Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמת שהרכב חונה קבוע בחניה מקורה, נסיעה רגועה.

אם הצמיגים הנוכחים עדיין תקינים ועברו טסט, אני מציע  שתמתין קצת ובסוף הקיץ תקנה רביעייה של מישלין פרימסי 4, הם יחזיקו מעמד 4 שנים בצל ו 60 אלף קילומטרים ,  ועוד יהיו תקינים לגמרי ( אם לא יהיו הפתעות  כמו תקר במקום שלא ניתן לתקן). על הדרך תרוויח שקט ונוחות בנהיגה בכל התקופה הזאת, אותם לא תקבל בשום דגם אחר של צמיג ( תהיה ממש מופתע מהשינוי אחרי ההחלפה ). רצוי מאוד לבצע מדי פעם  רוטציה בין קדמיים לאחוריים באותו הצד, כדי לקבל שחיקה אחידה של כל הרביעייה.

אצלי סט מישלין פרימסי 4 עבר 45 אלף קילומטרים ( עם רוטציה אחרי 20 אלף ) ואין עליהם סימני שחיקה בכלל.

מדיווחים באירופה, הצמיגים האלה מסוגלים להחזיק מעמד גם 90-100 אלף קילומטרים.

פרימסי 4 החליפו אצלי מישלין אנרג'י סייבר שהחזיקו מעמד 85 אלף קילומטרים והוחלפו בגלל היובש ( הרכב חונה בשמש) , למרות שמבחינת השחיקה ניתן היה למשוך אותם בצורה בטוחה עוד 15 אלף קילומטרים נוספים. אנרג'י סייבר היו יותר רועשים ופחות נוחים.

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 שעות, vladclar כתב:

רשמת שהרכב חונה קבוע בחניה מקורה, נסיעה רגועה.

אם הצמיגים הנוכחים עדיין תקינים ועברו טסט, אני מציע  שתמתין קצת ובסוף הקיץ תקנה רביעייה של מישלין פרימסי 4, הם יחזיקו מעמד 4 שנים בצל ו 60 אלף קילומטרים ,  ועוד יהיו תקינים לגמרי ( אם לא יהיו הפתעות  כמו תקר במקום שלא ניתן לתקן). על הדרך תרוויח שקט ונוחות בנהיגה בכל התקופה הזאת, אותם לא תקבל בשום דגם אחר של צמיג ( תהיה ממש מופתע מהשינוי אחרי ההחלפה ). רצוי מאוד לבצע מדי פעם  רוטציה בין קדמיים לאחוריים באותו הצד, כדי לקבל שחיקה אחידה של כל הרביעייה.

אצלי סט מישלין פרימסי 4 עבר 45 אלף קילומטרים ( עם רוטציה אחרי 20 אלף ) ואין עליהם סימני שחיקה בכלל.

מדיווחים באירופה, הצמיגים האלה מסוגלים להחזיק מעמד גם 90-100 אלף קילומטרים.

פרימסי 4 החליפו אצלי מישלין אנרג'י סייבר שהחזיקו מעמד 85 אלף קילומטרים והוחלפו בגלל היובש ( הרכב חונה בשמש) , למרות שמבחינת השחיקה ניתן היה למשוך אותם בצורה בטוחה עוד 15 אלף קילומטרים נוספים. אנרג'י סייבר היו יותר רועשים ופחות נוחים.

לגמרי נשמע כמו התוכנית המושלמת, אני בערב אעלה פה תמונה של המקוריים תגידו לי כמה לדעתכם אפשר לסחוב איתם, בכל זאת הם מ 5015 ...

תודה!

פורסם
לפני 12 שעות, alonsheader כתב:

לגמרי נשמע כמו התוכנית המושלמת, אני בערב אעלה פה תמונה של המקוריים תגידו לי כמה לדעתכם אפשר לסחוב איתם, בכל זאת הם מ 5015 ...

תודה!

@vladclar או כל מי שבא לו, 

אני מצרף תמונות של האחרוניים, הם מ4215. בתעלות יש עוד כמה מילימטרים עד האינדיקטורים ובדופן יש את הקמטים הקטנים האלו שאני לא יודע אם זה נחשב כבר סדק או לא.

964860320_WhatsAppImage2021-07-11at19_39.27(1).thumb.jpeg.4b891471e38594c2d01d7aebf09ae9d7.jpeg

1745092397_WhatsAppImage2021-07-11at19_39_27.thumb.jpeg.9833eeb0fd74a3a3951a224dd8296505.jpeg

פורסם

צמיג (סיני ממה שנראה) בן 6 שנים עם סימני יובש. אני הייתי מחליף 

לא דחוף מחר בבוקר. 

לדעתי אפשר לעבור את יולי אוגוסט איתו ולקראת החורף לשים משהו חדש.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

הפרחים הם סימני היכר של Hankook Kinergy Eco

צמיג קוריאני של אחת החברות הגדולות בעולם.

לפי התמונות שצירפת, אני לא רואה שהצמיגים זקוקים להחלפה דחופה ( לפני סוף הקיץ ).

• מעניין 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הבדל גדול מאוד בין צמיגים שהיו תמיד  בצל לעומת בשמש הישירה מבחינת ההתייבשות.

צמיגים אחוריים נשחקים יותר לאט. לכן המצב הגיוני.

בנוסף, מדובר בצמיגים לא רעים באופן כללי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

הבדל גדול מאוד בין צמיגים שהיו תמיד  בצל לעומת בשמש הישירה מבחינת ההתייבשות.

צמיגים אחוריים נשחקים יותר לאט. לכן המצב הגיוני.

בנוסף, מדובר בצמיגים לא רעים באופן כללי.

מסתדר עם העובדה שהקידמיים הוחלפו כבר..

תודה

פורסם (נערך)
בתאריך 7.7.2021 בשעה 15:31, alonsheader כתב:

אבל הנה יש לי על הרכב צמיג מ 5015 שעבר טסט לפני כמה חודשים...
זה יותר מדי לצפות ל4 שנים?

אתה מתגאה בצמיג משנת 2015?

תקרא את הכתבה הזו ותקבל קצת מושג מה יכול לקרות והאם שווה לך לסכן את עצמך ואת המשפחה שלך

https://www.mako.co.il/travel-news/international/Article-fbeddd385619a71026.htm

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
לפני 52 דקות, kobi_g כתב:

אתה מתגאה בצמיג משנת 2015?

תקרא את הכתבה הזו ותקבל קצת מושג מה יכול לקרות והאם שווה לך לסכן את עצמך ואת המשפחה שלך

https://www.mako.co.il/travel-news/international/Article-fbeddd385619a71026.htm

Untitled.jpg

1. מעריך את הדאגה, לא ציני.
2. ממש לא התגאתי (מי ישמע אני המצאתי את הצמיג הזה)
3. העלתי תמונות כי אני דואג לי ולמשפחתי, אשמח אם תאמר לי מה אתה חושב על מצב הצמיגים

פורסם

היי,

ולאד  נתן לך תשובות טובות כאן - שאפשר למשוך עד סוף הקיץ והוא צודק 👍 לפי התמונות שהעלת 

מה שמש חמה יכולה לעשות - האמת שהסתכלתי בתמונות של התאונה והצמיג מלבד תאריך הייצור ניראה שחור וחדש אז סיכון יש אבל אם אתה לא נוסע הרבה אזי אפשר למשוך.

אני לאור החום שיש לנו ולאור המידע מהתאונה הזו הייתי מחליף.

• אהבתי 1

קובי

:-)

• תוכן חדש...