Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סובארו B3 2008. נתתי אותו למוסך של אחי (גר רחוק) שיבצע בו טיפול 10000, החלפת רצועת טיימינג ומשאבת מים (הגיע הזמן) וניקוי בית מצערת.

הטיפול בוצע ואחי הסתובב עם הרכב בנסיעות קצרות במשך שבוע ללא בעיות מיוחדות.

קיבלתי את הרכב בחזרה ועכשיו אני רואה שהרכב לא מניע כשהוא חם - אני מסובב את המפתח, יש הצתה והכל מרגיש תקין אבל כשאני משחרר את המפתח האוטו נכבה מיד.

כאשר האוטו קר הוא נדלק מיידית, יותר טוב מקודם.

יש לציין שהרכב לא עשה שום בעיה קודם מלבד להתאמץ קצת בהתחלת נסיעה בבקרים קרים.

מה יכול לגרום לבעיה הזו?

פורסם (נערך)

דעה: יכול להיות והמשאבה תקולה, לא בעיה כשהמנוע קר, כן בעיה כשהוא כבר חם.

בגדול כל הקטע של הטיימינג ברכבים הללו, קיטים זולים כמו Gates, המשאבות שלהם מזעזעות ומתות די מהר.

ממליץ לבדוק טמפרטורת מים עם מחשב/obd2

עריכה אחרונה על ידי ProRules
פורסם

עדכון:

נסעתי עם הרכב היום קצת יותר. לא ראיתי שום בעיה עד שהגעתי הביתה (כחצי שעה נסיעה). כשעשיתי רוורס במהירות אפסית הרכב רעד וכמעט נכבה.

התופעה הנ"ל היא בדיוק ההיפך מהבעיה שהיתה לפני הטיפול - אז בימים קרים הייתי צריך להדליק את הרכב ולחכות דקה שיתחמם אחרת היו הרעידות הנ"ל.

לגבי המשאבה - ההחלפה בוצעה ביום שלישי שעבר. הגיוני שתתקלקל כל כך מהר?

• תוכן חדש...