Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 7 דקות, חולה רכב#1 כתב:

עדכון, קניתי אוזניות אלחוטיות של JBL, מאוד נוחות. 

אבל החסרון זה שאין לי את האופציה לבחור באייפון אם בא לי אוזניות אלחוטיות או חוטיות, זה ברירת מחדל לעשות איך שאפל מכתיבה, זה מה שמשגע אותי. 

בסמסונג לפחות אפשר לבחור מה לעשות. 

קודם כל, יש לך אופציה, אתה יכול להשתמש במתאם.

לסמסונג יש מגוון מכשירים ללא שקע אוזניות ייעודי.

בשביל לעזור לך להבא, חזור אחר:

אני, לא אף אחד אחר, לא מלאך, לא שרף, לא סטיב ג׳ובס, לא דירקטוריון אפל, אני עשיתי טעות וקניתי מכשיר בלי שקע אוזניות כי אני עשיתי טעות ולא שמתי לב ששקע אוזניות הוא דווקא שימושי לי.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 11 דקות, wa11a כתב:

אתה הולך למסעדה או פאב אתה משלם נכון? אתה שומע רדיו יש לך פרסומות בתור תשלום. אתה הולך למאמן כושר אישי אתה משלם לו? יופי, גם על מוזיקה ותוכנה נוח לך להשתמש בה תשלם. לא מבין מה הקמצנות על כמה גרושים בחודש.

במה אתה עובד? רוצה לעבוד בשבילי בחינם? אה לא?

קח פטיש ובוא תרביץ לי. 

כאשר ישנן אפליקציות העובדות באותה המידה אצל יצרן אחר איני מבין למה עליי לשלם לאפל דמי מנוי חודשיים כאשר אצל היצרן המתחרה ניתן להוריד אפליקציה זו בחינם. 

אפל חסמה תכנים כאלה כדי להגדיל את הרווח שלה, פשוט מאוד. 

לפני 11 דקות, falou כתב:

בשביל לעזור לך להבא, חזור אחר:

אני, לא אף אחד אחר, לא מלאך, לא שרף, לא סטיב ג׳ובס, לא דירקטוריון אפל, אני עשיתי טעות וקניתי מכשיר בלי שקע אוזניות כי אני עשיתי טעות ולא שמתי לב ששקע אוזניות הוא דווקא שימושי לי.

סיימתי את כיתה ב' לפני הרבה זמן אך אני עדיין מסוגל להעביר את קו מחשבתי בכתב בצורה ברורה. 

אני מודע למה שכתבתי, הטלפון לא נרכש על ידי, אלא על ידי אחי לפני כמעט שנתיים. 

זה שרשור אודות מציאות אפליקציה לשמירת שירים ובנוסף העברת ביקורת על מוצרי אפל. 

זה שיש לי את היכולת לרכוש אייפון ב 5 אלף ש"ח לא אומר שאני רוצה לקנות גם אוזניות ב 650 ש"ח רק כדי שאוכל לשמוע מוזיקה בפרטיות ולהטעין את הטלפון תוך כדי.  

מה הייתה הבעיה בפורמט של אייפון 5 ? 

פורסם
לפני 3 דקות, חולה רכב#1 כתב:

כאשר ישנן אפליקציות העובדות באותה המידה אצל יצרן אחר איני מבין למה עליי לשלם לאפל דמי מנוי חודשיים כאשר אצל היצרן המתחרה ניתן להוריד אפליקציה זו בחינם. 

לא, אפל חסמה את האפליקציות האלה כי מדובר באפליקציות לא חוקיות. נכון זה גם עוזר להם להכניס כסף. גם מהפלייסטור מוחקים אפליקציות לא חוקיות. ההבדל הוא שיותק קל להוריד ולהתקין apk מהאינטרנט. זה לא הופך את זה לחוקי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 3 שעות, חולה רכב#1 כתב:

או. אתה באמת קשה הבנה:

1. האפליקציה לא עובדת באופן בו תיארת, כי זה לא חוקי. פעם היא עבדה ככה, עכשיו כבר לא.

2. אפל אף פעם לא איפשרה לאפליקציה לעבוד כמו שהיא עבדה, כי באפל ידעו שזה לא חוקי. 

3. אתה לא צריך לשלם לאפל כלום, יש כמות נכבדה של שירותי סטרימינג למוסיקה.

4. אפל לא חסמה ״תכנים״

סיימתי את כיתה ב' לפני הרבה זמן אך אני עדיין מסוגל להעביר את קו מחשבתי בכתב בצורה ברורה. 

אני רואה טוב מאוד שאתה עדיין לא מבין על מה אתה מדבר.

זה שרשור אודות מציאות אפליקציה לשמירת שירים ובנוסף העברת ביקורת על מוצרי אפל. 

זה שיש לי את היכולת לרכוש אייפון ב 5 אלף ש"ח לא אומר שאני רוצה לקנות גם אוזניות ב 650 ש"ח רק כדי שאוכל לשמוע מוזיקה בפרטיות ולהטעין את הטלפון תוך כדי.  

מה הייתה הבעיה בפורמט של אייפון 5 ? 

אז מסתבר שלא עברת את כיתה ב׳.

כבר כתבתי לך, יש אוזניות גם במאה שקל.

כמו שכתבו לך, שקע אוזניות תופס מקום, פוגע באיטום לנוזלים, ויש הרבה יצרנים שלא מצרפים אותו לסלולריים שלהם, בייחוד היקרים יותר.

אם עד עכשיו לא הבנת, כנראה ששום דבר לא יעזור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...