Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז' ב 2021 (או SUV אחר?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

הרכב המשפחתי שלנו (גולף ישנה) נהיה צפוף (3 ילדים, שני מבוגרים , כלבה גדולה) ולכן התחלנו לחפש רכב חדש. 

השיקולים המרכזיים שלי בבחירת רכב הם בטיחות, אמינות ונוחות הישיבה בפנים (כולל מושב אחורי שיהיה מאוכלס על ידי 3 נוסעים, מתוכם שניים עם בוסטר, ללא צפיפות), וכמובן העלויות אחזקה, דלק וכו (שלא כמו הפולקסווגן ...) .

-כמעט כל הנסיעות שלנו הן בתוך העיר , למרחקים קצרים. בסופי שבוע נסיעות יותר ארוכות 

-אני מתכנן להחזיק ברכב כמה שיותר זמן- לא מתכנן להחליף רכב כל שנתיים שלוש.. 

גאדג'טים, אבזור ומראה ספורטיבי לא חשובים לי. 

על פניו , התרשמתי שהספורטאז 1.6 טורבו נותן את החבילה הטובה ביותר מבחינת עלות-תועלת, ובהסתמך על השיקולים שרשמתי למעלה. מתמודדים 'רלוונטיים' הם הטוסון והראב4 אך הם יקרים יותר ומציעים פחות ממה שאני מתרשם. 

יש לי נסיון רע עם מיצובישי בצבא, ולכן לא בדקתי את האקליפס בשלב זה. 

ממה שקראתי, מתוכננת השקת ספורטאז' חדש ב 2022 ככל הנראה, ולכן אשמח לדעתכם - האם המשמעות היא שב 2021 אין כדאיות לרכישת ספורטאג חדש ? איך זה ישפיע על רכבים שנרכשו השנה ? 

אשמח לתובנות שלכם - גם לגבי ספורטאג וגם אם לדעתכם רכב אחר בקטגוריה מציע חבלה 'שלמה' יותר. 

תודה מראש וסןפש נעים 

פורסם

איזו גולף יש לך?

ספורטאז' טורבו לא מומלץ לדעתי. פחות מוצלח בנושא האמינות של הטורבו ושל הגיר לעומת המתחרות האירופאיות שלו.

מה התקציב בכלל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 33 דקות, dorsht כתב:

איזו גולף יש לך?

ספורטאז' טורבו לא מומלץ לדעתי. פחות מוצלח בנושא האמינות של הטורבו ושל הגיר לעומת המתחרות האירופאיות שלו.

מה התקציב בכלל?

גולף שנתון 2010, עם קילומטרז נמוך אמנם (~75000). כנראה שישאר בתור הרכב השני שלנו בשלב הזה. (היום אנחנו עם גולף + דייצו סריון, גם היא בעת מעל ל- 10 עם קילומטרז דומה). 

התקציב הוא סביב 150, מבין שאצטרך למתוח כלפי מעלה כי אין SUV חדש במחיר כזה, אבל הייתי מעדיף להישאר באזור הזה.

סיטרואן c5 aircross מסתמן גם כמועמד מבחינת עלות-תועלת ונוחות, אבל השם של רכב צרפתי מעורר חשש לגבי העתיד (אמינות, אחזקה..)

פורסם
יש לך 5 שנות אחריות עם הסיטרואן ככה שאני חושב שזו אחלה אופציה בשבילך, בכל מקרה אתה תנצל את כל ה 5 שנים שהוא אצלך ואני בטוח שבמהלך ה 5 שנים האלה תגלה שהאמינות מספיק טובה כדי שתשאר איתה עוד כמה שנים כמו הגולף. 
פורסם

הספורטאז' מרגיש מיושן ב 2021. המחליף שלו אוטוטו יוצג בעולם. 

הטוסון (אחיו התאום) קיבל כבר את השדרוג ונראה כאופציה ראןיה בהרבה במיוחד בערוצי האפס קילומטר למי שעתיד להחזיק את הרכב שנים רבות. 

אישית, לא הייתי קונה אכב עם טורבו וכיר רובוטי לאופי נסיעה כמו שלך. 

בדוק את הסיטרואן ואת אחיו ה-3008.(עדיפות מושב אחורי לסיטרואן). 

בדוק מאזדה cx5. 

לגבי ראב4, הוא אכן יקר. אבל שומר ערך ויהיה חסכוני מאוד בתוך העיר. 

רוצה ראב4 בזול? תמתין להגעת הדגם הזהה עם סמל סוזוקי (סוזוקי מיצרת ראב4 האישור טויוטה). יש שמועות שהוא יתומחר זול משמעותית מזה עם הסמל של טויוטה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 12 דקות, markb205 כתב:

הספורטאז' מרגיש מיושן ב 2021. המחליף שלו אוטוטו יוצג בעולם. 

הטוסון (אחיו התאום) קיבל כבר את השדרוג ונראה כאופציה ראןיה בהרבה במיוחד בערוצי האפס קילומטר למי שעתיד להחזיק את הרכב שנים רבות. 

אישית, לא הייתי קונה אכב עם טורבו וכיר רובוטי לאופי נסיעה כמו שלך. 

בדוק את הסיטרואן ואת אחיו ה-3008.(עדיפות מושב אחורי לסיטרואן). 

בדוק מאזדה cx5. 

לגבי ראב4, הוא אכן יקר. אבל שומר ערך ויהיה חסכוני מאוד בתוך העיר. 

רוצה ראב4 בזול? תמתין להגעת הדגם הזהה עם סמל סוזוקי (סוזוקי מיצרת ראב4 האישור טויוטה). יש שמועות שהוא יתומחר זול משמעותית מזה עם הסמל של טויוטה. 

תודה על התגובות.

קשה לי לדבר על אמינות אחרי תקלות גיר חוזרות עם פולקסווגן, אבל בכל זאת - סיטרואן , וספציפית ה-aircross, נחשב כרכב אמין בימינו? (מתאר לעצמי שלא שומר על ערך כמו הטויוטה)

פורסם

בכל זאת סיטרואן, ובכל זאת בסיטרואן יש גיר אוטומטי פלנטרי שמיוצר על ידי יצרן יפני (אייסין) שלא נחשב בעייתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...