Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר בסוזוקי קרוסאובר 2014-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שהורידו אותי כאן מרכישה של רנו קאפצ'ור בעקבות תקלות גיר/מנוע ידועות של הדגם (תודה על כך) שמתי את עיני על סוזוקי קרוסאובר מהשנתונים הנ"ל.
ראיתי רכב במצב מעולה עם קלומטראז' נמוך, ובעלים שנראה הגון. בדיקת הרכב בקומפיוטסט הייתה תקינה.
התרשמתי שסך הכל הרכב אמין, ואני די נחוש לסגור, אבל קראתי על עניין הגיר שיכול לשבוק כך פתאום, ואז מדובר בסיפור של החלפה. החלפה שעשויה לעלות כסף רב אם היבואן לא לוקח אחריות.

שאלותיי:
1. האם יש לי מה לעשות מבחינת סגנון נהיגה/תחזוקה על מנת להימנע מלהגיע למצב של החלפת גיר?
2. אם התשובה לסעיף 1 היא שלילית, האם נכון להיום היבואן לוקח אחריות במקרה של תקלה ומחליף גיר ללא עלות מצידי (או עלות סימלית)?

תודה,
יוני

פורסם

בגדול כל גיר רציף דורש החלפת שמן תכופה יותר ממה שנהוג בשגרה,

וגירים רציפים לא עומדים בעומס, יש כאלה שעמידים יותר ויש כאלה שפחות,

כאן מציע לך לבדוק את הגיר לפני הרכישה, ואחרי זה תנסה לא להעמיס עליו, בלי לחיצות בעיקר בעליות, ואם הרכב מלא ועמוס תשתדל להיות עדין עם הגז.

פורסם

הייתי גם לפני רכישת רכב כזה.

לבסוף ויתרתי בגלל הגיר. 

החגיגה מתחילה לאחר 100,000 ק''מ.

בתכלס הבנתי שהיבואן פה ושם החליף על חשבונו גירים.

וגם אם אתה קונה רכב מבעלים שנסע בינעירוני לרוב אז יהיה בסדר. הבלאי נוצר מנסיעה עירונית.

אגב לאחר המון חיפושי רכב ולחץ שנוצר קניתי ניסאן סנטרה במחיר טוב, מה שלא ידעתי הוא שגם לה יש גיר רציף מחורבן וגם הוא עשה לי בעיות שטופלו למזלי באחריות. 

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...