Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אחה"צ טובים.

אני סטודנט, והחל מסמסטר הבא ככל הנראה אתחיל לעשות 2 נסיעות בין-עירוניות (ירושלים-ת"א) בשבוע, כמו גם נסיעות עירוניות קצרות על בסיס יומי לקמפוס.

אני מעוניין לרכוש רכב אמין וחסכוני, שלא ידרוש ביקורים רבים במוסך.

כיוון שאני חושב שהקיה-פיקנטו מתומחרת יתר על המידה בשוק היד-2, חשבתי על  יונדאי i10. העניין הוא שגם הרכב הזה לא זול, והייתי שמח לשמוע על הצעות נוספות מכם, על יתרונותיהן, חסרונותיהן ועל הסיבות להתאמה לצרכים שלי.

יש 2 כיוונים מרכזיים שחשבתי עליהם, ואני צריך ייעוץ גם בהיבט הזה:

1) רכב בשנתונים 2014-2016 בטווח מחיר של כ-30K (עם גמישות קלה)?

2) רכב בשנתונים 2018-2019 בטווח מחיר של כ-50K (עם גמישות קלה)?

עיקר הדילמה נעוצה בשאלה אם יש הבדל משמעותי בביצועים, באמינות, בצריכת הדלק, ובתכיפות שבה אצטרך להוציא עוד כסף על טיפולים בין השנתונים הללו?

אם אין הבדל מהותי, ככל הנראה אעדיף ללכת על האפשרות הראשונה (שכן לאחר כשלוש שנים נניח, אוכל למכור ו"להפסיד" פחות).

מה דעתכם?

תודה רבה למי שהשקיע זמנו בקריאה ובייעוץ!

אורן

פורסם

הייתי בודק את הספארק, תהיה חזקה בין רכבי המיני, די נוחה ומאובזרת החל מרמת אבזור lt+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 2 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק את הספארק, תהיה חזקה בין רכבי המיני, די נוחה ומאובזרת החל מרמת אבזור lt+.

היי, תודה! על אילו שנתונים היית מסתכל?

פורסם

בהתאם לתקציב, הדגם החדש הגיע ב 2016.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו קליאו, 2017, צריכה מעולה ונוח לאחזקה. 

יש כמה גרסאות, אני עם הקולקשין והיא 55 במחירון. 

התאים לי בול לתקופת הלימודים וקצת אחרי, רק עכשיו אני מחפש קצת להשתדרג.

תשקול, אחלה אופציה. 

פורסם

אצטרף להמלצה על הספארק לאחר 2016.

מדובר על רכב קטן, פרקטי ובעל מנוע שיצליח יפה בעליות. הוא נחשב לאמין ונסחר במחירים הגיוניים ביד 2.

פורסם

דווקא קליאו לדעתי פחות אופציה טובה, גיר/מנוע לא האמינים שיש.

פורסם
לפני 3 שעות, tepic כתב:

אצטרף להמלצה על הספארק לאחר 2016.

מדובר על רכב קטן, פרקטי ובעל מנוע שיצליח יפה בעליות. הוא נחשב לאמין ונסחר במחירים הגיוניים ביד 2.

היי, תודה! הוא עדיף על הi10?  האם יש הבדל מהותי ברכישת דגם 2016 למול 2017 או 2018 (פרט למחיר הקנייה; מבחינת הבדל משמעותי בביצועים, באמינות, בצריכת הדלק, ובתכיפות שבה אצטרך להוציא עוד כסף על טיפולים בין השנתונים הללו?)?

פורסם

הספארק קיבלה ב 2019 תוספות של מערכות בטיחות ו 10 כריות אוויר.

לדעתי הספארק עדיפה בגלל הביצועים.

פורסם
לפני שעה, 0renkov כתב:

היי, תודה! הוא עדיף על הi10?  האם יש הבדל מהותי ברכישת דגם 2016 למול 2017 או 2018 (פרט למחיר הקנייה; מבחינת הבדל משמעותי בביצועים, באמינות, בצריכת הדלק, ובתכיפות שבה אצטרך להוציא עוד כסף על טיפולים בין השנתונים הללו?)?

ישנו הבדל משמעותי מבחינת ביצועים לטובת הספארק, כמו כן סוג הגיר עדיף לטעמי לנסיעות בינעירוניות. ציינת שאתה מתכוון להיות על קו ירושלים-ת"א, בתוואי כזה אני מאמין ששיקול המנוע\גיר עשוי להיות משמעותי בבחירת רכב.

אמנם גם הi10 תעשה את העליות בגבורה אך לא כיף להרגיש שהאוטו שלך בקושי סוחב בעליה.

מבחינת עלויות תחזוקה הן צפויות להיות דומות.

פורסם

ואין רכבים "פשוטים" או זולים יותר שיכולים לבצע את העבודה (כך שאוכל לקנותם בשנתון גבוה יותר)? אני על קו ירושלים-תל אביב כפעמיים בשבוע

תודה!

אורן 

פורסם

אם אתה מחפש רכב זול יותר, אפשר לבדוק את הספייס סטאר, לקראת סוף 2014 הרכב קיבל תוספות אבזור, אמין וחסכוני מאוד.

מאחור אםד המרווחים בקטגוריה, לרעה רועש ומושבים נוקשים.

פורסם
לפני 40 דקות, yulianx כתב:

אם אתה מחפש רכב זול יותר, אפשר לבדוק את הספייס סטאר, לקראת סוף 2014 הרכב קיבל תוספות אבזור, אמין וחסכוני מאוד.

מאחור אםד המרווחים בקטגוריה, לרעה רועש ומושבים נוקשים.

עוד לרעה - הוא נחשב לרכב עם הכי הרבה הרוגים פר כמות מדידה, על פי איגוד חברות הביטוח בארה"ב.

מסתמן שהיתה שם פאדיחה הנדסית.

פורסם

הרכב הציג בטיחות טובה בeuroncap, כך שפדיחות אין.

כמה הרוגים היו בפיקנטו? Ii10? פיאט 500?

האם הדוח יש פירוט באילו תאונות היו ההרוגים?

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

הרכב הציג בטיחות טובה בeuroncap, כך שפדיחות אין.

כמה הרוגים היו בפיקנטו? Ii10? פיאט 500?

האם הדוח יש פירוט באילו תאונות היו ההרוגים?

הסיבה לכך היא ביצועים גרועים במבחן ה"small overlap front: driver side" שם היא קיבלה לפי ה iihs את הציון הנמוך ביותר: poor.

https://www.iihs.org/ratings/vehicle/mitsubishi/mirage-4-door-hatchback/2015

• תוכן חדש...