Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מתכנן לקנות רכב חדש ליסינג 0 קילומטר מה אני בדיוק מפסיד פה? או מה בעצם מרוויח? אפשר הסבר על הנושא הזה? 

פורסם

יש הרבה מידע בפורום...

על קצה המזלג: אתה מרוויח מכונית חדשה במחיר זול יותר ממחיר היבואן.

אתה מפסיד: מחיר המחירון נמוך יותר ובמכירה תקבל פחות כסף. כעיקרון ככל שאתה מתכוון להחזיק ברכב פחות זמן, העסקה כדאית פחות. 
עוד "הפסד" - לרוב בליסינג 0 ק"מ מדובר בדגמים הפחות מאובזרים. יש לשים לב מה הדגם המוצע.

לרוב מומלץ לבדוק כמה היבואן מוכן להוריד ומה הבדל בין הדגם שהוא מציע לדגם הליסינג לפני שמחליטים על רכישה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היבואנים הפכו גמישים יותר במחיר בשנים האחרונות. 

זה הופך את הליסינג לפחות אטרקטיבי.

אל תסתמך על "מחיר המחירון" שכתוב באתר, גש ליבואן וקבל הצעת מחיר לדגם המבוקש. 

תציין שאתה מתלבט בינם לבין ליסינג.. 

אם הפער בין הליסינג לבין מחיר היבואן בפועל איננו גדול - קנה חדש מהיבואן. 

קח בחשבון שרכב ליסינג גם מבוטח על פחות, ז"א שבמקרה של גניבה או אובדן גמור, תקבל פחות כסף. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מחזק את המגיבים מעליי

רכישה מליסינג 0 קילומטר יכולה להיות אופציה חביבה אם ההפרש בין רכב חדש מהיבואן לרכב 0 קילומטר משמעותי (ההפרש בפועל, לא בין מחירונים, כי יש יבואנים שנדיבים יותר ונדיבים פחות בהטבות), כמו כן יש צורך לבדוק את ההבדל בין רמות האבזור ולראות כמה זמן אתה צפוי להחזיק ברכב.
כי למעשה לרכב נוספת יד ברישיון ולכן אם תמכור תוך טווח קצר, ההורדה תהיה משמעותית יותר מאשר אם תמכור לאחר לדוגמא כ5 שנים כי אז ההפרש יתאזן עם שאר הרכבים בשוק.

פורסם

אני מתכנן לקנות למינימום 5 שנים אחרת זהלא משתלם לקנות רכב חדש ותודה על כל המידע עדיף כבר חדש מהיבואן או לחפש רכב באותה השנה יש מציאות גם כאלה :)

פורסם

זה יהיה יותר רלוונטי לראב 4 או יונדאי טוסון שנה הבאה בעיקרון גיפ עם מנוע היברידי

רוצה להכניס 2 כיסאות ביטחות מאחורה ומבוגר

פורסם

ראב 4 יהיה לך קשה למצוא מליסינג 0 קילומטרים.
כרגע גם אצל היבואן יש מחסור.
מי שמזמין עכשיו, יקבל במרץ .

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפלוס שאתה משלם פחות 

המינוס זה שאתה מוכר בפחות

אני קניתי רכב 0 ק״מ וקיבלתי הנחה של כמעט 30 אחוז מה מהמחיר של האוטו ככה שהיה שווה לקנות 

• אהבתי 1
פורסם

אמת, אבל רק צריך לשם לב לשווי ההנחה הכולל וכמה אפשר להשיג הנחה ישירות מהיבואן.

הכל תלוי ברכב, ברכבים פופולאריים, גם ישירות מהיבואן וגם דרך 0 ק"מ, ההנחה מאוד נמוכה.

לעיתים יש "מציאות" כמו רכבים מדור יוצא או רכבים שפשוט לא הצליחו להימכר מלא מעט סיבות ושם חותכים במחיר (אם אני לא טועה פיז'ו 508 וסובארו בי4 דור יוצא דוגמאות טובות).

פשוט הציעו לפות"ש לבדוק את שווי החבילה הכולל.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, CAPOBOSS כתב:

זה יהיה יותר רלוונטי לראב 4 או יונדאי טוסון שנה הבאה בעיקרון גיפ עם מנוע היברידי

רוצה להכניס 2 כיסאות ביטחות מאחורה ומבוגר

אז ראב4 ממש לא בכיוון. בדקת בפועל ששני הכסאות + מבוגר נכנסים בספסל בלי להפוך להמבורגר אנושי ?!

הספסל שם צר מדי.

חפש משהו בכיוון של פריוס. משהו עם ספסל אחורי יותר רחב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

אני ממש נגד פריוס או כל סטיישן אחרת אנחנו עדיין משפחה צעירה לכן גיפ יותר מתאים אם יש ג'יפ אחר כמובן ,אני מחכה לטוסון הבא 2021 או לרכב דומה 

אם נעשה רשימת העדפות

בטיחות (כל הבליס והמערכות)

צריכת דלק

מרחב פנימי

ועיצוב חיצוני 

כולם במקום ראשון זה לא לפי סדר

גם ממש חשוב שהיה מזגן מאחורה ובנוסף שקע טעינה זה המינימום למשפחה די חם בישראל בקיץ וכל פעם מצריך לעמוד מספר דק מחוץ לרכב על מנת להתקרר (מתי שיש רק פתחי מיזוג מקדימה)

יש כמובן גם משפחתיות שיש להם כמו האיוניק סקודה אוקטביה טויוטה קורולה אבל לפני הבנתי הן קטנות 

עריכה אחרונה על ידי CAPOBOSS
פורסם

ראית את הפריוס מבפנים ? פתחי מיזוג אויר מהתקרה לשורה 3 ו 2 .
שקע 12V בשורה 3 כסא ימני. עוד אחד בשורה 2 ועוד בקונסולה הקדמית.
דיי חסכונית (מנוע היברידי).
עיצוב זה קטע עונתי.
אחרת אתה מטפס כלפי מעלה לקאיה סורנטו היברידית 2021.

• תוכן חדש...