Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעלות על כביש 6 - משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מדי סופ"ש נוסע מכיוון נס ציונה לקריות (וראשון בבוקר חוזר חזרה). 

רציתי לשאול מה היתרון בנסיעה בכביש 6? ומה תהיה העלות של נסיעה כזאת? 

ראיתי שאפשר לעשות מנוי, כדאי לי או לא? 

פורסם (נערך)

אתחיל מהסוף, מנוי פסקל עולה 100 ש"ח בשביל המכשיר (ערבון. במידה ותחזיר תקבל זיכוי) אז אני חושב שבהחלט משתלם. יש גם עוד סוג מנוי וידיאו (כמדומני) שלא יודע מה עלות. בכל מקרה תיכנס לאתר שלהם תקבל תשובה הכי נכונה

שים לב: אם אתה נוסע לקריות תצטרך מנוי נוסף לכביש 6 צפון. 

לגבי הדרך, השאלה החשובה היא באיזה שעות אתה נוהג אבל בלי להסתכל במפה נראה לי בכל מקרה הדרך הכי נוחה היא כביש 6 דרך 431. האופציה\ות האחר(ו)ת נראה לי לוקחת אותך לסיבוב גם יותר ארוך בק"מ וגם בזמן. בשביל זה יש  waze. תעשה לך חיים קלים

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם

לתשובה יש שני חלקים:

1. מחיר - מנוי מקבל הנחה. לכן הרשם כמנוי וידיאו בכל כבישי האגרה (פסקל, שנותן הנחה יותר גדולה, קיים רק בכביש 6)

2. זמן ומרחק נסיעה - בתחילת הנסיעה הפעל את וייז ותקבל מרחק ואומדן זמן לכל דרך. אם הפרש הזמנים משמעותי - סע דרך 6. אם לא - סע דרך 2.

אישית אני בודק מספר פעמים בשבוע נסיעה דרך מנהרות הכרמל. הבחירה - לפי שעת ההגעה המשוערת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומה כתבתי בסוגריים?

מכל מקום - שאלת הכדאיות נגזרת ממספר הנסיעות. אם מרבית הנסיעות יתבצעו דרך 2 אפשר להסתפק במנוי הוידיאו. אם, בגלל שעות הנסיעה, יעשה שימוש רב בכביש 6 - עדיף הפסקל.

שלושת הקטעים האחרים, ששניים מהם רלוונטיים לצחורך זה של פות"ש, הם עם מנויי וידיאו בלבד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש מדבר על נסיעות בסופ"ש.

פורסם

הנסיעות שלי זה ירושלים-יקנעם ואני נוסע קבוע על 6.

יש שם פחות ירידות ליצירות,הכביש רחב יותר ומאפשר נסיעה מהירה ואחידה יותר.

גם אם ב2 בלילה ההבדל בזמנים הוא רבע שעה,אסע על 6 כי לעבור את המרחק עליו הרבה פחות מתיש ואגיע פחות עייף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מעניין שהלכת לשאול בפורום על מחירים של כביש 6 במקום לבדוק אותם באתר של כביש 6 (ו6צפון).
באשר לכדאיות, וייז יגיד לך מה ההבדל בזמנים ולפי זה תחליט אם שווה לך לשלם (אחרי שתדע כמה זה עולה).
אני נוסע רחובות-כרמל לא מעט, בכביש 6 נסעתי רק כשידעתי שמדובר על שעות של פקקים (יציאה ב15-18 מהצפון נגיד), שאר הזמן אני בוחר בכביש החוף. יתכן ובמקום לנסוע בראשון בבוקר תוכל לנסוע במוצ"ש (זה מה שהייתי עושה בזמנו) ואז לא נתקלים בפקקים (מקסימום קצת עמוס באיזור איילון ונתניה-חדרה(בגלל העבודות באיילון ובכביש החוף בין השאר)).
היום עשיתי את הנסיעה הזאת-הלוך חזור, אמנם ב13:00 היה פקק בת"א, אבל בחזור ב22:00 היה פנוי לגמרי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

לא בטוח שחייב 6 צפון  לפחות לא בחזור כדי להגיע לקריות (זה סתם פינוק במקרה הטוב או מלכודת לטעות בדרך מצד אחר כי מגיעים לצומת סומך).

מ 6 ממשיכים לכיוון יקנעם ומשם ישר לכיוון צומת יגור ומשם ממשיכים עד לב המפרץ לכל הקריות (למעט קרית אתא,שאליה פונים ימינה בצומת יגור וממשיכים ישר עד 772 ופונים שמאלה או שמגיעים עד צומת זבולון ובו פונים שמאלה).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכביש 6 צפון, במסלול הזה, יש לך גם מנהרת יקנעם. קטע קצר שעוקף את הרמזור של 722. מחוץ לשעות העומס עולה פחות מ-2.5 ש"ח. משם ממשיכים לכיוון צומת יגור ו-70 או ללב המפרץ, בהתאם ליעד הסופי.

פורסם
לפני 14 שעות, Anatoli999 כתב:

הכוונה לראשון בבוקר :)

שווה רק בשביל השקט והנוחות לדעתי.

כשהייתי נוסע קבוע מחדרה לכפר סבא וחזרה, בשעות הבוקר והערב אם בכביש 6 היה פקק, אז ב2 ו4 היו זזים אחורה.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...