Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מסתבר שהמירוץ להגדלת נפח השוק של חברות הטכנולוגיה לא עוצר במחשבים וטלפונים. חברת אפל תחל במכירת כלי רכב חשמליים בשנים הקרובות. לפי מקורות מסויימים, לכל המאוחר בשנת 2024 תמכור רכבים חשמליים אוטונומיים. מקורות אחרים טוענים שיצאו לשוק כבר בספטמבר 2021.

שאלה חשובה שצריכה להישאל - האם המנוע כלול בחבילה? :D

https://insideevs.com/news/461571/apple-car-sale-september-2021/?fbclid=IwAR3sYz02B1TJkxuCTAAUCjLL_FfEIG4ra0TSQZvpKNcNzYpCkphO4AEYNkQ

750182713_.thumb.png.d0e597806d042e0b137a1eeb2ce3f492.png

פורסם

מה נשמע מהם אחרי התאונה הראשונה?

"אנחנו לא מושלמים, מכוניות לא מושלמות"    או      "אתם לא יודעים להחזיק נכון את ההגה"

הפותר יקבל מדבקה למחשב של Apple car

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

גם אני נתקלתי בזה, נראה לי ממש לא סביר.

ההערכה הקודמת דיברה על סביבות 2024. 

אם החברה הכי מסוקרת בעולם הייתה מוציאה רכב עוד 9 חודשים, אני בטוח שהרשת הייתה כבר מוצפת תמונת ריגול מנסיעת מבחן.

עריכה: לפי הדיווחים, איפה הם אמורים לייצר? אין להם יכולת ייצור מתקדמת מחוץ לסין (המפעלים במדינות כמו הודו הם בעיקר להרכבה, לא לייצור מתקדם).

בכל מקרה, אני מקווה שהגלגלים שלהם יהיו זולים יותר מהגלגלים של המק:

https://youtu.be/QpEZFp_IZJs

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R
  • רעיון טוב! 1

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לפני כשעה, GTאי כתב:

"אנחנו לא מושלמים, מכוניות לא מושלמות"    או      "אתם לא יודעים להחזיק נכון את ההגה"

יותר סביר שיגידו שאתה לא אמור להחזיק את ההגה עם שתי ידיים (הומאז' ל-Antennagate) או שמשענת הכיסא תשבר כי ישבת עליו (הומאז' ל-Bendgate)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני שעה, GTאי כתב:

אני לא פריק של אפל אבל מניסיון עם מאק פרו שקיבלתי במתנה אני בהחלט יכול להעיד - המוצר בהחלט מרשים ואין פשרות.

אישית, אני אשמח לראות אפל על הכביש. נמאס מכל הטויוטות והמאזדות.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם

בכל עדכון תוכנה המושבים יהיו פחות נוחים

• מצחיק 3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

לפני שעתיים, eitanuch כתב:

שאלה חשובה שצריכה להישאל - האם המנוע כלול בחבילה? :D

כן אבל בלי מטען

לפני 3 דקות, eitanuch כתב:

טוב, מה אתם אומרים על לשנות את הכותרת ל-"בדיחות על הרכב של אפל"?

עם כותרת כזו הם כבר ימצאו דרך לתבוע את הפורום ולהוביל לסגירתו

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • מצחיק 1
פורסם

חיפוש המחרוזת Apple car rumors יעלה הרבה hits, עם ריכוז גדול ביממה האחרונה.

אני מצאתי את זה  מעניין, התיחסות לעיסוק רב שנים של Apple בנהיגה אוטונומית ולרישוי ניסוייום בתחום שקיבלה מרשויות קליפורניה החל מ-2015. יתכן שהם עובדים על מערכות הנהיגה האוטונומית בלבד.

אבל אפל, כמו אפל, עושים הכל בשושו ומתאמצים להפתיע.

מי יודע, אולי יתמוך גם באנדרואיד😀

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...