Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי רכב ישן שבבעלותי שנים שיושב בחוץ, הרכב לא עובד ומיועד לגריטה. הבן שלי רוצה ללכת לחדר הרס ששוברים בו דברים (יש לו בעיית עצבים קלה) וחשבתי לתת לו להרוס את הרכב שממילא אין בו שימוש במקום לשלם על החדר הרס וששם יביאו דברים פחות מהנים. האם אני יכול לתת לו לשבור אותו ביער או משהו או במקום מרוחק או שאסור? אם כן האם צריך להודיע למישהו או לעשות משהו עם הרכב אחר כך?

• מצחיק 2
פורסם

אתה צריך לדאוג לבטל אותו משרד הרישוי - שלא יצוצו עוד כמה שנים ויבקשו שתשלם חובות אגרה ישנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

השאלה אם הוא יכול לשבור את הרכב בלי לגרום נזק לעצמו (להיפצע) בדרך הזאת או אחרת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, LH79 כתב:

רק אל תשאיר גרוטאה ביער אחר כך...

או כל מיני נזילות שמן. יש מספיק בחופים.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

מאוד לא ממליץ להוציא כעסים על מכונית, הסיכוי להפצע הוא גדול.

כדאי למצוא אפיק שלא יסכן את הבן (מה גילו?).

אם בכל זאת החלטת להרוס את האוטו לא תוכל לעשות את זה במקום ציבורי כל שהוא אלא רק במקום פרטי, אל תוותר על ציוד בטיחות כפפות, משקפי מגן ונעליים סגורות.

לאחר שתסימו עם פריקת הכעס תצטרך לפנות את הגרוטאה למגרש.

פורסם

מי שרוצה לפרוק כעסים או אנרגיות, יש דרכים יותר מועילות לעשות את זה - למה דווקא לעשות נזק לרכב. (לא סביר ומוסכן)

אימון אגרוף של 10 דקות יפרק את הכעסים לגורמים כאילו לא היו. בכלל ספורט זאת הדרך הכי טובה לשחרר אנרגיות שנאגרות בגוף.

הלוואי שהייתי מיישם את זה בפועל, כפי שעשיתי את זה בעבר הרחוק. 

פורסם

תעשה את זה בחניה של המיון.

ברכב יש פינות חדות, חומרים מסוכנים, זכוכיות שעפות, כריות אויר שמתפוצצות ועוד שלל אביזרי הרס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

טעות, נא למחוק

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב רכוש פרטי שלך ואם מתחשק לך להרוס אותו אתה יכול, רק תדאג לעשות את זה בשטח פרטי שלך כדי לא לגרום נזק לסביבה. תכנית הגריטה מזמן לא קיימת יותר, ואם אתה רוצה להיפטר מהמכונית אחרי שתסיים להוציא עליה את העצבים אתה צריך למצוא מישהו שקונה רכבים במחיר ברזל או לפירוק. כמובן שצריך להוריד את הרכב מהכביש לפני שמוכרים אותו.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלמד אותו להיות בן אדם סבלני ולשחרר קיטור עם עצמו, שיפתח וידבר. 

אחרת הרסיסים מהמכונית ילמדו אותו סבלנות מהי כאשר יתפרו לו חלקים בגוף. 

אל תתקפל לילד שלך, מהיכרות עם אנשים זה לא נגמר טוב להורים. 

• מבאס 1
פורסם

אכלתם ת'ראש. 

תעשה מה שבא לכם, ואם זו רנו סניק תקרא לי להשתתף ולצלם. 

אח"כ תזמין גרר שיקח את הנבלה לפירוק, ותנקה את החניה שלא ישארו שברים. 

הח"מ פירק רכב בחניה, אמנם לא בהוצאת אגרסיות, אבל תאמינו לי שזה לא היה בעדינות, ולמחרת ב 07:00 כבר היה גרר לפירוק לברזל. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צריך פטיש 5 קילו? אם כן, צור קשר בפרטי. ואתה חייב לצלם. לצרכי תיעוד כמובן. אולי נלמד משהו.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...