה ונשמעת מקיפה. 

• תוכן חדש...