Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הצינור בתמונה המצורפת נקרע.

אשמח להסבר מהו הצינור הזה (חושד שמדובר בוואקום למערכת הבלימה), וכן היכן לעזאזל אני רוכש כזה להחלפה.

תודה מראש,

אלון.

Inkedpolo 9n3 hose_LI.jpg

אגב, מדובר בפולו 1.4 בנזין, והצינור מחובר (כשהוא לא קרוע) לקופסת פלסטיק שיושבת על המנוע ובתוכה פילטר האוויר.

פורסם

זה בטוח לא צינור ואקום.

סך הכל צינור נשם.
אם אתה יודע לאן הוא אמור להתחבר אז ניתן לרכוש צינור גומי פשוט בקוטר המתאים ולהחליף

יום טוב גם לך

פורסם

זה נשם מנוע. דרך הצינור הזה מתבצע איוורור בית גל הארכובה ומחזור גזים ממנו חזרה למנוע לשריפה חוזרת.

אם הצינור קרוע, המנוע יונק אוויר לא מסנון ולא מחושב על  ידי מד כמות אוויר. 

לא מדובר בוואקום למערכת בלימה אבל תחליף בהקדם.

פורסם
לפני 8 דקות, Buki כתב:

אם הצינור קרוע, המנוע יונק אוויר לא מסנון ולא מחושב על על ידי מד כמות אוויר. 

לפי מה שפות"ש כותב, הצינור במקור התחבר לתיבת פילטר האויר, לכן אני לא חושב שנכנס אויר לא מדוד למנוע בהיעדרו.

בכל אופן, בנתיים עד שאתה מביא צינור חדש, תסתום את הפתח בבית פילטר אויר.

אני אישית הייתי שם גם מדיית סינון כלשהי על הצינור הפתוח, בדמות חתיכת בד צפוף, על מנת למנוע כניסת לכלוך למנוע.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 דקות, Igalz כתב:

לפי מה שפות"ש כותב, הצינור במקור התחבר לתיבת פילטר האויר, לכן אני לא חושב שנכנס אויר לא מדוד למנוע בהיעדרו. 

דרך הפתח הפתוח בתחתית תיבת האוויר לא יכנס אוויר לא מדוד? 

פורסם
לפני 9 דקות, Buki כתב:

תיבת הפילטר היא לפני המדידה ולכן זה לא משנה.

בתמונה שלו התיבה הוסרה אבל בואגיות בדרך כלל הנשם מתחבר לבית הפילטר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לא, זה לפני כל החיישנים. יכנס אויר לא מסונן, לכן המלצתי לסגור את הפתח.
  • רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

או קי הבנתי, קשה בלי תמונה של תיבת האוויר עצמה לתאר איך זה בנוי. 

יש מכוניות שהנשם מתחבר אחרי מד כמות אוויר. 

פורסם
לפני 57 דקות, Igalz כתב:

זה בטוח לא צינור ואקום.

סך הכל צינור נשם.
אם אתה יודע לאן הוא אמור להתחבר אז ניתן לרכוש צינור גומי פשוט בקוטר המתאים ולהחליף

מדובר על צינור בעל שני קטרים שונים כאשר בחלקו הצינור עשוי מחומר קשיח.כאשר צד אחד מתחבר לשסתום חד כיווני במנוע (הקוטר הקטן של הצינור) וצידו השני לבית הפילטר.

לא פרקטי להחליפו בצינור גומי פשוט.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכל העונים!

עכשיו אחרי שאני יודע מה תפקיד הצינור, אשמח לדעת איפה ניתן לרכוש חלק כזה, או אם משהו יכול להפנות אותי כיצד למצוא מספר סידורי לחלק הזה.

המון תודה.

פורסם

טוב אז אחרי מחקר של מס' שעות, מצאתי את החלק האמור ואת המספר הסידורי שלו, במקרה שמשהו יחפש פה בעתיד: 036103493DP

קבלו גם קישור לאתר ששולח לארץ בזול ממש, יצא 38$ כולל משלוח (תכלס יקר לאללה לחתיכת גומי, אבל זול משמעותית מהמחירים בארץ)

https://cars245.com/en/

בהצלחה!

פורסם
לפני כשעה, אלון ל כתב:

טוב אז אחרי מחקר של מס' שעות, מצאתי את החלק האמור ואת המספר הסידורי שלו, במקרה שמשהו יחפש פה בעתיד: 036103493DP

קבלו גם קישור לאתר ששולח לארץ בזול ממש, יצא 38$ כולל משלוח (תכלס יקר לאללה לחתיכת גומי, אבל זול משמעותית מהמחירים בארץ)

בהצלחה!

אני רוכש המון מהאתר בקישור שצירפת בדרך כלל חלקים של ייצרני OEM. קח בחשבון שמשלוח רגיל לוקח יותר מחודש.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 14 שעות, אלון ל כתב:

בהצלחה!

DP בסוף המק"ט מציינים וראיצייה מסוימת, ככל הנראה לפי דגם המנוע. אם תיתן לי את דגם המנוע שלך אוכל לוודא לך שזה אכן המק"ט הנכון. 

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...