Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

ברשותי רכב יונדאי i25 מנוע 1400 G4LC ייצור 2014 עפ"י מס' שלדה (רישיון רכב 2015).

השבוע הרכב אמור לעבור טיפול והציעו לי לשים פילטר אוויר "MAHLE LX 3300" ופילטר מזגן "MAHLE LA 301".

האם החברה מוכרת וטובה?

מחיר פילטר אוויר - 70.

מחיר פילטר מזגן 40.

דבר נוסף, אני רוצה להחליף נוזל בלמים בטיפול הזה וחשבתי על הנוזל "Motul DOT3&4" כמות ליטר אחד - 60 שקל.

האם הנוזל איכותי ואפשר לסמוך עליו?

לפי ספר הרכב התקן לנוזל הבלמים הוא: FMVSS116 DOT-3 or DOT-4.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי i252014
פורסם

מישהו בכל זאת?

אני בעיקר שואל לגבי הנוזל בלמים - יש לי בתחילת השבוע הקרוב נסיעה לאילת מהצפון ואני רוצה להחליף את הנוזל לפני הנסיעה.

אם למישהו יש חוות דעת על הנוזל או כל דבר אחר אשמח לשמוע.

תודה! 

פורסם

לא ממש משנה החברה של הנוזל בלמים העיקר זה התקן. החברה שציינת של הפילטרים היא מעולה , לא היא היצרנית אבל היא מייבאת רק פילטרים איכותיים.

את הנוזל בלמים תחליף רק במקום מוסמך. בהצלחה.

פורסם
לפני 15 דקות, i252014 כתב:

אפשר לשים ברכב הזה את הנוזל dot5.1?

הנוזל בקישור:

https://www.autostore.co.il/product/נוזל-שמן-בלמים-motul-dot5-1-500ml/

לדעתי כן (צריך להזהר מה5 כי הוא על בסיס סיליקון) בכל מקרה אני לא הייתי שם את זה, מה שרשמת מוטול עדיף ..גם ככה אין לזה ממש משמעות..

• תוכן חדש...