Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה בפייסבוק נציגים של סניפי מכירה (אנשי מכירות) שמפרסמים הצעות בקבוצות שונות מהסוכנות שלהם (לדוגמה לובינסקי סניף ראשון לציון). כנראה שהם מקבלים בונוס פר מכירה לכן הם מתאמצים להביא יותר לקוחות. לכן אני מניח שלסוכנויות יש תחרות מסויימת בינן לבין עצמן.

השאלה היא האם אני יכול לשחק על זה ולקבל הנחה גבוהה יותר אם אני עושה תחרות הורדת מחירים בין שתי סוכנויות של אותו יבואן?

פורסם

בעיקרון, ברגע שמישהו הדפיס לך הצעה, סוכן אחר לא יוכל "לקחת" את המכירה וזה ננעל. כל עוד אתה עושה הכל בעל פה, בכתב ידו  של סוכן המכירות, אתה יכול טייל בין סוכנויות ונסות לקבל יותר. 

מנסיוני ישנם דברים שסוכנות מציעה (מחוץ להצעה) במידה והם מאוד רוצים את המכירה. (מגיני רוח, חישנים בהתקנה מקומית, קוסמטיקה, טיפול ראשון, שהם ברמת הסוכנות ועל חשבונה) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מתוך נסיון אני רושם,יש הבדל בין סניף של היבואן לבין סוכנות שהיא פרטית,למרות שהמכירה והשירות הם של אותו המוצר בדיוק.

וכן,אם לקוח נכנס לסוכנות והמוכר הכניס אותו לCRM תהיה לסוכנות אחרת בעיה למכור לו רכב.

אם לא נכנס לCRM כל סוכן יכול לעשות מה שהוא רוצה בשביל למכור כל עוד שזה במסגרת ה"מותר".

פורסם
לפני 15 דקות, אליהו שבת כתב:

כל סוכנות לגופה ולא חושב שיש כללים.

למעט טיוטה ואולי סובארו לא ידוע לי על סוכנויות מכירה פרטיות שלא מנוהלים ישירות על ידי היבואן

קיה לא מחזיקה ישירות בחלק מהסוכנויות.

אותו הדבר לקבוצת הילוך שישי. לא בבעלות יבואן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...