Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב שבין 30 ל40 אלף.

מתלבט בין יונדאי (i35 ,i25) לבין הקיה פורטה.

או יונדאי i30 לעומת הקיה סייד (דגמי הסטיישן )

איזה חברה יותר אמינה? משום מה הלב שלי הולך עם יונדאי ניראה לי שגם יש לה יותר שוק 

פורסם

קיה נשלטת על ידי יונדאי, היצע המנועים והגירים זהה או דומה מאוד בין שני היצרנים.

אני לא בטוח שליונדאי יש שוק טוב יותר, צריך להסתכל פר דגם.

וזה שלדגם יש שוק פחות טוב, זו דווקא נקודה שיכולה לשחק לטובתך, כיוון שכך תוכל לקנות רכב חדש יותר באותו מחיר.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בין דגמי הסטיישן בתקציב שלך הייתי מעדיף את יונדאי ( עדיין עם גיר אוטומטי לעומת הרובוטי בקיה סיד ).
בין כל היתר הייתי בוחר את מה שתמצא במצב שמור יותר.
פורטה מקבילה ל I35, מה שמקביל ל I25 זה ריו סדן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שוק חלש יחסית של הפורטה הופך אותה לקניה חכמה יותר. 

רכב אמין, מרווח ונוח (יחסית). 

עלויות האחזקה של כולן, זהות. 

המכלולים זהים. וההעדפה צריכה להיות לרכב השמור והמטופל ביותר שתמצא. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מאיפה צירפת את המפרטים האלה?של איזה שנתון?
קיה בכלל עם מנוע דיזל...

יונדאי I30 עד אמצע - סוף 2015 היה עם גיר אוטומטי. רק אחרי זה עבר לרובוטי, ובתקציב שלך לא רלוונטי. בכל מקרה, תתמקד רק ברכבים כאלה עם גיר אוטומטי. יש מבחר מ 2014.
קיה סיד בנזין כבר מ 2012 עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול לומר לך מניסיון עם i35 ופורטה, שהפורטה נותנת תמורה הרבה יותר גבוהה לכסף מאחר ואתה קונה רכב חדש יותר באותו סכום.  

אגב, לשני הרכבים יש ביקוש גבוה מאוד אישתי כבר עם פורטה שלישית אחרי ששינמכנו מi35, תמיד כשפירסמתי הרכבים נמכרו עד יומיים בלוח במחיר גבוה ממחירון ממשוקלל.

באופן אישי אני חושב שהפורטה קצת יותר נוחה לנהיגה, בשאר הדברים הרוב דומה, יתרון ליונדאי באבזור. 

סהכ רכבים מאוד מומלצים למי שלא מחפש ריגושים.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

פורטה רכב די מהנה לנהיגה, מלבד הגה נוקשה מעט, ונוחות אולי לא מושלמת. (אבל רכבים יותר יקרים, ממותגים יותר מובילים, נופלים באותה קטגוריית של נוחות)

צריכת דלק טובה מניסיוני המועט. השוק של הרכב טוב מאוד, קשה למצוא רכבים שמורים, בטח לא בדגם המאובזר שהם בודדים. ( חישוקים, אורות ערפל ועוד תוספות נחמדות)

חוץ מזה יותר מ -80% ממה שרושמים EX ביד שנייה (בכל המותגים) הם משקרים במצח נחושה.  התלוננתי כמה פעמים, לא עוזר. 

• אהבתי 1
פורסם

אני יכול לספר לך על סיד סטיישן שהיתה לנו, רכב מאוד נוח, יש בגז' גדול, מושב אחורי היה מרווח מספיק לשתי כסאות, רכב אמין, טיפולים שוטפים בלבד. נראה לי אחי שזה יכול להתאים לצרכים שלכם..

פורסם

מניסיון ארוך עם הפורטה אני יכול לומר שצריכת הדלק במתווה בינעירוני שמשקף את החיים הנורמלים כולל פקקים נעה סביב 1/14.5 קמ לליטר, במתווה עירוני עם מעט בינעירוני הצריכה נעה סביב ה1/11 קמ לליטר, לפי מדידה במשאבה מחשב הרכב נותן נתונים טובים יותר. 

לדעתי ביחס למשפחתיות סטנדרטיות עם מנוע 1.6 זו צריכה די טובה, המאזדה תצרוך יותר לצורך העניין.

• אהבתי 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...