Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני סטודנטית מחפשת רכב בתקציב של 25-30 אלף שקל עם שאיפה ל25 

אמין מרווח ונוח כמה שאפשר  אוטומט. אני מטפלת ויש לי הרבה ציוד. ככה שרכב קטן לא בא בחשבון ואני צריכה עזרה כי אני לא כל כך מבינה.

הציעו לי פג'ו 2008 אוטומט שנת 2014 עם 100,000 קילומטר אבל פחדתי כי מדובר בפג'ו והיה לי רכב פג'ו שכל שבוע הייתי שולחת למוסך.

תודה רבה לעוזרים :) 3> !!!!!!!

פורסם (נערך)

מציע לך לבחון את ההונדה גאז, רכב סופר מיני מאוד מרווח, מעבר למרווח הטוב בפני עצמו אפשר לשחק עם קיפול המושבים וליצור חלל עוד יותר גדול. 

בנוסף הגאז אמין, חסכוני ועם שוק טוב.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

טויוטה ספייס ורסו - סוג של מיקרו וואן על בסיס יאריס. מתאים למה שאת מחפשת עם אמינות גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי תודה רבה אסתכל על 2 האפשרויות 😊

האמת שחשבתי יותר על כיוון של משפחתית כמו מאזדה 3 או טויוטה קורולה מכוון שהן נוחות ומרווחות.

מה אתם חושבים?

פורסם

איזה סוג של ציוד יש לך? כמה קילומטרים את נוסעת בשנה ואיפה בעיקר ( בעיר/ מחוץ לעיר )?
הבגאז' של רכב משפחתי לא בהכרח נוח להכנסה / הוצאה של ציוד. בנוסף, צריכת דלק של משפחתית עם מנוע 1.6 יותר גבוהה מאשר של ג'אז/ ספייס ורסו.
מאזדה 3 לא רכב מרווח במיוחד ודי קשיח. אבל זה רכב אמין.
קורולה יותר מרווחת אבל יותר יקרה ובתקציב שנתת תהיה מ 2010-2011.
בהחלט קורולה/ מאזדה 3 אפשרויות טובות גם.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 1 דקה, vladclar כתב:

איזה סוג של ציוד יש לך? כמה קילומטרים את נוסעת בשנה ואיפה בעיקר ( בעיר/ מחוץ לעיר )?
הבגאז' של רכב משפחתי לא בהכרח נוח להכנסה / הוצאה של ציוד. בנוסף, צריכת דלק של משפחתית עם מנוע 1.6 יותר גבוהה מאשר של ג'אז/ ספייס ורסו.
מאזדה 3 לא רכב מרווח במיוחד ודי קשיח. אבל זה רכב אמין.
קורולה יותר מרווחת אבל יותר יקרה ובתקציב שנתת תהיה מ 2010-2011.
בהחלט קורולה/ מאזדה 3 אפשרויות טובות גם.

אני נוסעת די הרבה. באזור המרכז לא מעבר, סביבות 12,000 קמ בשנה. אני כרגע נוסעת בשברולט ספארק ולא נוח לי איתו כי הוא קטן וידני.

הציוד נשפך לי מכל עבר. מדובר בציוד רפואי די גדול. חשבתי לעשות יום מסודר שבו אבדוק כמה רכבים. מאזדה 3 ועוד הבעיה היא שאני לא מוצאת רכבים עם קילומטראז נמוך אוטומט לאפשורויות שניתנו פה. 

אני מודעת לזה שאסבול מצריכת דלק גבוהה אך חשבתי שזה ייתן לי נוחות מקום וביצועים יותר טובים, להרגיש שליטה על הרכב הגה יותר רך ומנוע יותר חזק שנותן תחושה של שליטה ושקט. אם אני טועה אשמח לשמוע את דעתך

פורסם

דעתי לא השתנתה - ג'אז / ספייס ורסו יהיו יותר נוחות לציוד גדול, וצריכת דלק לא תהיה יותר גבוהה מאשר ברכב הנוכחי שלך.
טויוטה / הונדה עם כ-150 אלף קילומטרים לא הייתי פוסל, במידה ויש תיעוד הטיפולים.
יש רכבים כאלה ביד 2.

• תוכן חדש...